Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2016-10-08 14:50:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Domāju, ka vairums sieviešu nebūt nebūtu priecīgas, ja čaļi un veči pret viņām piemērotu tos pašus attiecību standartus, kādus viņi lieto savā starpā. Būtu tikai vēl vairāk asaru un čīkstēšanas. Vīrieši ir pamatīgi ''meanies'' uz maigo sieviešu fona

tas, tu, čuvak, neesi vēl redzējis divas meičas, kas nopietni sastrīdas. mēs savstarpēji vismaz oponentu cenšamies nodurt ar nazi vai nošaut ar automātiskajiem ieročiem. nevis vot šito visu.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]bagdarama
2016-10-09 00:30 (saite)
Un varbūt otrs, kas briesmīgs vispārinājums un noteikti ne uz visām attiecībām/saskarsmes reizēm attiecas, bet nu - ir tāda ļoti basic un instinktīva jerņa kā vieglu briesmu sajūta - tobiš, kā meitenei Tev 90% gadījumu ir instinktīvas bailes, ka Tu nevari lekties ar džeku līdzīgā līmenī, jo viņš galu galā un pie pašsavaldīšanos zuduma var Tevi vienkārši nosist vai izdrāzt pret Tavu gribu. Diemžēl kaut kas no tāda ļoti pamata vienalga paliek. Arī tad, kad it kā ir saprašana, ka tam tā nevajadzētu būt. Un šeit vide ļoti nospēlē - ir vides, kur Tu vari normālā līmenī runāt un jokot i ar džeku, i meiteni. Un ir cita, kur fonā vienmēr esi uzmanīgs un sevi čeko. Un tajā pēdejā arī izlien visas tās herņas - džeki tā, bet meitenes šitā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?