Krustvārdu mīkla

citās prioritātēs balstīts viedoklis

Anna Marija Levi

citās prioritātēs balstīts viedoklis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
haha, lai gan man šobrīd ir grūti ieņemt aktīvu pozīciju The Jautājumos, pie viena neizmantošu tiesības paklusēt un sacīšu šādi: man šķiet, ka Valdis labi vien darījis.

Visi tie runātāji, kas stāsta par šahistu nedomāšanu 7 gājienus uz priekšu lai tik parunā vien; vienreiz nu viens ir izdarījis TO, un pat mazāk svarīgi šoreiz cik izsvērts tāds lēmums, vai cik - emocionāls. Tak jau savādāks kā parasti un visiem nu ir ko palauzīt galvas - eto kak?

Brēcēji, čīkstētāji, nihilisti, delfu komentātori un cibas self-appointed politikas komentētāji šoreiz uzsit konkrētu riebumu man kā privātpersonai. Ņerkstēt aizkulisēs, strēbjot klusiņām no partiju kasītēm, visur saskatot zvērīgas sazvērestības un nereālās shēmas; to vien jūs varat kā atzīt savu mazspēju pseidoviedi kratot galvas un pirkstus internetos, tipa, advancēti kurnot par notiekošajām "nejēdzībām", "absurdu" un "mērkaķbūri", skat, tāgi arī tādi ieviesti, lai precīzāk piešķirtu nokrāsu kārtējam savam viedumam bitos un baitos.

Vismaz viens no jums ir varen atklāts un laikus paziņo, ka jaunas vēlēšanas - tas šā vai tā būs variants kā drusku papildīt pacaurās kabatiņas; bravo. Nākamreiz, kungi, kad jūsu ķešas partija nospiedošā vairākumā balsos par acīmredzamu spļāvienu sejā tam vidējam pastalvēlētājam, tad gaidīšu izvērstāku komentāriņu kāpēc ZZS būtu izvēle nākamām vēlēšanām.

Galu galā, iespējams, mums visiem drīzumā būs iespēja visus tos pašus pasaku varoņus ievēlēt atkārtoti. Lai izdodas!
  • hai faiv!
  • O jā, man vakar tapa krāsās līdzīgs melnraksts par riebumu, bet tā arī palika nepublicēts.

    Vakar tieši par to opciju "Ja jau jums nepatīk šis gājiens, varat taču viņus visus savēlēt atpakaļ!" gardi nosmējos:D
    • lūk, lūk, ilgi valdījos pirms mest akmeni iršu/tranu pūznī (zinu, ka tāds dabā laikam nepastāv, jo nafig tranam pūznis), tak jau ka fakts, ka par vienu tēmu var nopublicēt ~14 šaubu pilnas neizpratnes pāris minūšu laikā, pagrūda uz rīcību :)
    • bet sakiet lūdzu man, tranam, irsim un visādīgi citādīgi atpakļrāpulīgam zvēram, ko tad citu tur varēs savēlēt?
      • nubāc, kaut kad taču ir jāpienāk momentam, kad kāds var atļauties pateikt "nu i nah", vienkārši tāpat. Droši vien, ka tas ir bezspēcībā un "viss piegriezies" balstīts lēmums, bet nu ir. Tāpat vispār nekādu variantu pozitīviem scenārijiem nav, tad nu šoreiz trankš pa bundžām kreptīgāk. Ka nav ta nav, un izdzīvos kas spēs, un to laiks rādīs - kas. Tagad par agru zīlēt.
        • šo principā ne bez rūgtuma, bet ar izpratni balsī atzina pats lielākais kretīns Jānis, sakot — laikam vienā brīdī uznāk tāds piegrieziens
          es ar' esmu priecīgs, ka to izdarīja Valdis, nevis saērcināti pilsoņi ar akmeņiem rokās.
          kas šaho, tie šahos. un saies matos. galdautiņš viņiem par taciņu.
        • es varu piekrist "kretīnam jānim", ka labāk to izdara valdis, nekā bariņš ļaužu ar akmeņiem.
          bet lieta tāda, ka mans prof. kret. liek prātam domāt vienā konkrētā virzienā - par rezultātu. (kāpēc man patīk parttaimā strādāt tai kantorī, kur strādāju - tur neviens nekavēsies pie tā, kā nevajag, bet neeernormāli konstruktīvi ies uz rezultātu.) "šitā nevajag" ir sliktākais brīfs, kāds var būt. labs brīfs ir "vajag šitā". tāpēc es nevaru piekrist, ka "šitā nevajag" ir labs pamats, uz kura tagad visiem vienoties kopīgā urrā.
          • jā jā, es tev ļoti piekrītu, par to, ka pareizi ir "dari tā" nevis "nedari tā"! Tā jau arī pamatā ir konstruktīva pieeja. taču - nupat bija vēlēšanas. rezultāti zināmi. kakbi virziens skaidrs, bet čota viss atkal ir tais pat sliedītēs kur bijis, + pat vēl nedaudz sliktāk.
            Es domāju, ka šis ir tāds bezspēcībā sakņots lēmums, bet acīmredzot kāds kautkur uzskata, ka ir iespējamas alternatīvas - mums atliek gaidīt un paskatīties, ko polittehnoloģijas mums piegādās tuvākajā pusgadā. Protams, ja būs nepieciešams.
  • nu kur vēl labāk pateikt, bravo!
    • jā, paldies, man aiz muguras 3 nedēļu rūdījums Šķīstītavā, uz ādas uzaudzis titāna-irīdija slānis :)
  • Brēcēji, čīkstētāji, nihilisti, delfu komentātori, cibas self-appointed politikas komentētāji un privātpersonas ar permanento riebumu pret pārējām privātpersonām!

    Tālāk gan visu var bliezt kā tekstā, vēlams, pēc iespējas moralizējošākā tonī, lai būtu smukāk, vēl patrīsēt svētā sašutumā, jo, iedomājies tik! Cilvēki mēdz sadarboties ar citiem cilvēkiem, kuriem nav reputācija dzidra kā enģeļa asara un gadās pat nopelnīt uz to! Kauns un negods, ikvienam būtu ļoti rūpīgi jāizvēta, cik godīgu un sirdsšķīstu ceļu ir nācis ikviens santīms, kurš iebirst mūsu kabatās!
    • Nepaardziivo, arii maitu lijas ir savaa zinjaa sharmantas.
      • Tiešām nepārdzīvoju, esmu viegli izbrīnīts :))
        • es domāju, ka tu esi zaudējis realitātes izjūtu.

          reiz kādā jocīgā, nereālā vietā, nereālā kompānijā, kur ne gluži brīvprātīgi man nācās svinēt kādus svētkus ar nepārāk patīkama razklada cilvēkiem, vienīgais iemesls kāpēc es nebēgu prom pie pirmās izdevības, bija kompānijas vožaka teksts, apmēram šāds: "А мы люди технические и ту границу, которую не нужно переступать, мы и не будем переступать" - proti, lai arī mēs pārstāvējām radikāli atšķirīgus kultūrvēsturisko uzstādījumu segmentus, un vispār diez vai varētu vienoties par jebko kopīgu uzskatos, viņš to skaidri zināja un saprata un novērtēja. Lai arī viņš pats, iespējams, brokastīs ēd mazu bērnu līķīšus, viņš saprot, ka tā nebūt nedara visi un to nebūt visi neakceptē kā normu.

          Es domāju, tu vairs nespēj adekvāti novērtēt līdzcilvēku vērtību sistēmas un pieņem, ka "tā dara visi visā pasaulē". Bet tā nav.

          • Cienu un augsti vērtēju līdzcilvēku vērtību sistēmas. Taču stāsts jau nav par līdzcilvēku, bet visa veida onkuļu vērtību sistēmām. Šīs vērtību sistēmas ļoti atšķiras un tieši šīs atšķirības ir tās, kas vienus atstāj par līdzpilsoņiem, bet citus padara par onkuļiem.

            Labo onkuļu nav. Lai cik cilvēks būtu patiesi sirdsšķīsts līdzpilsonis, tiklīdz šis kļūst par onkuli, šķīstība sāk irt pa visām šuvēm.

            Var jau būt, ka esmu zaudējis realitātes sajūtu, dzīvoju savā mazajā iedomu pasaulītē un Tu daudz labāk pārzini visu iespējamo biznesu virtuves un tas, kas man kaut kā šķiet ne līdz galam spodrs un tīrs, ir kaut kādu skabargu meklēšana svešās acīs, bet arī Tev, protams, pat prātā neienāk, ka, ja kāds priecājas par to, ka vēlēšanas viņam piepildīs tukšās kabatas, tad šim priekam apakšā ir elementārs un caurspīdīgs līgums par tehnisku darbu veikšanu ar CVK. Kur lai pēc kā tāda notic labajam cilvēkos?
    • Vai Jūs sadarbotos ar pedofīlu, kurš, sorry, dr... Jūsu bērnu? Bet ar onkulīti, kurš dr... Jūsu valsti ok?
      • Visa pasaule sastāv no onkulīšiem, kuri drāž valstis, bērnus un viens otru. Nesadarboties ar tādiem onkulīšiem ir tiešām liela māksla. Ja kādam tas ir apzināti izdevies, visu cieņu:))
        • http://rutube.ru/tracks/3824711.html
        • Vai tiešām neredzi nekādu atšķirību starp vieniem, kuru grēks ir tas, ka nemetas šiem onkulīšiem ar dūrēm virsū, un otriem, kuru grēks ir aktīva palīdzēšana šiem onkulīšiem - upura pieturēšana, upura pārliecināšana, ka onkulīši nav nemaz tik slikti, un tā tālāk?

          Žēl, ka daudzos no mums tie palīdzētāji tik ļoti iemitinājušies, ka paši tos vairs nepamanām. Vai izliekamies nemanām. ;)
          • Man ir tiešām patiess prieks par visiem tiem, kuri labi zin šīs visas atšķirības, zin, cik daudz pie mums ir visa veida onkulīšu un cik daudz visa veida onkulīšu izpalīgu un cita veida roklaižu. Es šo visu nepārzinu, taču tiešām būšu priecīgs, ja tad, kad visi pareizie, taisnie un savādāk kristāldzidrie būs sastādījuši pilnus neliešu sarakstus, kāds mani ar šiem sarakstiem iepazīstinās.
            • neāksties. skaidri zināms, ka ir nedefinējamas vai uz papīra neuzliekamas lietas un katram savs kodekss par atļauto un neatļauto.
  • Jā! Paldies!
  • hehe, esmu pēdējā laikā pārfeisbookojies, kādu brīdi domāju un meklēju, kur te var "Like" pogu pie šī ieraksta nospiest;-)
  • "Visi tie runātāji, kas stāsta par šahistu nedomāšanu 7 gājienus uz priekšu lai tik parunā vien" - kas ta runā? Tikai taukmūļi, "tauta" tak ir priecīga (es arī vakarnakt priecīgi palēkāju).
  • Malacis, labi pateici, pilnīgi pievienojos.
  • lūk, pirmā doma pie izlasīšanas arī hai faiv!
  • haifaiv, koncentrēti un kā acī.
Powered by Sviesta Ciba