pajautaa

« previous entry | next entry »
Maijs. 26., 2022 | 10:24 am
posted by: lavendera in pajautaa

Ja te kāds vāra buljonus saldēšanai, kur jūs tos lejat, vai parastie zipmaisiņi der? vai gaļas atgriezumus arī tur metat? vai garšvielas liekat saldējamam produktam vai pēc tam zupai?
(pašlaik uz plīts vārās atgaļoti kauli no diviem āžiem)

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {12}

*

from: [info]inese_tk
date: Maijs. 26., 2022 - 10:43 am
#

nevaru komentēt par gaļas atgriezumu sadaļu, jo gaļu neēdu, bet vāru buljonus no visādiem dārzeņu atgriezumiem, sparģeļu kātiem utt. - leju saldējamajās kastītēs, jo tā liekas vieglāk operēt ar šķidrumu un mazāka iespēja kādā brīdī kaut ko izgāzt.
garšvielas nelieku, jo pēc tam jau neatcerēsies cik tur kas daudz pielikts + nekad jau nevar zināt kādam ēdienam buljons tiks izmantots. piemēram, ramenam jau vajadzēs pavisam citas garšvielas, nekā krēmzupai.

Atbildēt | Diskusija


nxn

from: [info]nxn
date: Maijs. 26., 2022 - 02:59 pm
#

Pastāsti, kā tu šito vari. Man aktuāli dārzeņu atlikumu izlietošana

Atbildēt | Iepriekšējais