23 June 2017 @ 05:05 pm
 
shodien mani nobiedeeja totaali negaidiita, sirsniiga saruna ar priekshnieku, kursh pastaastiija, ka ir taada lieta kaa depresijas stupors. mees saakaam runaaties par gjimeneem un attieciibu probleemaam. uzzinaaju, ka arii vinja un vinja sievas gjimenee passive agressive, nepasaciitu lietu, izlikshanaas ka viss ir labi rutiina ir norma. izraadaas deelj shiem psihologjiskajiem biedriem, vinja mammai saakaas smaga depresija, kas izveertaas iepriekshmineetajaa stuporaa. es ljoti shokeejos, jo priekshnieks ir tipisks bagaatais torijs, kura gjimenei ir sulainis un visiem ir viss ko vien var veeleeties (obviously iznjemot Jungu par chomu). depresijas stupors ir tad, kad tu esi tik depresiivs, ka tavs kjermenis vienkaarshi atsakaas darboties un viss ko tu iespeej dariit ir klusi seedeet taa it kaa tu buutu viistoshs daarzenis bljodaa uz galda. varbuut tas notiek tad, kad depresijas rezultaataa dramatiski saruuk prefrontal cortex, saviist taa kaa daarzenis bljodaa uz galda, un cilveeks pat gribeedams neko nevar padariit. es nesen naakot kaajaam maajaas paari tiltam par to klausiijos un shokeejos, un tagad man tieshi to no zila gaisa pastaastiija pashas priekshnieks. un es nobijos, jo man shodien mazliet taa bija metro. es seedeeju mazliet stuporiigi un man viss bija vienalga, kameer parasti esmu anxiously alert un juutu pasaules durstiigo uzmaniibu no visaam puseem, funktiereeju, ko par mani domaa zeeni kas ir metro un vai man labi izskataas mati, vai zekjubiksei nav atiris diedzinjsh, vai muuziku neklausos par skalju, vai kaads nelasa manas domas un tamliidziigas lietas.

esot atklaatai, es zinu ka par manu pashreizeejo muddy waters omu ir atbildiigi: pms, cold crispy brewskies, stress darbaa, love triggers. un ja visas shiis aarishkjiibas aizvaaktu vai izrunaatu, tad es atkal buutu galaktiskaakais taureniitis. i don't even mind uncertainty too much as it can also be intoxicating, gentle and soothing, bet visas iepriekshmineetaas lietas maigo uncertainty balansu saviljnjo un bad infinities arrive collapsing into bad probability functions and resurrecting ancient patterns that come barging in on me producing a flux of ever creative plethora of same old nasty triggers.

bet es juutos, kaa es varu izdziivot, ka arvien stipraak es izjuutu ka i have an obligation to my sanity. and it feels less of an obligation, but more like a past time while i'm doing life=time. man vispaar dazhreiz shkjiet, ka dziive ir vieta, kur meerkjis is panaakt maksimaalo iespeejamo sanity. sanity being a quality, where you minimise the conflict within yourself and with others while remaining engaged in the world and preferably contributing to lessening the overall suffering. no shaada skatpunkta, jaaatziist, ka shkjiet diezgan komiski vispaar jautaat, kaapeec mana dziive nav perfekta un prieciiga un gatava. un lai arii man izskataas, ka visiem citiem dziives ir prieciigaakas un gatavaakas, taa arii ir komiski un neinformeeti domaat.

*

shis vispaar ir epilogs tam, ka es vakar spontaani izdomaaju, ka i need to up my sanity. taapeec es pierakstiijos pie new-agey astrologjes, kad buushu Latvijaa. un veel uz savu dzimshanas dienu treshdien pierakstiijos pie psihoterapeites. paldies visaam damochkaam, you know who you are, kas sheit mani meegjinaaja pielauzt, juusu boreeshana shkjiet ir nesusi augljus. jaa, es savaa dzimshanas dienaa ieshu pie terapeites, es ceru, ka man shii daavana pashai sev buus praktiski un esteetiski noderiiga.

*

tagad tikai atliek svineet liigo un jaanjus. ja es dziivotu savu prieciigo, perfekto, gatavo dziivi, tad es tagad atrastos dziljos Latgales laukos, man buutu maza guljbaljkju maajinja, jasmiinu, cerinju un liepu ieskauta, ar peoniju, matiolu, naktsvijolju, flokshu daarzu. es ceptu piiraadzinjus un plaatsmaizes, vaariitu kjiiseljus un ievaariijumus, kameer mana lielaa, saticiigaa gjimene aaraa klaatu galdu, dzedzinaatu ugunskuru, dziedaatu dainas un dietu. tad mees visi pulceetos, taisiitu uguns ritu, liiksmotu un kosmoss par mums buutu prieciigs. veel mees visi neesaatu autentiskas latvju dreebes, un klausiitos forshu folklorisku vaibiigu spotify pleilisti.

bet es kaa parasti esmu viena pati istabaa, un svinu liigo ar pushkji peoniju un pashtaisiitu vegaanu rosolu (idk). vakaraa ieshu skraideleet un lekt paari sprunguljiem parkaa.
 
 
( Post a new comment )
briinumcepuminjsh[info]french_mime on June 23rd, 2017 - 09:02 pm
So proud of you! Go girl!
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on June 23rd, 2017 - 10:45 pm
thanks girl, you inspire me. i shall keep fighting because of your wise counsel
(Reply) (Parent) (Link)
[info]miegamaasa on June 23rd, 2017 - 09:58 pm
aww man arī šodien bija negaidīta un sirsnīga saruna ar manu bosu, es pasludinu līgo par negaidīto sirsnīgo priekšnieku dienu. un horay for spontaneous decisions, izklausās ļoti pozitīvi ka esi izdomājusi up your sanity, it sounds like a winner plan, un terapeits, es ļoti ceru ka jums labi saskanēs.
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on June 23rd, 2017 - 10:47 pm
synchronicity much? :)

jaa, es ceru ka i will be able to be earnest about these upcoming experiences.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]miegamaasa on June 24th, 2017 - 01:39 am
šādi es iedomājos terapiju: https://www.instagram.com/p/BFxafHbB3h9/ :)
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on June 24th, 2017 - 11:52 pm
aiznesiishu terapeitei printautu un teikshu 'so i was hoping for something like this' :)
(Reply) (Parent) (Link)
sirualsirual[info]sirualsirual on June 23rd, 2017 - 10:20 pm
cheerio
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on June 23rd, 2017 - 10:51 pm
cheerio back at you.

tu gadiijienaa arii negaaji pie psihiisha? kaa tev tas viss beidzaas/ turpinaas? do you feel enhanced?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
sirualsirual[info]sirualsirual on June 24th, 2017 - 07:21 pm
pashlaik shis projekts ir iepauzeets, jo psihinsh man shkjita neuzticams :D proti, kaveeja, neieradaas. un paraadiijaas cilveeki, ar kuriem varu aktiivi pavadiit laiku, kas man ljoti, ljoti uzlabo pashsajuutu
(Reply) (Parent) (Link)
sirualsirual[info]sirualsirual on June 24th, 2017 - 07:24 pm
klau bet es lasiiju, ka tu buusi lv! cik ilgi un kad? satiekamies!
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on June 24th, 2017 - 11:51 pm
oo jaa atceros, mums taa bija runaats, esmu no 30/6 - 7/7, varam iet kaut kur pavazaaties?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
sirualsirual[info]sirualsirual on June 25th, 2017 - 12:57 am
jaaa, tad varam naakosh 7d piemeeram? tev ir kaadas vietas vai teemas praataa? varu sadomaat vietas un skatus preferably Riigaa
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on June 25th, 2017 - 08:31 pm
awesome, domaaju ka 7diena derees, a ja kas tev 6diena jau aizrunaata?
tas buutu ljoti forshi, ja tu sadomaatu kaut kaadu plaaninju. varbuut uz kaadu/aam forshu vietu, kur Lv cilveeki iet? i'm clueless, kas Riigaa vispaar notiek un skaitaas, bet es nojaushu ka tu esi sociaalais taurnetinjsh!
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
sirualsirual[info]sirualsirual on June 26th, 2017 - 09:51 pm
haha nēē, man prāts šaudās, kad esmu cilvēkos!!! tagad arī sestdiena der. vienīgais, lūk, es skatos un neredzu pasākumus, kuri man interesētu (izņemot cēsīs), bet, ja tevi neizaicina sveši cilvēki, vai evening/night out ar dzērieniem un galda spēlēm izklausās ok?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on June 26th, 2017 - 09:59 pm
yup, izklausaas forshi, patiik cilveeki, speeles, night un dzeerieni! padod zinju tad, kursh vakars tev labaak, man principaa vislabaak buutu pat piektdiena vai sestdiena, jo peec tam gribaas sevi iemest laukos uz atlikusho dalju, ieposteeshu dzeestajaa mobiljnjiku
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
sirualsirual[info]sirualsirual on June 26th, 2017 - 11:04 pm
foršiii. tagad tieši esmu laukos un jāsaka, ka laikam atgriezīšos agrāk nekā plānots, bet tad vēl došu ziņu!
(Reply) (Parent) (Link)
mama drama[info]virginia_rabbit on June 24th, 2017 - 01:14 am
manam tēvam bija depresijas stupors
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on June 24th, 2017 - 03:40 pm
Ceru, ka vinjam aarsti paliidzeeja? Priekshnieka mammai vajadzeeja 2 nedeeljas buut intensiivajaa, lai vinju vienkaarshi atdziivinaatu vispaar.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
mama drama[info]virginia_rabbit on June 24th, 2017 - 03:42 pm
nē, viņu palaikam atkačāja, kad bija atteicies ēst un necēlās. viņš negāja laukā no mājas 15 g., un beigās sevi nomirdināja.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on June 24th, 2017 - 03:46 pm
akdievs, piedod.. depresija ir kaut kas baismiigs, un esmu shokaa cik nemanaami taa var pielaviities un fiziski paralizeet cilveeku un vinja dziivi :(
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
mama drama[info]virginia_rabbit on June 24th, 2017 - 03:54 pm
its ok, es par to gribu runāt. es ļoti labi iepazinu šo slimību, kopš 12 gadu vecuma sekoju krīzēm, fāzēm un bezceriem. tas joprojām visu laiku uzpeld, lai arī pagājuši jau 6 gadi kopš nāves.
kā sīkajai man bija kauns, pēc tam drausmīgi žēl, tad mēģinājām visādi risināt, nu, tā ka viss notika atskaitē pret viņu. tad es vnk braucu prom, jo nevarēju izturēt. viņš nedarīja pašeni tikai, lai mūs nesāpinatu, un pilnīgi skaidri spēja runāt par to, ka šī turēšanās pie dzīvības ir bezjēdzīga. utt. un es vnk mēģinu sev nepielaist un ceru, ka nepielaidīšu šādu stāvokli, lai gan pārdzīvojumu brīžos jūtu līdzību ar pazīstamajām slimības izpausmēm.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on June 25th, 2017 - 12:10 am
paldies ka pastaastiiji.. es tikai domaaju, cik dramatiska, beediiga vide kaadaa uzaugt, taads konstants spiediens un bezspeeciiba un uzlikta nepelniita 'atbildiiba', tik vaariigaa vecumaa no 12. bet redzu, ka tu esi bijusi pietiekami stipra, lai pati idziivotu situaaciju. es biezhi domaaju par visiem tiem dziives briizhiem, kas potenciaali var salauzt cilveekus, bet kad vinji izdziivo, vinjiem pashiem pat ja vispaar par to aizdomaajas, shkjiet, ka tas nav nekas iipashs un vienkaarshi nepiecieshamiiba, bet iisteniibaa, tas atklaaj taadu vinja gara stipruma, izdziivotaaja, pashasaglabaashanaas, sapratni, siikstumu, apzinjas, earnestness pattern, kas ir skill that noone can take away from you. un man pashai, kam ir tendence ik pa laikam iesliideet twilight zonaa, tas shkjiet iedvesmojoshi cik tu esi bijusi stipra.

man shkjiet mums visiem ir potenciaals uz depresiju, un vistrakaak ir tad, ja cilveeks tam ir pavisam nesagatavots, nezina nekaadus preventative measures. piemeeram, no mana staasta par priekshnieka maati, bija taa ka neviens nedomaaja, ka vinjai kaut kas kaish, visi domaaja, ka vinja vienkaarshi ir palikusi klusaaka, mazaak socializeejas, lietas iipashi neiteresee, jo vienkaarhsi iestaajies taads klusaaks posms. bet kad man priekshnieks vinju vienu dienu apciemoja, un redzeeja, ka vinja teju katatoniski gulj uz diivaana, kameer vinja teevs, maates viirs vispaar tam nepieveersa uzmaniibu, tad vinjsh bija shokaa. kad vinju aizveda uz slimniicu, tikai tad atklaajaas, ka vinjai bija saakusies depresija kaadu gadu pirms tam, neviens to vienkaarhsi nemaniija, varbuut pat vinja pati to nemaniija, ei tu sazini.

man shkjiet, peec pieredzes, kas paliidz briizhos, kad ir tumshas sajuutas, mekleet cilveekus, kas izstaro kaut ko gaishu, kaismiigu, neapgaazhamu un iedvesmojoshu savaa manieree, sakaamajaa, dziives piemeeraa. tas man parasti straadaa kaut kaadaa bezdomu liimenii, uz reiz gribas censties, uzreiz saak ritenis griezties, rodas idejas un resolve.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
mama drama[info]virginia_rabbit on June 25th, 2017 - 12:27 am
nu, jā, jo tuvāk esi tam cilv, jo grūtāk slimību nodalīt no personības. mana māte joprojām ir kinda apvainojusies uz viņu.

es tagad toties sapratu, ka daudziem 90ajos mājās radās visādi traumu akmeņi. arī filma "mans tēvs miljonārs" baigi salika laikmetu un likteņus pa plauktiem. mēs ar režisori dzīvojām kaimiņu mājās, mūsu abu tēvi bija "traki", bet mēs viena ar otru iepazināmies tikai pēc filmas, un pastāstījām savus stāstus. vinai bija miljonārs, man zaudētājs. māte šodien, kad meklējām ko labu varētu paņemt no bēniniem, piem. atklāja detaļu, ka viņš visus zelta gredzenus un pasi esot izmetis pa logu. man tagad tas viss liekas pat kaut kā simpātiski.
bet jā, ko es sapratu - ka svarīgi ir runāt par to. definēt, diagnozēt, rēķināties.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on June 26th, 2017 - 10:03 pm
jaa, ir kaa tu saki, nedomaaju, ka Latvijaa ir cilveeks, kam padomju laiks nebuutu izraisiijis kaut kaadu neirozi. man pashai vecaaki shausmiigi aardiijaas, un beerni bijaam tam visam pa vidu. un tad tu izaudz un visu it kaa saproti, un juuti liidzi, bet tikuntaa paliek sekas.

vissvariigaakais tieshaam ir par to runaat, nenokluseet, un nesamierinaaties ar apaatiju un bezceriibu, kaa dariija ieprieksheejaas paaudzes. ir labi, ja apkaart ir cilveeki, biedri liidziigi domaajoshi, kam ir taadas pashas veertiibas, kas arii grib lietas risinaat un viens otru atbalstiit.
(Reply) (Parent) (Link)
cimone[info]cimone on June 24th, 2017 - 01:19 am
labs par psihoterapeiti.
man arī jau kādu laiku ir tāds kontakts rīgā (skaitās eksistenciālās terpijas virziens), un tās sarunas man ir tiešām palīdzējušas.
es ceru, ka tev būs laba saruna.
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on June 24th, 2017 - 03:41 pm
Vai eksistenciaalaa terapija ir kaut kaa filozofiskaaka vai vienkaarshi psihoanaliitiskaaka?

Jaa i hope so to, gan jau ka te uzrakstiishu kaa gaaja.
(Reply) (Parent) (Link)
authenticity[info]authenticity on June 24th, 2017 - 02:02 pm
Es arī taisīju vegānisko rasolu, priekā! Sanāca labi vispār, kā tev? :)
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on June 24th, 2017 - 03:39 pm
Yay! Ko liki saveejajaa un ja kaadu cienaaji kaa noveerteeja?

Maneejajam dotu vismaz 7, bija labs, smarzhoja peec rasola, bet vareeja garshot rasoliigaak, varbuut pietruuka kaads ingredients. Liku iekshaa konserveetus zirniishus, skaabeetu gurkji, vaariiti kartupelji, paprika, siipolloki, veg majoneezi, mazliet sojas yog, un taadu zhaaveeto tofu, kursh paciets un garsho shkninjkjiigi.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
authenticity[info]authenticity on June 24th, 2017 - 03:59 pm
Es liku kartupeļus, sojas desu (ar diezgan izteiktu garšu, varbūt struktūra drusku par šķiedrainu bija, bet garša daudz labāka nekā sojas cīsiņiem, kurus esmu likusi iepriekš un kas garšo pēc lētas desas), vārītu burkānu, marinētus gurķus, konservētos zirnīšus, sojas majonēzi (lv ir brīnišķīgā sojalita), melno sāli, lai vismaz smaržo olīgi, piparus.

Vispār man pašai patika kā sanāca, es teiktu, ka 8,5-9/10, kartupeļi bija drusku par ilgu vārīti un juka ārā, bet vismaz nebija par šķidru un sāls bija tieši tik, cik vajag. Cienāju drauga ğimeni, kam ir bijusi minimāla saskaršanās ar vegāniem, bet slavēja un teica, ka garšīgi :)

Izlasīju par papriku, un tagad man sagribējās uztaisīt krabju salātus, tikai, nez ar ko lai aizvieto krabju nūjiņas...
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on June 24th, 2017 - 09:52 pm
o, vegan krabju nūjiņas, now that's a challenge on my level, I think! moš nākamreiz, kad nāksi ciemos, būšu uztaisījusi krabju salātus!
(Reply) (Parent) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on June 24th, 2017 - 09:55 pm
yassss gurrrrl!

pirmās terapijas reizes gan medz būt riktīgi underwhelming, but I am very happy that you have made such an important decision, to try and help yourself in new ways. es ceru, ka Tu ar sevi ļoti lepojies - jo totāli ir, par ko.
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on June 25th, 2017 - 12:13 am
jaa, like, es arii domaaju, ka es nelikshu visas olas vienaa grozaa, un netveros peec terapijas kaa peedeejaa salminja, bet driizaak kaa veida, kaa vairaak iemaaciities psychological skills that i never developed as a child and teenager. thanks girl, man shkjeit, ka man tava boreeshana un arii tu kaa super-woke human piemeers paliidzeeja veikt sho spontaano leemumu. i hope this will alleviate me a little
(Reply) (Parent) (Link)
[info]krishjaanis2 on June 25th, 2017 - 01:14 pm
piemēram, jāsāk jau ar pašu valodu. nevis "depresija" (kā kaut kāds anonīms medikalizēts tehnisks svešvalodas notikums, condition, kas uzbrūk), bet gan "nomāktība" vai "grūtsirdība", tas ir dabiskāk un pašsaprotamāk, savukārt ar medikalizētām, tehniskām terminu lietām nodarbojas savas institucionalizētās nozares speciālisti.
valodas problēmu un nesaķeri es katru dienu redzu ticības jautājumos. latvieši gluži dabiski nespēj saprast speciālo tehnisko terminu "grēks", jo tas ir svešvalodas vārds. (Līdzīgi, piem, "baznīca" - arī nav latviešu vārds, tāpēc cilvēki nesaprot)
ja lietas sauc īstajos vārdos un dabiski, tad uzreiz jau atkrīt kaudze noslogojuma
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on June 25th, 2017 - 08:36 pm
dveeseles staavoklji ir sarezhgjiitaaki par vienu vaardu, jaa. un jaapiekriit, ka sev briivpraatiigi uzlikt birku 'depresiivs' varbuut pat sashkjoba uz slikto pusi to staavokli. jebko jau nosaucot vaardaa kaut kaadaa liimenii samelojas. uzreiz raisaas, kaa tu teici, dazhaadas medikalizeetas, stigmatizeetas asociaacijas. kameer tas tieshaam ir 'vienkaarshi' smags, gruuts, nomaakts, neapzinaatas dveeseles staavoklis.

man vispaar depresiju gribeetos paarsaukt par 'Nezinju'

bet kaapeec 'greeks' nav latvisks - ko tu liktu vietaa?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]krishjaanis2 on June 25th, 2017 - 10:34 pm
nezinu, ko liktu vietā.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Hamartia#In_Christian_theology
"Grēks, no senslāvu грѣхъ — "nodarījums", esot "pārkāpums pret Dievu" [nepieciešama atsauce]. Pamata ide.*ger-'griezt, vīt' no kā latviešu valodā greizs. Vārds aizgūts līdz 13.gs. Nozīmē 'nelaime' saglabājies saliktenī ugunsgrēks."
"В русском языке слово «грех» (ст.‑слав. грѣхъ), очевидно, изначально по значению соответствовало понятию «ошибка» (ср. «погрешность», «огреха»). Аналогично греки обозначали понятие греха словом др.-греч. ἁμάρτημα, ἁμαρτία, означающим «промах, погрешность, провинность», либо синонимичным ему словом др.-греч. παράπτωμα[2]; а иудеи — словом (ивр. ‏חֵטְא‏‎ — «хэт») — непреднамеренный грех, промах."
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on June 26th, 2017 - 10:06 pm
jaa par 'missing the mark' biju ieprieksh lasiijusi. un tas shkjita ljoti refreshing. tas uzreiz atcelj smago, bezceriigo vainas sajuutu un reizee pamudina celties un dariit to hit the mark. protams, cita lieta ir intentional missing of the mark, tas uzreiz kaut kaa greeciigaak, ljaunaak.
(Reply) (Parent) (Link)
[info]krishjaanis2 on June 28th, 2017 - 05:51 pm
starp citu, mani kaut kad 'veda' pie psihiķa, laikam 16 gados, jo vecākiem šķita, ka esmu pārāk skumjš un šajās skumjās ekspresīvs. psihiķe tante kaut ko parunājās, es viņai izstāstīju savu dzīves koncepciju, un tad viņa vecākiem teica, ka ar zēnu viss kārtībā, varbūt vecākiem pašiem kaut ko vajag. kopš tā laika es sapratu, ka psihnozares ir big joke, ko vēlākās filozofijas un vēstures vispār studijas nemazināja, tieši otrādi (es lielāku meta-joku un sofistiku par psihoanalīzi vispār neesmu dzirdējis), kad esi redzējis noteiktas "terapeitiskās" speciālistu *sevišķi dvēseles speciālistu lol( disciplīnas pamatus, izdarītas izvēles, nošķīrumus un pamatpieņēmumus, tad jebkāda ticamība dabiski atkrīt, viņus vairs nav iespējams uztvert nopietni. fascinē, kā dzīve man visu laiku apstiprina to, ko es jau esmu uzminējis vai jau zinājis, nojautis, pareģojis agrās dienās. vienīgais psih- kungs, ko laika gaitā esmu atzinis, ir Jungs. lai gan, protams, tur ir problēma, kā jau visos redukcionistiskos skaidrojumos (piemēram, mītu psiholoģizēšana, pēc mehānisma tas diez ko neatšķiras no, piem, mītu evolucionārā skaidrojuma etc)
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]krishjaanis2 on June 28th, 2017 - 05:53 pm
vārdu sakot, es nespēju iedomāties nevienu no iespējamām pasaulēm, kur psiholoģija un psihoterapija kā disciplīna būtu valīdas. neesmu lasījis, bet man bail pat iedomāties, cik iznīcinoši par psih-nozarēm izsakās Vitgenšteins (lai gan viņam sort of patika Freids un nebija iebildumu pret V. Džeimsu)
(Reply) (Parent) (Link)
ena[info]ena on June 26th, 2017 - 11:33 am
i feel you
(Reply) (Thread) (Link)
ena[info]ena on June 26th, 2017 - 11:33 am
kad esi lv atrodi mani
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on June 26th, 2017 - 10:10 pm
paldies, noveerteeju, tachu es nezinu vai man sanaaks, jo man ir jaapciemo divas gjimenes puses, gribas vairumu dienu zvilneet vientuliigi nekurienee un paareejo mazo laiku esmu gandriiz visu aizrunaajusi. bet tureeshu praataa!
(Reply) (Parent) (Link)