Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2015-01-04 19:26:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
dominika raksta sniega pazudušā meklējumu sakarā:

"protams, arī neizpratne, kā darbojas nodokļu sistēma demokrātijā; ka no visiem paņem pa kripatiņai tieši tādēļ, lai palīdzētu tam vienam no mums, kam ir gadījies nonāk nelaimē. neatkarīgi no iemesliem, kādēļ šis viens ir nonācis nelaimē."

godīgi sakot, es nedomāju, ka viss ir tik vienkārši
ja glābēju dienesti darbojas, tad nedaudz paaugstinās drošības izjūta un līdz ar to dzīves kvalitāte VISIEM cilvēkiem valstī, ne


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]slepkava
2015-01-04 19:47 (saite)
man gan būtu cita ideja par to visu, es domāju, ka vajadzētu izmantot Latvijā militāros spēkus šādam nolūkam, kaut gan patiesībā pārāk nezinu, cik noslogota ir ierindas militārista ikdiena, bet domāju, ka dažus skillus jaunus viņām nevajadzētu būt tik grūti iemācīt.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]antuanete
2015-01-04 19:54 (saite)
LV jau tiek izmantoti militārie spēki, piemēram, daudzos gadījumos helikopteri, kas dodas uz glābšanas darbiem, ir no Lielvārdes bāzes. Viņiem ir arī speciāli apmācīti glābēji. Par to, ka vajadzētu palielināt šāda veida iesaistīšanos, nepiekrītu - tas diemžēl noved pie tā, ka inventārs un cilvēkresursi tiek iepirkti civiliem nolūkiem, nevis NBS primārajiem mērķiem, proti, valsts aizsardzībai. Varbūt vairāk varētu iesaistīt zemessardzi, bet tas arī nozīmē, ka iekšlietu budžeta nepilnības tiek kompensētas uz jau tā šķidrā aizsardzības budžeta rēķina.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]indulgence
2015-01-05 13:23 (saite)
Tb atšaut idiotus?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]dominika
2015-01-04 19:49 (saite)
jā, droši vien. katrs gadījums, kurā glābšanas dienesti parāda savu profesionalitāti, droši vien paaugstina drošības izjūtu un uzlabo dzīves kvalitāti. komentārā es vienkāršoju.

(Atbildēt uz šo)


[info]black_data
2015-01-04 20:55 (saite)
A pričom te demokrātija? Gan jau glābšanas dienesti ir arī ziemeļkorejā.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]starro
2015-01-04 22:03 (saite)
Ziemeļkorejā katram ir skaidrs kā darbojas nodokļu sistēma

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]po
2015-01-05 00:02 (saite)
Gan jau arī tur kāds lieto vārdus "pa kripatiņai".

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]unpy
2015-01-04 22:08 (saite)
Uz Darvina prēmijas laureātiem apzīmējums "gadījies nonākt nelaimē" īsti neattiecas, manuprāt, jāsaka, kā ir - zināmā sabiedrības brieduma pakāpē vajadzētu būt tā, ka tiesības uz glābšanu ir arī tiem, kuri mēģina nomirt izklaides pēc. Pie mums tā ir, glābti tiek visi, ne visus sanāk izglābt, tiešām nesaprotu, par ko cepiens.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?