pajautaa

« previous entry | next entry »
Maijs. 26., 2022 | 10:24 am
posted by: lavendera in pajautaa

Ja te kāds vāra buljonus saldēšanai, kur jūs tos lejat, vai parastie zipmaisiņi der? vai gaļas atgriezumus arī tur metat? vai garšvielas liekat saldējamam produktam vai pēc tam zupai?
(pašlaik uz plīts vārās atgaļoti kauli no diviem āžiem)

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {12}

mazaa_mija

from: [info]mazaa_mija
date: Maijs. 26., 2022 - 10:47 am
#

ja ir gaļas atgriezumi tos ņem ārā pēc pirmajām 3-4h vārīšanas, jo gaļa ir aromātam, tīram kaulu buljonam nav, garšvielas nelieku un sāli arī nelieku, saldēt var plastmasas pudelēs

Atbildēt