rū sabdžī
lielā bundža ar tomātiem savā sulā
1 liels sīpols, sakapāts
5 ķiploku daiviņas, sakapātas
3 paprikas, sagrieztas 1cm gabalos
3 burkāni, sagriezti 1cm gabalos
3 karpelīši, sagriezti 1cm gabalos
1 vidēji liels cukīnis, trīsstūrīšos
pāris saujas sēnes, sagrieztas 1cm gabalos
1tk sinepju sēklas
karija pulveris, pēc garšas
čilī pārslas, ja gribas asumiņu
tomātus liek katlā vārīties uz lēnas uguns. karstā pannā apcep dārzenīšus olīveļļā, pa vienai zortei (izņemot zirņus), kamēr maliņas apbrūnē, tad liek klāt pie tomātiem. pieber labi daudz s&p, karija pulveri, kā arī sinepju sēklas. 'jāpieregulē' kariju, bieži nogaršojot, kamēr ēdiens vārās - rū lietoja 'mango curry', pirkts rimi. var pieliet klāt kādu glāzīti ūdens, lai zupīgāk. zirņus pieber pašās beigās. pasniedz ar griķiem & ceptu soju.
---
rū centās atdarināt krišņu sabžī, bet pašam nešķiet līdzīgs gana. lai arī kā, šis ēdiens ir megagards & labs pats par sevi.