Maijs. 26., 2022 | 10:43 am
No:: inese_tk
nevaru komentēt par gaļas atgriezumu sadaļu, jo gaļu neēdu, bet vāru buljonus no visādiem dārzeņu atgriezumiem, sparģeļu kātiem utt. - leju saldējamajās kastītēs, jo tā liekas vieglāk operēt ar šķidrumu un mazāka iespēja kādā brīdī kaut ko izgāzt.
garšvielas nelieku, jo pēc tam jau neatcerēsies cik tur kas daudz pielikts + nekad jau nevar zināt kādam ēdienam buljons tiks izmantots. piemēram, ramenam jau vajadzēs pavisam citas garšvielas, nekā krēmzupai.
garšvielas nelieku, jo pēc tam jau neatcerēsies cik tur kas daudz pielikts + nekad jau nevar zināt kādam ēdienam buljons tiks izmantots. piemēram, ramenam jau vajadzēs pavisam citas garšvielas, nekā krēmzupai.