([info]methodrone) wrote on June 25th, 2017 at 12:10 am
paldies ka pastaastiiji.. es tikai domaaju, cik dramatiska, beediiga vide kaadaa uzaugt, taads konstants spiediens un bezspeeciiba un uzlikta nepelniita 'atbildiiba', tik vaariigaa vecumaa no 12. bet redzu, ka tu esi bijusi pietiekami stipra, lai pati idziivotu situaaciju. es biezhi domaaju par visiem tiem dziives briizhiem, kas potenciaali var salauzt cilveekus, bet kad vinji izdziivo, vinjiem pashiem pat ja vispaar par to aizdomaajas, shkjiet, ka tas nav nekas iipashs un vienkaarshi nepiecieshamiiba, bet iisteniibaa, tas atklaaj taadu vinja gara stipruma, izdziivotaaja, pashasaglabaashanaas, sapratni, siikstumu, apzinjas, earnestness pattern, kas ir skill that noone can take away from you. un man pashai, kam ir tendence ik pa laikam iesliideet twilight zonaa, tas shkjiet iedvesmojoshi cik tu esi bijusi stipra.

man shkjiet mums visiem ir potenciaals uz depresiju, un vistrakaak ir tad, ja cilveeks tam ir pavisam nesagatavots, nezina nekaadus preventative measures. piemeeram, no mana staasta par priekshnieka maati, bija taa ka neviens nedomaaja, ka vinjai kaut kas kaish, visi domaaja, ka vinja vienkaarshi ir palikusi klusaaka, mazaak socializeejas, lietas iipashi neiteresee, jo vienkaarhsi iestaajies taads klusaaks posms. bet kad man priekshnieks vinju vienu dienu apciemoja, un redzeeja, ka vinja teju katatoniski gulj uz diivaana, kameer vinja teevs, maates viirs vispaar tam nepieveersa uzmaniibu, tad vinjsh bija shokaa. kad vinju aizveda uz slimniicu, tikai tad atklaajaas, ka vinjai bija saakusies depresija kaadu gadu pirms tam, neviens to vienkaarhsi nemaniija, varbuut pat vinja pati to nemaniija, ei tu sazini.

man shkjiet, peec pieredzes, kas paliidz briizhos, kad ir tumshas sajuutas, mekleet cilveekus, kas izstaro kaut ko gaishu, kaismiigu, neapgaazhamu un iedvesmojoshu savaa manieree, sakaamajaa, dziives piemeeraa. tas man parasti straadaa kaut kaadaa bezdomu liimenii, uz reiz gribas censties, uzreiz saak ritenis griezties, rodas idejas un resolve.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: