piile ([info]piile) rakstīja,
vēl ir jāveic eksperimenti, bet tiktāl vislabāk izdodas šādi:

soju novāra ar buljona kubu vai lauru lapām, s&p, garšvielām, kamēr tā ir mīksta bet ne pļuraina (~7min?). nokāš ūdeni, noskalo ar aukstu & izspiež šķidrumu ar rokām. karstā eļļā to apcep ar ķiplokiem & pieregulē garšvielas.

šā gatavojot, konsistence ir daudz patīkamāka, nekā, kad pliki vārīta - stingrāka, drusku kraukšķīga. protams, varētu būt arī labāk, bet ar to es noteikti dalīšos, kad atkodīšu! :)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?