Journal    Friends    Archive    User Info    memories
  Tātad:: Jauns | FriendsofFriends | Visi |
Tēmturi:: kino | ēst |

saulaina - padomu

12. Sep 2006 15:45 padomu

Lūk jums jautājums saplosīšanai. Mēģināšu vispirms izskaidrot savas rīcības iemeslus, lai nav pārpratumu, piedodiet, ka sanāks gara tēma.

Savu ģimeni izveidot man nav izdevies, nu jau ir skaidrs, kāpēc, bet diez vai izdosies to labot, jo man sen vairs nav ne 20, ne 25 un pat ne 30. Toties ir skaidrs, ka esmu pietiekoši patstāvīga un finansiāli stabila, pietiekoši daudz redzējusi un ieguvusi, un gribu savu apjēgu par dzīvi nodot saviem bērniem. Mana gadagājuma vīrieši diemžēl ir vai nu precējušies, vai neglābjami Vecpuiši Ar Īpatnībām vai nu brīvie/šķirtie zelta gabali, ko man netrāpās sastapt.

Precējies vīrietis ir izvēlējies mani par īslaicīgu mīļāko. Tā kā es esmu viena, neiebildu. (Es viņam pakaļ neskrienu, nezvanu un ģimeni jaukt netaisos. Tāda bija viņa izvēle.) Tā kā vīrietis ir gudrs, interesants, fiziski pievilcīgs un man patīk (iemīlēties nevaru atļauties jau minētā iemesla dēļ), viltīgi paliku stāvoklī. Izšķiršanās par šādu soli ir vairāku gadu garumā briedis lēmums. Nedomāju prasīt no šī vīrieša nekādu palīdzību, nevēlos viņu sev, ceru, ka kādreiz man izdosies satikt cilvēku, ar ko būt kopā.

Tas bija ievads. Jautājums: Bērniņa esamība agri vai vēlu nāks gaismā kopā ar apaļo punci, bet vai jūsuprāt vajag viņu informēt, ka man gaidāmais ir viņa bērniņš? Ja pateikšu, ka viņa, tad būs jāpaskaidro, kādā veidā. Ja teikšu, ka cita, tad izskatīsies, ka esmu viņu krāpusi (cik nu vispār šādās attiecībās var runāt par krāpšanu. ) Teikt? Neteikt? Ja teikt, tad kā? Vai vispār pārtraukt šīs attiecības un naivi cerēt, ka vairs nekad nesatiksimies? (Neiespējami. Ir kopīgi paziņas).


(Lūdzu aiztaupiet morāli par to, "kā nu tā var". Lūdzu iztiksim bez sašutuma izvirdumiem. Labi apzinos, savu šādu soli un tā sekas.)

101 raksta - ir domaPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

No:[info]laukuroze
Datums:12. Septembris 2006 - 15:56
(Link)
NEsaki nekādā gadījumā!!!!! :D

/kur tu tādus brīnumus izroc?/
No:[info]str
Datums:12. Septembris 2006 - 16:00
(Link)
nu principā tas būtu tā kā tā pamanāmi...

vispār- tas arī man būtu variants, ja es smagi sasistos..
No:[info]jude
Datums:12. Septembris 2006 - 15:56
(Link)
Tu to nopietni?
No:[info]str
Datums:12. Septembris 2006 - 16:00
(Link)
a kas?
es jau praktiska:)
No:[info]kuminjsh
Datums:12. Septembris 2006 - 15:57
(Link)
Atkal iekopēji?;)
No:[info]str
Datums:12. Septembris 2006 - 16:01
(Link)
es apdomāju variantu:)
No:[info]le_minga
Datums:12. Septembris 2006 - 18:15
(Link)
vo vo - shitais skjiet lasiits...
No:[info]putnelis
Datums:12. Septembris 2006 - 15:59
(Link)
ufff... lai labāk pasaka kāds vīrietis - viņam labāk saprotams jautājums.
No:[info]kangaroo
Datums:12. Septembris 2006 - 16:05
(Link)
Teikt. Kā? Šādi... (nu es nerakstīšu vārds vārdā, bet doma tāda)...

Tikai pārāk iedomīgs nepaliec, bet tu esi lielisks spermas donors. Neesi domājis par tādu biznesiņu? Ar gēniem viss kārtībā- i smuks, i gudrs. Zini, nevarēju atturēties no kārdinājuma un nedaudz no tevis aizņēmos. Tikai lūdzu nedomā, ka tev ir kādi pienākumi pret manu (šo vārdu vajag uzvērt) bērnu. Galu galā- tu netiki brīdināts. Ar nolūku. Un nolūks bija- kvalitatīvu gēnu iegūšana. Piedod, ja ciniski skan, bet tā nu tas ir.

Bet nu attiecības gan laikam nāksies pārtraukt. Citādi pienākuma sajūta radīsies. Nu vismaz man šādā situācijā noteikti rastos... arī pārtraucot attiecības.
No:[info]esinja
Datums:12. Septembris 2006 - 16:07
(Link)
Es pateiktu. Un tāpat, ka slēpām mūsu attiecības ir iespējams slēpt to, ka ir kopīgs bērns.
Zaudēt jau nav ko, izņemot vīrieti (ja viņš tomēr bija devies pie tevis, lai atpūstos no ģimenes likstām).
No:[info]jpunktsbpunkts
Datums:12. Septembris 2006 - 16:08
(Link)
bļa, es jau sabijos ....
No:[info]otily
Datums:12. Septembris 2006 - 16:11
(Link)
Drīzumā būs vēl vienas raudzības:)?

Vīrišķim ir tiesības zināt par pēcnācējiem, jautājums tikai vai sieviete to vēlas, lai viņš zinātu. Koks ar diviem galiem un gana gari runājams.
No:[info]laukuroze
Datums:12. Septembris 2006 - 16:23
(Link)
Cibā izteiktais - piepildās....

:))
No:[info]krii
Datums:12. Septembris 2006 - 16:25
(Link)
Normāls variants. Man tomēr liktos godīgi ar vīrieti aprunāties - kā nekā arī cilvēks. Turklāt, laikam pat kaut cik tuvs.:)
No:[info]jpunktsbpunkts
Datums:12. Septembris 2006 - 16:37

bleķis!!!

(Link)
un vispār! virstrīsdesmitgadīgas patstāvīgās šitādus jautājumus neuzdod!!!
No:[info]boring
Datums:12. Septembris 2006 - 16:47
(Link)
Bļeģ, besī šitādas 'pietiekoši patstāvīga, pietiekoši daudz redzējusi un ieguvusi'. Kāds ir padomājis par to, ka bērnam būs jāaug ar VIENU vecāku, šajā gadījumā bez tēva.

Jopčik 'ceru, ka kādreiz man izdosies satikt cilvēku, ar ko būt kopā' var arī nepiepildīties, kas vis drīzāk arī notiks.

Tas ir vienkārši apbubuļojoši, ka uzskats, ka bērns aug 1 vecāka ģimenē ir norma.

izšaut tādas.
No:[info]le_minga
Datums:12. Septembris 2006 - 18:18
(Link)
Tu?
Neticu...
/un vispaar shitais jau lasiits skjiet.../
-
a par teemu - manupraat buutu godiigi pret viiriteti vinju informeet...
neizvirzot nekaadu prasiibu protams... un jaareekjinaas ar asu reakciju /kas buutu diezgan pelniita par slepeno mahineeshanos/... un tomeer - labaak skarba patiesiiba, kaa peecaak muuzhu melos dziivosi...
No:[info]fedrs
Datums:12. Septembris 2006 - 18:47
(Link)
A vot interesanti, kā tu to viltību realizēji? Sadūri prezervatīvus ar adatu. Vai iestāstīji, ka bērnus atnes stārķis, bet to, ar ko jūs nodarbojieties, ieteicis sporta kluba instruktors kā vingrinājumu forma uzturēšanai? ;)
No:[info]mikstmiesis
Datums:12. Septembris 2006 - 19:23
(Link)
patiesība tā pat agrāk vai vēlāk nāks gaismā. jo vēlāk, jo asāka var būt reakcija (aizvaiojums par neuzticēšanos, turēšanu neziņā un tiri piri). es personīgi uzskatu, ka ir jāzin (par pašu briesmīgāko es uzskatu neziņu, visās tās iespējamajās formās, bet tās nu ir manas problēmas, kas ietekmē arī manu viedokli par daudz ko citu). turklāt ir jārēķinās ar to, ka bērns prasīs, kas ir mans tētis, kur viņš ir un tā tālāk (atkal manas personiskās problēmas, bet uzskatu, ka labāk bērnam atbildēt jau no paša sākuma godīgi ir pareizākais pat, ja no teiktā jams 99% nesapratīs), jo tas ir normāli. Tev būs jābūt gatavai uz bērna jautājumiem atbildēt. un, ja Tu izlemsi patekt, tad nevajag gaidīt "piemērotu brīdi",- tāda vienkārši nav. jebkurš brīdis būs nepiemērots, bet atrisinās sarežģījumus tālķā nākotnē, par kuru mēs parasti vispār nedomājam (atkal mans personiskais viedoklis).
No:[info]lietuts
Datums:12. Septembris 2006 - 19:53
(Link)
Es domāju, ka pateikt... Lai pats izvēlas ko un kā pēc tam darīt...
No:[info]murse
Datums:12. Septembris 2006 - 20:05
(Link)
Nezinu. Bet domāju, ka tas tev jalemj pašai. Jo bērns jau ari gribēs to zināt, nu tad varbūt labāk, ka ir kāda konkrēta persona.
tagad tas neliekas aktuāli, bet ar laiku bērns ļoti gribēs iznāt, pat ja neizrādīs. Un manuprāt, ir labāk, ja nebaksta ar pirkstu debesīs, kaut ko filosofējot par "tas ir smags jautājums" (jo arī viņam tas būs smags jautājums, tas jāņem vērā. tāpēc ir labāk, ja tu esi godīga), bet skaidri un gaiši pasaka - es gribēju bērniņu, bet dzīvoju viena, tad nu izvēlejos tādu un tādu tēti, kaut gan zināju, ka viņs pie mums nebūs.
No:[info]puce
Datums:12. Septembris 2006 - 22:50

imho

(Link)
veselīgu un harmonisku personību var izaudzināt veselīga(s) un harmoniska(s) personība(s). imho - nav īsti nozīmes - viena vai divas. lai cik es būtu par to, ka bērnam labāk ir ar diviem vecākiem, domāju, ka ir gadījumi, kad viņam ir pietiekami labi arī ar vienu vecāku - ja tas ir feins un harmonisks cilvēks. un visticamāk - pat labāk, nekā ar diviem nejēgām.

No:[info]ld
Datums:13. Septembris 2006 - 10:39
(Link)
šoreiz tev izdevās - es noticēju, ka tu to raksti
No:(Anonymous)
Datums:13. Septembris 2006 - 10:54
(Link)
Jūs te par garīgām matērijām un ķīmiju spriežat. Es kā vecis, teikšu vienkārši. Sūdīgi justos abās situācijās- gan tad, ja man iestāstītu, ka tas nav mans bērns, gan tad, ja bērns ir no manis. No minētajām situācijām labāk gribētu atrasties otrajā. Tomēr vispretīgākā sajūta būtu, ja sākumā paziņotu, ka bērns nav mans, bet pēc kāda laika nāktu gaismā (kaut vai tikai baumu līmenī) ka tomēr ir mans. Justos piečakarēts divreiz. Viss augstāk minētais ir tikai teorētiski spriedelējumi un Dievs vien zin kā rīkotos un justos reālā situācijā, lai gan neliele pieredze šajā jomā ir. vasjox
No:[info]saint
Datums:13. Septembris 2006 - 11:08

a vot man

(Link)
liekas savādi, kā tad var sanākt tā, ka sieviete dabū no manis bērnu man nemanot. Pat ne savādi, neiespējami.

Redz, ja gribas lai liktos, ka šis ir tavs gadījums, tad nevarētu sūkt D-light :P