Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2013-02-02 10:24:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
aplūkosim situāciju no kristietības ētiski morālās pozīcijas
tātad dots: pēc apokaliptiska pasaules gala vientuļas salas krastā izpeld pēdējie cilvēki uz zemeslodes - divi džeki un viena džuse

uzreiz atmetīsim šo "viņi rīkosies cilvēces interesēs", kas no formālās loģikas viedokļa ir absurds, jo cilvēce šobrīd - tie ir viņi paši, tātad viņi rīkosies savās interesēs, nevis kaut kādas citas, vairs nepastāvošas cilvēces vārdā

kaut kā ir jārisina emocionālās un fiziskās tuvības jautājums

a) neviens nekniebjas ne ar vienu, bet visi slavē dievu. labs, bet gaužām nestabils variants, jo kādreiz taču tas apniks un sāksies citi varianti.
b) viens džeks pārgriež rīkli otram džekam, izmet līķi okeānā un iet kniebties ar džusi, tādējādi izveidojot minētajām ētiski morālajām pozīcijām pieņemamu sabiedrības pamatšūniņu.
c) abi džeki un džuse izveido zviedru ģimeni. vispār jau variants laikam ir iespējams tikai tādā variantā, ja visi ir zviedru ģimenes kategoriski atbalstītāji, a tāda iespēju sakritība ir mazticama, kā rezultātā mēs ātri vien nonāksim pie varianta bē
d) džeki vālē viens otru, džuse apvainojusies sēž pludmalē. ko lai saka - vispacifistiskākais variants (bet vispacifistiskākie un miermīlīgākie varianti parasti nekādi neatbilst minētājām pozīcijām)
e) viens džeks kniebjas ar džusi, otrs drāž jenotu, pandu un albatrosu. faktiski, visideālākais risinājums, kā izdzīvot pēdējiem trīs cilvēkiem uz vientuļas salas.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]po
2013-02-02 10:58 (saite)
Interesanti, kas tādā situācijā notiktu ar pašvērtējumu un nicinājumu savstarpējībā. Visticamāk (ja mana proporciju un varbūtību izjūta ir pareiza), tie trīs cits citam nebūs seksuāli pievilcīgi. Bet pisties gribas. Normāla situācija. Bet. Kas diez notiktu tad, ja neviena cita tiešām nav un nekad vairs nebūs, un visi iesaistītie ir spiesti kopoties ar atrunu "tu jau man īsnībā nepatīc, man vnk gribas pisties". Vispār jau te arī varētu būt varianti (kombinējami):
1) Meitene negrib un par seksu pieprasa visādus kokosriekstus, banānus.
2) Vienam čalim meitene nepatīk tik ļoti, ka nav nekādas intereses konkurēt ar to otru dalbajobu, kā rezultātā viņš ar sevi tiek galā pats, domādams, ka tiem abiem tur notiek nereālākais lavalaifs. Otri tikmēr būvē modeli, kur čalis mēģina samīlēties, meitene mēģina pierast un sāk briesmīgi koļīt dročītāju.
3) Visi visiem riebjas, meiteni viens vai abi tīrā miera dēļ nogalina.
4) Visi pišas bariņā, kas kļūst pavisam normāli un patīkami, bet tikai uz tā rēķina, ka tajā trijatā tiek projicētas sāpes un proporcionāli apgrieztās loves par visiem zaudētajiem, un ārpus seksuāla kontakta veidojas savādi bloki un lieka nesaprašanās.
5) Visi aiziet dažādos virzienos un nedēļas laikā izdara pašnāvību.
utt. :(

(Atbildēt uz šo)


[info]honeybee
2013-02-02 11:31 (saite)
Nu ja viens no mērķiem ir sataisīt bērnus (kas varētu būt nepieciešams, ja viņi grib izdzīvot arī tad, kad būs riktīgi veci), tad vajadzētu kniebties abiem džekiem ar džusi. Rotāciju pa nedēļu, vai, uztaisīt.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]honeybee
2013-02-02 11:33 (saite)
Un vsp nav jēgas būvēt scenārijus, kas ir radīti uz mūsd. att. bāzes (kad principā ir pieejams gandrīz neierobežots skaits potenciālo partneru) radikāli citā situācijā, cilvēki tak pielāgojas. "Pisties uz patikšanas bāzes" vispār ir šausmīgi nesens izgudrojums.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]unpy
2013-02-02 11:44 (saite)
Lūk, lūk.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]biezpientaure
2013-02-02 12:12 (saite)
uz planētas pastāvēšanas fona jā, visai nesens.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]putnupr
2013-02-02 12:29 (saite)
Bet ja džuse lezb.un nemaz negrib?

(Atbildēt uz šo)


[info]dominika
2013-02-02 12:52 (saite)
es pieņemu, ka tādā situācijā atmodīsies bara instinkti, tā ka e) variants izklausās visreālākais - tobiš viens kļūst par alfa tēviņu, kas dabū džusi, bet otrs lai liekas, kur grib

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]begemots
2013-02-02 13:00 (saite)
man gan šķiet ka, ja, protams, cilvēki cik necik apzinās situāciju, tad izdzīošanai ir visu triju kopdarbība max nepieciešama -- kaut vai alfa tēviņš salauzīs kāju, kurš palīdzēs izdzīvot, kad salai tuvojas orkāns, un steidzami jātaisa patvērums. tiešām neapdzīvotā salā pat 3 ir pārāk riskanti maz, lai izdzīvotu, kur nu vēl tikai 2.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dominika
2013-02-02 13:37 (saite)
ja alfa tēviņš salauzis kāju, tad par alfu kļūs tas, kurš līdz šim bija beta. tu bērnībā raidījumus par dabu nemaz neskatījies?
nē, nu protams, ka cilvēki ir drusku saprātīgāki par dzīvniekiem un sadarbosies, lai izdzīvotu, bet martcore jau te par kniebšanos vaicāja, un domāju, ka tur reālākais scenārijs tomēr ir tas, ka sieviete kniebsies ar vienu no viņiem - to, kurš spēs pierādīt, ka ir labāka ģenētiskā materiāla īpašnieks. ja ar viņu kaut kas notiks, kas parādīs, ka viņš tomēr nav stiprākais/gudrākais/veiklākais, tad droši vien sievietei sāks simpatizēt otrs. un ne jau apzināti ar prātu viņa to izvēlēsies.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]begemots
2013-02-02 23:16 (saite)
Hmm.

Visā visumā es liktu naudu uz to, ka kniebsies teju visi savā starpā; tiesa gan, iespējams, kkā to slēpjot ik pa brīdim.

Bet, interesanti, kā tad tavuprāt būtu, ja būtu 1 vīrietis un 2 sievietes, arī tiktu uzskatīts, ka kniebsies tikai 1 ar 1?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]biezpientaure
2013-02-02 13:50 (saite)
tur vēl variants - visādu peripetiju rezultātā g&l vietējās šūniņas dibināšanas laikā sākas apmētāšanās ar sūdu pačkām, dažās no tām ir paslēpts arī akmens un beigās bruņurupučiem atkal paliek tukša sala.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?