« previous entry | next entry »
Maijs. 26., 2022 | 10:24 am
posted by: lavendera in pajautaa
Ja te kāds vāra buljonus saldēšanai, kur jūs tos lejat, vai parastie zipmaisiņi der? vai gaļas atgriezumus arī tur metat? vai garšvielas liekat saldējamam produktam vai pēc tam zupai?
(pašlaik uz plīts vārās atgaļoti kauli no diviem āžiem)
(pašlaik uz plīts vārās atgaļoti kauli no diviem āžiem)
from: smille
date: Maijs. 26., 2022 - 10:31 am
#
Atbildēt | Diskusija
from: smille
date: Maijs. 26., 2022 - 10:32 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: m_x
date: Maijs. 26., 2022 - 05:13 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: neraate
date: Maijs. 26., 2022 - 10:38 am
#
Atbildēt
from: inese_tk
date: Maijs. 26., 2022 - 10:43 am
#
garšvielas nelieku, jo pēc tam jau neatcerēsies cik tur kas daudz pielikts + nekad jau nevar zināt kādam ēdienam buljons tiks izmantots. piemēram, ramenam jau vajadzēs pavisam citas garšvielas, nekā krēmzupai.
Atbildēt | Diskusija
from: nxn
date: Maijs. 26., 2022 - 02:59 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: mazaa_mija
date: Maijs. 26., 2022 - 10:47 am
#
Atbildēt
from: vilibaldis
date: Maijs. 26., 2022 - 11:32 am
#
Garšvielas lieku vārot, uz kārbi ņas uzrakstu, ko un cik, lai pēc tam zin. Saldēju tīru, izkāstu šķidrumu bez gaļas utt.
Atbildēt
from: roncijs
date: Maijs. 26., 2022 - 12:53 pm
#
garšvielas liek kādas 15min pirms buljona gatavošanas beigām, sāli nē
Atbildēt
from: pavisam
date: Maijs. 26., 2022 - 02:08 pm
#
Vāru tikai no dārzeņiem ar garšvielām, bez sāls. Ar domu, ka kko sāļu var vārīt, tad būs par daudz.
Atbildēt
from: nova
date: Maijs. 26., 2022 - 02:08 pm
#
Atbildēt
from: vacatio
date: Maijs. 29., 2022 - 02:47 pm
#
Atbildēt