Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2016-10-08 14:50:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Domāju, ka vairums sieviešu nebūt nebūtu priecīgas, ja čaļi un veči pret viņām piemērotu tos pašus attiecību standartus, kādus viņi lieto savā starpā. Būtu tikai vēl vairāk asaru un čīkstēšanas. Vīrieši ir pamatīgi ''meanies'' uz maigo sieviešu fona

tas, tu, čuvak, neesi vēl redzējis divas meičas, kas nopietni sastrīdas. mēs savstarpēji vismaz oponentu cenšamies nodurt ar nazi vai nošaut ar automātiskajiem ieročiem. nevis vot šito visu.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gnidrologs
2016-10-08 15:35 (saite)
Tur jaut tā sāls - savā starpā bābas ir totālas stervas un pat nereti vēl riebīgākas par standarta dusmīgo veci, bet ja tādai stervai būtu jāsaskaras ar maskulīniem uzbraucieniem, kādi ikdienā mēdz būt pieņemami tēvu sabiedrībā, viņas ierausies kaktiņā un šņukstēs, jo neprot tā pat. Nevar sadot pretī tik pat labi.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]penny_lane
2016-10-08 16:11 (saite)
apbrīnoju cilvēkus, kas ikdienā svēti tic, ka aplūko nevis konkrētu cilvēku konfliktus, bet gan "standarta sievietes" un "standarta vīriešus".

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2016-10-08 16:44 (saite)
He, he, pārfrazējot slaveno izteicienu var teikt, ka gudri prāti apspriež idejas, savukārt sievietes klačo par atsevišķām personībām. :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]krii
2016-10-08 17:27 (saite)
Šis būtu tāds kā piemērs gudra prāta veiktam vispārinošam pārfrazējumam?:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]unpy
2016-10-08 18:42 (saite)
Vecais stāsts par to, ka, ja sieviete pasaka "vīrieši ir cūkas!(vai jebkurš cits neglaimojošs epitets)", konkrēts, atsevišķi ņemts vīrietis paraustīs plecus, sak, ko nu tur, vīrieši tādi ir, arī pats ik pa laikam ne bez vainas, kas tur tāds. Ja vīrietis pasaka "sievietes ir zosis!(vai jebkurš cits neglaimojošs epitets)", konkrēta, atsevišķi ņemta sieviete iedegsies svētās dusmās - "es ko!? Zoss?!? Da ko viņš atļaujas, man ir divi maģistri un dzejoļu krājums!!!"

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sirdna
2016-10-08 19:23 (saite)
kā nu kuram. Man, piemēram, vienādiņ sirds pārlūzt, kad "visi vīrieši ir cūkas!", man sāk drebēt apakšlūpa un es trīcošā balsī gribu zināt, kādu nepiedodamu grēka darbu atkal esmu nodarījis.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]unpy
2016-10-08 19:34 (saite)
Šitos pekstiņus, lūdzu, stāstiet blakusgaldiņam - var jau būt, ka tur ir lētticīgāki cilvēki :))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kochka
2016-10-08 21:13 (saite)
Hmm... Nekad mēs nepazīsim visus vīriešus un visas sievietes. Un tā ir visizplatītākā loģikas kļūda visi vienmēr tā vai visi nekad.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]sirdna
2016-10-09 00:24 (saite)
Patiesību runāt ir viegli, patīkami un droši, neviens tāpat netic.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]kochka
2016-10-08 21:10 (saite)
Andersonam ir kruta filma Tu, kas dzīvo. Vienā epizodē laulātie katrs savā darba vietā raudāja un kratīja sirdi kolēģiem, ka iepriekšējā dienā laulātais draugs nosaucis kāda dzīvnieka vārdā. Šis varētu būt labs pārspīlējums par cilvēku strīdiem. Neatkarīgi no dzimuma. Jo cilvēkiem daudz kas ir kopīgs tomēr.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]bagdarama
2016-10-09 00:06 (saite)
Oj, draugi, kā smieklīgi mums patīk salikt visus vienos maisos, jo reāli lauž galvu tas, ka katrs atsevišķs cilvēks Tev prasa tikai viņam/ai veltītu uzmanību un attieksmi. Hujova tā.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]bagdarama
2016-10-09 00:30 (saite)
Un varbūt otrs, kas briesmīgs vispārinājums un noteikti ne uz visām attiecībām/saskarsmes reizēm attiecas, bet nu - ir tāda ļoti basic un instinktīva jerņa kā vieglu briesmu sajūta - tobiš, kā meitenei Tev 90% gadījumu ir instinktīvas bailes, ka Tu nevari lekties ar džeku līdzīgā līmenī, jo viņš galu galā un pie pašsavaldīšanos zuduma var Tevi vienkārši nosist vai izdrāzt pret Tavu gribu. Diemžēl kaut kas no tāda ļoti pamata vienalga paliek. Arī tad, kad it kā ir saprašana, ka tam tā nevajadzētu būt. Un šeit vide ļoti nospēlē - ir vides, kur Tu vari normālā līmenī runāt un jokot i ar džeku, i meiteni. Un ir cita, kur fonā vienmēr esi uzmanīgs un sevi čeko. Un tajā pēdejā arī izlien visas tās herņas - džeki tā, bet meitenes šitā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?