Journal    Friends    Archive    User Info    memories
  Tātad:: Jauns | FriendsofFriends | Visi |
Tēmturi:: kino | ēst |

saulaina - padomu

12. Sep 2006 15:45 padomu 101 raksta - ir domaPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

No:[info]kuminjsh
Datums:12. Septembris 2006 - 16:43
(Link)
Sieviete, kura šādi apzināti apaugļojas, parasti vadās pēc principa "priekš sevis dzemdēt" - viņa nedomā par to, kas bērnam būs labāk. Piedod, bet NORMALAI attīstībai un audzināšanai nepietiek ar vienu pašu māti. Lai ko ar man te teiktu. Daudz vientuļo māšu tagad? Da, bļe, indigo bērnu arī ir pa pilnam! Un tas nav nekas labs. Bērns ar tikai vienu no vecākiem NAV NORMĀLI.
P.s. Ja kāds tūliņ bļaus kaut ko - esmu šķīrusies un man ir 13gadīgs dēls. Un es patiesībā neesmu sajūsmā par visu to situāciju, kas ir izveidojusies. Lai arī Juniora tēvs puikam vairāk dod morālā kā materiālā ziņā un viņi pavada samērā daudz laika kopā, bet puika neredz NORMĀLAS ģimenes attiecības. Un HVZ kā tas vēlāk aukņetsja viņa paša dzīvē. Un lai kā arī mani apkārtējie slavētu par attieksmi un audzināšanas panākumiem, bļin, es apjēdzu, ka esmu bērnam kaut kur kādu bjaku ielikusi ar savu šķiršanos.
No:[info]krii
Datums:12. Septembris 2006 - 16:56
(Link)
Mani arī māte audzināja viena. Varbūt es neesmu nedz normāla, nedz normāli augusi, bet mani tas netraucē būt laimīgai.

Oi, Kūm, tiešām šī būs tā reize, kad mēs nežēlīgi sastrīdēsimies?:)
No:[info]kuminjsh
Datums:12. Septembris 2006 - 17:02
(Link)
Bet vai Tu saproti, ka viss varēja būt daudz labāk? Un jau sen?
Nav jau nekāds iemesls kaut ko pārmest mātei... Bet nu...

Tu taču neteiksi, ka uzskati par NORMALU, ka bernu audzina viens? Tik pat labi varētu teikt, ka bērnu nami ir NORMĀLI - +/- paēduši-apģerbti ta viņi ir...:((((
No:[info]krii
Datums:12. Septembris 2006 - 17:13
(Link)
Jā, jā, ir bezgala daudz iespēju, kā varēja būt vēl daudz, daudz, daudz labāk!

Nē, Kūm, es uzskatu, ka IR NORMĀLI, ja bērns aug starp cilvēkiem, kuri viņu mīl. Un nav TIK būtiski, vai tas ir laulāts pāris, vai tā ir māte un citi viņas tuvinieki. Un, piemēram, [info]snorkes vai [info]tantes bērniem noteikti ir veicies vairāk kā ārēji pilnvērtīgā divu vecāku ģimenē augušiem cilvēkiem, kuru vecāki ir viens uz otru šņākuši, rīvējušies vai laiduši pa kreisi.

Jā, protams, ir ideālais variants - rūpīgs mammucis+ mīlošs papucis + savrupmāja Baltezerā + pusducis guvernantu, kas pamana un attīsta visus lolojuma talantus...
Neviens no mums nav Lielā Pasaules Māte, lai varētu garantēt, ka jcilvēkbērna priekšā būs nokaisītas visas taciņas rožu ziedlapiņam. Un Tu gribi teikt, ka līdz tam nav tiesību dzemdēt?
No:[info]kuminjsh
Datums:13. Septembris 2006 - 09:27
(Link)
Es mazliet vēlāk par to visu izvērsti uzrakstīšu.;)
No:[info]nulle
Datums:12. Septembris 2006 - 18:25
(Link)
še pieci :)
No:[info]murse
Datums:12. Septembris 2006 - 20:16
(Link)
Nē, nu tas ka nepilna ģimene pēc definīcijas nav normāli, var arī psīcholoģijas grāmatās lasīt. Bet domāju, ka cerība vienalga ir :D Piemēram, ka būs labs audžutēvs, vai vismaz kāds, kurš varēs to vīrieša lomu pildīt viņam. Jo tā ir svarīga - gan meitenēm, gan puikām. Bet tas jau var būt arī vectēvs, krusttēvs, ģimenes draugs.
Es esmu pabijusi gan neveiksmīgā laulībā, gan vientuļas mātes godā, gan foršā kopdzīvē ar vīrieti, kas kļuvis bērnam par audžutēvu. Es neteiktu, ka vientuļās mātes laiks bija drausmīgi kūls, vai ka es spēju bērnam pilnīgi visu nodrošināt - emocionāli, psiholoģiski, materiāli. Bet vērtīgs gan tas laiks bija tieši tāpēc, lai novērtētu, ko gimenē dod tas trešais. Un lai saprastu, KĀDS trešais mums ir vajadzīgs :)))
No:[info]kuminjsh
Datums:13. Septembris 2006 - 09:26
(Link)
Tās ir arī manas domas un mazliet vēlāk es šodien par to uzrakstīšu. Bez atslēdziņas;)