Journal    Friends    Archive    User Info    memories
  Tātad:: Jauns | FriendsofFriends | Visi |
Tēmturi:: kino | ēst |

saulaina - flash mobs:)

15. Sep 2006 14:53 flash mobs:)

iekopē, kas tev tagad zem ctrl+v glabājas
man:
Rīga

*********
tik vien skumjais stāsts man kas gadījās: [ pasen] > ibankā rakstīju maksājuma uzdevumu, un ātrumā nepsakatotie ska pamatojuma vietā esmu iekopējusi pēdējo linku , ko sūtīju citiem apsmaidīšanai, vot tā bij riktīga laža

18 raksta - ir domaPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

No:[info]itta
Datums:15. Septembris 2006 - 15:10

ui, cik daudz... :)

(Link)
Ventspilī sāk veidot tehnoloģiju kompetences centru
18:45, 14 septembris 2006


VENTSPILS, SEP 14, BNS - Ventspils augstskola sākusi īstenot projektu, kura ietvaros Ventspilī plānots izveidot reģionālas nozīmes tehnoloģiju kompetences centru, aģentūra BNS uzzināja augstskolā.
Projekta "Reģionālas nozīmes tehnoloģiju kompetences centra izveide Ventspilī" mērķis ir Ventspils augstskolas Inženierpētniecības centrā izveidot divas pētniecības laboratorijas - elektronikas tehnoloģiju un ātrās prototipēšanas laboratorijas. Tās atradīsies Ventspils Augsto tehnoloģiju parka telpās, kuras plānots nodot ekspluatācijā oktobrī, aģentūrai BNS pastāstīja augstskolas projektu vadītājs Egils Vītols.

Izveidojot divas jaunās laboratorijas, paredzēts paplašināt Ventspils augstskolas Inženierpētniecības centra iespējas sniegt pētniecības un projektēšanas pakalpojumus uzņēmumiem, kas darbojas elektronikas, mašīnbūves, metālapstrādes un citās tehnoloģiju ietilpīgajās nozarēs. Jau projekta izstrādes laikā vairāki Ventspils un Rīgas uzņēmumi izteikuši vēlmi izmantot šādu laboratoriju pakalpojumus, klāstīja Vītols.

Par abu laboratoriju iekārtu piegādi pašreiz notiek iepirkumu procedūras. Piedāvājumus par ātrās prototipēšanas laboratorijas iekārtu piegādi var iesniegt līdz 27.septembrim, bet par elektronikas tehnoloģiju laboratorijas iekārtām - līdz 6.novembrim.

Elektronikas tehnoloģiju laboratoriju plānots aprīkot ar ierīcēm, kas ļauj veikt elektronisko iekārtu mērījumus. Plānots, ka laboratorijā būs, piemēram, "Lidojošā tausta" ķēžu mērījumu iekārta, rentgena nesagraujošās pārbaudes iekārta un optiskās inspekcijas ierīce. Savukārt ātrās prototipēšanas laboratorijā paredzēts uzstādīt jaunākās paaudzes prototipēšanas iekārtu un trīsdimensiju lāzeru skeneri.

"Lidojošā tausta" ķēžu mērījumu iekārta elektronikas tehnoloģiju laboratorijā ļaus automatizēti veikt elektronikas izstrādājumu ķēžu mērījumus jau elektronisko shēmu prototipu stadijā. Ar rentgena nesagraujošās pārbaudes iekārtu varēs automatizēti veikt elektronikas izstrādājumu kvalitātes kontroli, izmantojot rentgena starojumu. Savukārt optiskā inspekcijas ierīce ļaus automatizēti veikt elektronikas izstrādājumu vizuālu kvalitātes kontroli - noteikt virsmas defektus, kā arī identificēt neatbilstošus, iztrūkstošus vai nepareizi novietotus elementus.

Tikai kompleksi izmantojot visas šīs iekārtas, ir iespējams panākt nepieciešamo jaunā produkta kvalitāti, sacīja Vītols. Viņš piebilda, ka kvalitātes kontrole ir būtiska, arī ieviešot jaunas ražošanas tehnoloģijas atbilstoši Eiropas Savienības direktīvām, kas paredz noteiktu bīstamu vielu izmantošanas ierobežojumus elektrisko un elektronisko ierīču ražošanā.

Ātrās prototipēšanas laboratorijā plānotā jaunākās paaudzes prototipēšanas iekārta ar pulvera trīsdimensiju strūklu printēšanas tehnoloģiju dos iespēju pārvērst datorizētu modeli par prototipu - reālu, krāsainu priekšmetu, kuru var tālāk pētīt, testēt un prezentēt klientiem, stāstīja Vītols.

Šajā laboratorijā plānots arī uzstādīt trīsdimensiju lāzeru skeneri, ar kura palīdzību no reāla priekšmeta ar beztaustes metodi var iegūt datorizētu modeli un rasējumu. Šādi skeneri skenē uzreiz visas trīs priekšmeta plaknes un ir apvienoti ar jaudīgu programmnodrošinājumu, kas ļauj nekavējoties digitalizēt objektus, skaidroja Vītols.

Reģionālas nozīmes tehnoloģiju kompetences centra izveides kopējās izmaksas ir 400 tūkstoši latu, no tā 90% segs valsts budžeta līdzekļi, bet pārējo finansējumu nodrošina Ventspils Augsto tehnoloģiju parks un nākamie iekārtu izmantotāji - uzņēmumi "Ventspils elektronikas fabrika", "Mobilās sistēmas", "Abavanet". Projektu iecerēts īstenot decembra vidū.

Projekts ir saistīts ar Latvijas elektronikas un elektrotehnikas nozares attīstības projektu, kurš Rīgā, Ventspilī un Ogrē tiek realizēts ar Eiropas Savienības līdzfinansējumu.

Latvijas elektronikas un elektrotehnikas nozares attīstības projekta ietvaros Ventspilī top Augsto tehnoloģiju parks, bet Ventspils augstskolā izveidots Inženierpētniecības centrs. Augsto tehnoloģiju parka būvniecība izmaksās aptuveni 1,37 miljonus eiro. Ēka tiek būvēta Ventspils brīvostas teritorijā ar kopējo platību 3164 kvadrātmetri. Ēkas nomniekiem būs nodrošināta testēšanas, pētniecības un
No:[info]martinez
Datums:15. Septembris 2006 - 15:11
(Link)
Zalman VF700-AlCu
No:[info]dienasgramata
Datums:15. Septembris 2006 - 15:11
(Link)
Силен - демон, сатир, сын Гермеса и нимфы, воспитатель, наставник и спутник Диониса. Силен веселый, добродушный, дружелюбный, мудрый, имеет дар пророчествования, однако частенько бывает пьян. Любит музыку, танцы, шумное веселье. Часто в полупьяном состоянии он рассказывает спутникам Диониса о рождении мира (космогонии), о царстве Крона.
Силен по природе своей ниже божества, но выше человека, так как наделен бессмертием.
В мифах древних греков Силен - демон плодородия, воплощение стихийных сил природы. Отличается задиристым нравом, страстью к вину и ухаживанием за нимфами.
No:[info]saint
Datums:15. Septembris 2006 - 15:12
(Link)
Statusa zaudēšanas laiks no pasākuma apmeklējuma (dienās)
No:[info]vistu_zaglis
Datums:15. Septembris 2006 - 15:13
(Link)
position:absolute; top:204px; left:421px; color:#FFFFFF; font-weight:bold; font-size:10px; width:330px; text-align:right;
No:[info]mako
Datums:15. Septembris 2006 - 15:15
(Link)
public telecommunication network numbers
No:[info]serum
Datums:15. Septembris 2006 - 15:17
(Link)
5.1. The remuneration for Management Board members shall be clearly determined and
transparent. The Issuer's Supervisory Board shall revise the remuneration on a regular basis
in compliance with the policy of remuneration adopted by the Issuer.
No:[info]laukuroze
Datums:15. Septembris 2006 - 15:31
(Link)
Ne mazāk nozīmīgi lauku tūrisma uzņēmumam ir iekšējie riska faktori. Starp tiem primārie ir zems vadības līmenis, strādnieku un speciālistu kvalifikācija; zema partnerības kultūra; uzņēmumu vadības līgumu un norunu nepildīšana.
No:[info]lapsa123
Datums:15. Septembris 2006 - 15:32
(Link)
No:[info]krii
Datums:15. Septembris 2006 - 15:33
(Link)
No:[info]anastasija
Datums:15. Septembris 2006 - 15:37

:D

(Link)
Piedod luudzu ja vari, par so kaarteejo laimes vestuliiti, bet man likaas, ka ir ok!
Meitene vaicāja puisim, vai viņš domā, ka viņa ir smuka un viņš atbildēja- nē. Viņa jautāja viņam, vai viņš vēlas palikt ar viņu kopā mūžīgi, viņš atbildēja- nē tad viņa jautāja, vai viņš raudātu, ja viņa aizietu, bet smaidot atteica, ka nē. Viņa bija dzirdējusi pietiekami daudz. Viņa pagriezās un raudot devās prom, bet puisis sagrāba viņas roku un teica... Tu neesi smuka tu esi skaista. Es nevēlos ar tevi būt mūžīgi- man vajag ar tevi būt mūžīgi. Un es neraudātu, ja tu aizietu es nomirtu.

Nosūti šo ziņu visiem savā sarakstā(lūdzu, izlaid mani). šonakt pusnaktī Tavs mīļotais apjautīs patiesas jūtas pret Tevi. kautkas labs ar Tevi notiks rītdien no pulkstsn 13-16. Tas varbūt jebkur un jebkurš. Sagatavojies! Lielākajam šokam savā dzīvē. Ja pārlauzīsi šo vēstuļu ķēdi,
No:[info]dunduks
Datums:15. Septembris 2006 - 15:53
(Link)
kuK_abara
No:[info]afs
Datums:15. Septembris 2006 - 16:42
(Link)
Nekas nav, jo pēdējo ko kopēju bija fails un faili te nekopējas.
No:[info]ieva
Datums:15. Septembris 2006 - 16:45
(Link)
kāja tai bildē tāda līdz celim apmutēta izskatās...
No:[info]nephrite
Datums:15. Septembris 2006 - 18:22
(Link)
valstu izvirzitajiem kandidātiem
No:(Anonymous)
Datums:15. Septembris 2006 - 18:45
(Link)
http://fishki.net/picsr/million.wmv
No:[info]smille
Datums:18. Septembris 2006 - 09:51
(Link)
(dance)