pajautaa

« previous entry | next entry »
Maijs. 26., 2022 | 10:24 am
posted by: lavendera in pajautaa

Ja te kāds vāra buljonus saldēšanai, kur jūs tos lejat, vai parastie zipmaisiņi der? vai gaļas atgriezumus arī tur metat? vai garšvielas liekat saldējamam produktam vai pēc tam zupai?
(pašlaik uz plīts vārās atgaļoti kauli no diviem āžiem)

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {12}

smille

from: [info]smille
date: Maijs. 26., 2022 - 10:31 am
#

Es leju stikla burkās ne līdz augšai. BET parasti tas nav lielos daudzumos (bet ja kārtīgi savāra stipru, tad saldējamo apjomu var samazināt)

Atbildēt | Diskusija


smille

from: [info]smille
date: Maijs. 26., 2022 - 10:32 am
#

Garšvielas lieku uzreiz, vārot.

Atbildēt | Iepriekšējais


Max

from: [info]m_x
date: Maijs. 26., 2022 - 05:13 pm
#

es arī saldēju stikla burciņās - piem. mazajā sanāk taisni vienai porcijai. stiklu man liekas pēc tam vieglāk izmazgāt nekā plastmasu.

Atbildēt | Iepriekšējais