Nacionālais LV ēdiens

« previous entry | next entry »
Sep. 1., 2010 | 04:41 pm
posted by: hessin in pajautaa

Kādi ir t.s. nacionālie latviešu ēdieni, kas ir vienkārši(foolproof) pagatavojami, bet nesatur gaļu (var saturēt zivis)?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {34}

from: [info]digna
date: Sep. 1., 2010 - 06:43 pm
#

Bet ir jau arī gardumi - teiksim, ābolu plātsmaize.
Olas +kefīr + milti +bišku cukurs un drusku sōda un pa virsu liek ābolus ar krējumu un cukuru (sulīgāk sanāk, ja ābolus sagrieš smalkāk un samaisa ar cukuru un krējumu un uzlek pa virsu, pēc tam apkaisa ar kanēli).

Atbildēt | Diskusija


from: [info]digna
date: Sep. 1., 2010 - 06:44 pm
#

vai, cik daudz kļūdu rakstībā, ļoti steidzos, sorī

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]hessin
date: Sep. 1., 2010 - 06:45 pm
#

paldies, arī ideja !

Atbildēt | Iepriekšējais