25 Septembris 2003 @ 15:30
dāvana vientuļai (un ne tikai) sievietei  
ja vīrietis kaut ko dāvina- svarīgs ir pats fakts, ka viņš to dara. sievietei nevajadzētu pārāk daudz uzmanības veltīt pašai dāvanai bet gan novērtēt tās pasniegšanas faktu kā tādu. pretējā gadījumā vīrietis sajutīsies neērti, konstatējot, ka dažas puķes ir mazliet savītušas, smaržu kastītei stūris ieliekts, iepakojums nosmērēts vai dāvanu maisiņš ieplīsis. un ja viņš sajutīsies neērti- kad gan būs nākamā reize, kad viņš kaut ko dāvinās?
Tags:
 
 
( Post a new comment )
honeybee[info]honeybee on 25. Septembris 2003 - 16:20
ak-nabaga-jūtīgie-vīrieši :) saudzēt viņus, ievietot stikla kastē, lai nejauši kāds puteklītis neuzkrīt, jo ja nu viņi pēkšņi sajūtas neērti un negrib vairs neko dāvināt, ak un jā, kāpēc vispār runāt par dāvanām, nevajag neko dāvināt, tas rada tik bīstamu situāciju - tik ļoti bail, ka viņš sajutīsies neērti un nākamreiz vairs neatnāks, un ko tad es, nabaga sieviete, darīšu, ja Ak Jūtīgais Vīrietis neatnāks? Būs laikam pašai jāiet pie viņa ar puķēm un smaržkastītēm, un jāatvainojas, ka viņa puķes bija novītušas un konfekškārba pusizēsta, un labi steidzīgi jāizmazgā netīrās zeķes, kas sakrājušās veļas bļodā, un plauktiņš arī jāsalabo,
ziniet, es nevaru atļauties viņu zaudēt, es esmu tik vāja, es bez viņa esmu kā pazudusi...

;)
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
watt[info]watt on 25. Septembris 2003 - 16:25

tev DĀVINA jeb PĒRK kaut ko no tevis?
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
honeybee[info]honeybee on 25. Septembris 2003 - 16:32
Re:
zini, ļoti bieži pērk.
savu jušanos-kā-vīrietim, savu krutuma apziņu, savu apziņu, ka nav man neko parādā, savu cerību, ka kaut ko dabūs pretī, un aizvainojumu, ja es viņu nenovērtēju :)

lai arī nē, meloju. pēdējā laikā dāvina. tāpēc, ka es neesmu Vientuļa Sieviete un neizturos kā tāda.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
Shelly[info]shelly on 25. Septembris 2003 - 17:21
Prieku vajag izteikt jebkurā gadījumā.
Citādāk - atnāku es pie sava vīrieša ar lielisku dāvanu, kurai nekas nav aplūzis, nekas nav nolocījies vai saburzījies, turklāt viss it kā pirkts, ievērojot mīļā apdāvināmā gaumi, pretenzijas un prasības, bet rezultāta - nekāda. Obidno.
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
Shelly[info]shelly on 25. Septembris 2003 - 17:37
Un galu galā - manu teoriju par vīriešu lutināšanu tu zini :)).
Tā kā - gaidu tevi ar puķēm un smaržām :P
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
[info]blondulla on 25. Septembris 2003 - 18:36
:)
- Kā sagādāt mīļotajai sievietei pārsteigumu?
- Uzdāviniet viņai kabatlakatiņu, lai gan viņa cerējusi uz briljanta kaklarotu.
(Atbildēt) (Link)
[info]teeja on 25. Septembris 2003 - 20:09
es jau to saprotu. viss aprakstiitais nemaz nav tik slikti. bet es gruuti notureet meeli aiz zobiem ja uzdaavinaas kautko idiotisku. kaadu negliitu suveniiru, bezgaumiigu rotaslietu, popsiigu disku, smarzhas kas nav manaa gaumee. tad labaak neko. labaak lai pa purnu iedod.
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
sviesta cibas neoficiālais viedoklis[info]scibologs on 26. Septembris 2003 - 15:54
tāpēc jau nevajag prasīt lai dāvina. vajag pašai nopirkt un šķelmīgi smaidot teikt vīrietim "skat ko es sev nopirku, smuki vai ne?". un vīrietis priecāsies līdz un atviegloti padomās, ka nu jau kādu 1/2 gadu varēs atkal nesaspringt uz jaunām dāvanām un jutīsies tā, it kā pats to būtu dāvinājis :))
bet patiesībā brīnos cik dažādi [manuprāt pašironisko] šo pukstu dažādas dāmas intepretēja. un vīriešu dzimtes cibiņi neko. klusēšana- piekrišana :))
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
[info]teeja on 27. Septembris 2003 - 00:02
taapeec ka paareejie tavu draugi cibinji viirieshi veel nav paspeejushi aizdomaaties liidz tam ka vajadzeetu domaat par to ko daavina vai pat vispaar daavinaat un par to ka daavinaashanai ir jaabuut simetriskam procesam..drusku sapinos, bet varbuut ka saprati ko es domaaju.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)