rūsganais sprakšķis

rūsganais sprakšķis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
man liekas,ka es jau esmu to prasījusi, bet 1) nevaru atrast 2) liekas,ka šo to no tā mēģināju,kautko neatradu, bet sk.punktu 1

kāds ir jūsu labākais roku krēms ever?

es te biju dikti sajūsmā par Deciem apvecējušām rokām domāto, bet - iestājoties sezonai,kad nemitīgi neuzvelkas cimdi, ieejot dārzā, man ir konstants skrāpis un neviens krēms īsti neņem

vislabāk strādā olīveļļa ar citrōnu sulu gumijas + slēpošanas cimdos,bet uz to grūti saņemties, gribētos ātri un ērti tūbiņā.

nav līdzējuši Bioderma, Smiltsērkšķu kurpjusmēre, mjahkije ručki vai kāviņutur, kredo, neutrogena, un vēl virkne.
  • Madaras roku krēms!!
  • Madara pilnīgi slikts :) (par plānu tādām dārza rokām), bet Bodyshop kaņepju! Izcils!!!
    • o, tad es neesmu nosapņojusi,ka jau prasīju; tik nesaprotu pati pēc kādiem atslēgvārdiem meklēt

      šito ieteica, nenopirku - pamēģināju veikalā un nepaliku impressed galīgi. nez, mož tomēr jāmēģina

      Entelekts ieteica kautkādu vāciešu krēmu toreiz, to ar paliku nepamēģinājusi
  • Cafe mimi, nopērkami Siberikas veikalos, mēdz būt arī lielajās maximās. Patīk zilais. Patīk labāk The Body Shop kaņepju vai Madaras.
    • Es šito rakstīju pirms parādījās tie 2 komentāri augstāk :D
      • bet Tu kašājies pa zemi un simpiesastoņas reizes dienā mazgā rokas ūdens mucā?
        • Nē, nu tādam ikdienas hardkora aktivitātēm nezināšu, Bet, ja lieto katru dienu rītā vakarā un labas/olīveļas ziepes, vajadzētu būt ok. Man bija vienkārši ziemas vai terpentīna uc. šķīdinātāju plaisājumi. Šitas tiešām ir labs un lēts krēms uz kuru pāriet. Uz nakti iesmērēt ar kokosa vai/un ricīneļļu ļoti palīdz. Da bez visiem cindiem.
          • pamēģināšu, jāatrod vien kāds Siberikas veikals kautkur pa ceļam

            eventuāli jau visi tie krēmi tāpat izzieķējas, bet gribās to brīīīnumzālīti atrast
  • Jāskatās tāds, kam sastāvā ir liels procents Urea, vismaz 10%. Varētu būt, ka ir Eucerin un citām firmām.
    Un vēl man kādreiz palīdzēja viens no pašmāju Medicamina ražojumiem, kur sastāvā laikam bija propoliss, vasks un vēl kaut kas no dabas produktiem. Izveidojās tāda kā plēvīte līdz nākamajai mazgāšanas reizei, un sadzija pat jau līdz asinīm sasprēgājusi āda. "Laura" laikam saucās. Nezinu gan, vai vēl tādu ražo.
  • man ir Body shopa kaņepe un shea kremi atkarībā no tā cik ļoti pa dienu rokas sačakarētas ar šķīdinātājiem un co tiek izvēlēts glābējs.
  • Exuviance “HEEL & ELBOW DRY SKIN REPAIR”, jo vina sastava esosas augljskabes noskrube(lidzigi ka tavs citrons ellja) un mikstina. Nav it ka rokam, bet man palidz sitas kad ir skraapis uz rokam. Kosmetologe ieteica :)
  • Kiehl’s Ultimate Hand Salve kā glābjošais
    Un Kinetics Luxury Lifting ar hialuronskābi kā vieglāka, kosmētiskā versija.
  • es zvēru pie bodīšopa kaņepes. zinu cilvēkus, kuri zvēr pie tā spodrības smilšērkšķa, un tie ir lauku apvidus augstkāpēji, kuru rokas cieš apmēram kā norvēģu zvejniekiem neutrogenas reklāmās. vēl šobrīd izmēģinu kiehls, arī galīgi nav sūdīgs.
    • paskatījos, kur tie bodīšopi ir, padomāju, re, braukšu no treniņa, ieskriešu akropolē pa ceļam
      myass.....ieskriešu, kātad, tur tak apmaldīties var

      bet nu, skatīsiemies, uz pirmo smarža man liekas par stipru un taukaina sajūta vēl pusstundu pēc sasmērējos
      • ā nu tu teici, ka tev vajag, lai strādā, nevis visādus vēl smalkumus :) es gan parasti pēc roku krēma smērēšanas plaukstas tāpat noslauku, lai kāds tas krēms būtu, bet par plaukstu virspusi man vienalga, tieši labi, ka tas taukainums tur sēž un dara savu darbu.
        • Lablabi, smaku var pieciest, lielākoties
          Bet tā taukainība nav gluži - man vaig ne tik virspusi, bet arī apakšu un sānus toč
          • pamēģini to kiehls arī, ko up teica, tas arī ir labs glābējs, un ož točno mazāk. viņiem spicē arī ir bode, bet stokmanī ir labākas pārdevējas, vismaz šobrīd.
  • Man visas tās ručkas, madaras un neutrogenas ir par plānu. Kaņepe par sintētisku, smiltsērkšķis smird un Dzintars par treknu, Essex super- puper nealerģisksis reāli kairina. (Tas viss manām konkrētajām rokām).
    Esmu pieradusi pie tumši zaļā Kamill un nezinu, ko iesākšu, ja pārstās ražot. Esmu izmēģinājusi ļooooti daudz, jo zb viens krems gadu desmitiem, bet nu nav.
  • Kamēlijas aptieka ražojot kremus ko var dažās aptiekās uz vietas izmēģināt. bet nu ja tev vajag tās rokas tajā mucā, varbūt mēģini ko no ZW veikaliem, liela daļa cieto kremu bez iepakojuma ir ar bišu vaskru u.tml. pabiezs, iesūcas un varbūt mazāk laiž cauri ūdeni

    man ar šo ir reālas problēmas, neko labāku kā iestērķelēt rokas pirms nitrila vai vinila cimdiem un tad dārza cimdus pa virsu neesmu atklājusi. bet nu man ir nopirkti arī kkādi Avon glābjošie roku kremi divu dažādu veidu un labi palīdz Bioderma Eczem vai tml. bet nu manām rokām reti kurš krēms patīk labi ja vairāk par vienu tūbiņu. un tad, kad ir slikti pašai par sevi, cenšos dārzā nelīst. vēl labi palīdz ja uzņam gana daudz ūdens un atceras tīras rokas saul'tē pasildīt, pat ja ir plaisas, čūlas, ekzēma u.tml. sūduki, ādai patīk daudz labāk. un varbūt tev mēģināt uzreiz kādu eļļu pa tīro. kādu laiku pirms izej dārzā. kaut vai pamēģināt to pašu olīveļļu+citronu PIRMS ielien dobē, dārza cimdus pa virsu, kādus ne no paša lētākā gala, ir tādi baigi labie ādas un apvienot patīkamo ar lietderīgo - būs i rokas dabūjušas masciņu paēsties i tu dārza darbus. un tie gumijas cimdi ietaupa dažu labu roku mazgāšanas reizi. ja zinu ka būs daudz jāmazgā, es uz locītavām uzlieku plānās kancelejas gumijas, tad var mazgāt vai skalot rokas ar visiem cimdiem un netek iekšā un ietaupās roku mazgāšana. un ja ir reakcija uz cimdiem, pamēģini cita materiāla, varbūt ka uz lateksu ir reakcija
    • nēnē, man nav nekas TIK traks, tfutfutfu
      vien ļoti sausas un asas - nevar apģērbties, jo ķeras audumā, bet, pieļauju,ka objektīvi daudziem citiem neliktos nekas briesmīgs, man tā problēma,ka jebkuru fizisku diskomfortu izjūtu kā pasaules galu (kad piemēram pašas mati uz pašas galvas pieskaras pašas sejai un traucēēeee)

      ja jau es spētu uzvilkt cimdus laicīgi, nebūtu arī šīs problēmas, bet - es izeju pačurināt suņus/pabarot putnus un attopos jau pusspaini pieneņu izrāvusi
      • man ļoti labi palīdz uz nakti ieziest sausās vietas ar veciem pretsaules kremiem. kājās zeķes lai palagu nenoķēpā. reāli palīdz
  • Evijas ziede
  • cilvēku apsēstība ar ziedēm kopumā ir fascinējoša. sāp? uzsmērē eviju (vai insert your favourite). lauž? uzsmērē eviju. plaisā? uzsmērē eviju. iesnas - eviju. klepus - eviju. utt.

    lai vai kā, atceros no saviem kovboja laikiem. helosan. govju pupiem. un manas rokas neplaisāja. gan jau tāpat neplaisātu, bet nu
  • Somu sērija, saucas vienkārši LV
    Käsivoide.
    Tagad es pat mālu izlasīt, ka tas nozīmē rokuziede. :)
    Man vajag visu bez smaržas, un šis tieši ir.
  • Un ļoti laba ir govju pupu zieds, ko pārdod dažos zooveikalos uz svaru.
    • Nē, es pirku bundžā, uz svaru nebija.
    • tākā kautkādos dinozoo vai?

      zināju,ka ir zirgu ziede - manai mugurai, kad sarokos ļoti patīk, bet pupu..
  • kad visi ir ieteikuši labākos, nākšu es un teikšu, ka nez vai vispār tādām hardcore aktivitātēm ar miljoniem roku mazgāšanu būs kāds brīnumkrēms (ja nu vienīgi tas govs pupu krēms). roku bieža mazgāšana var sabeigt rokas arī bez dārza darbiem. bet var zieķēt kaut ko uz nakti vai arī, kad rokas vairs nemazgāsi tik bieži. also - kāpēc neuzvelkas cimdi?
    • kā, kāpēc, elementāri, Vatson

      es tak izeju ārā ne jau ar domu kautko dārzā darīt, bet gan putnus pabarot, kaķi sameklēt, bet tad es ieraugu , ka kaukas nav TĀ - pienene uzziedējusi, nezāle kāda dārzā

      da i man vispār ļoti patīk saķere ar zemi un zāli pa tiešo, bez cimdiem un tai brīdī liekas,ka nekas traks jau nebūs.

      vēl arī es māku dabūt zemi tais cimdos un tādejādi vēl cīšāk ieberzt ādā. prikstu galos netīrumu pat nevar atmazgāt, vispār. neejot vispār cilvēkos, paliec par ruksi.
  • Nelietoju. Bet reizēm, kad rokas saiet skrāpī, tad taisu kūres. Ņemu krēmu saplaisājušiem papēžiem (med., ne kosm.), uzzieķēju labi daudz, uzvelku celofāna cimdus un adītos cimdiņus uz vairākām h.
    • Tāda krēma man nav gan, vot zeķes es gan vienmēr dārza čībās ievelku
  • Vienīgais, kas uz manām rokām, kuras mazgāju reizes 60 dienas laikā, ja ne vairāk (esmu apsēsta ar tīrām rokām, jā), strādā kā tiešām roku krēms, ir Spodrības smiltsērkšķu krēms tajā baisajā bleķa tūbā.
    Jā, nesmuks, jā - nesmaržo pēc rožūdeņa, jā, nav prestižš, bet za to tiešām ir kaut kāds jūtams efekts.
  • Ā, tagad tikai izlasīju, ka tas Tev arī neder.
    • Jā, laikam šitas pasākums ir tikpat individujālīgs kā grumbu krēmi
Powered by Sviesta Ciba