Iksirugumta ([info]po) rakstīja,
Interesanti, kas tādā situācijā notiktu ar pašvērtējumu un nicinājumu savstarpējībā. Visticamāk (ja mana proporciju un varbūtību izjūta ir pareiza), tie trīs cits citam nebūs seksuāli pievilcīgi. Bet pisties gribas. Normāla situācija. Bet. Kas diez notiktu tad, ja neviena cita tiešām nav un nekad vairs nebūs, un visi iesaistītie ir spiesti kopoties ar atrunu "tu jau man īsnībā nepatīc, man vnk gribas pisties". Vispār jau te arī varētu būt varianti (kombinējami):
1) Meitene negrib un par seksu pieprasa visādus kokosriekstus, banānus.
2) Vienam čalim meitene nepatīk tik ļoti, ka nav nekādas intereses konkurēt ar to otru dalbajobu, kā rezultātā viņš ar sevi tiek galā pats, domādams, ka tiem abiem tur notiek nereālākais lavalaifs. Otri tikmēr būvē modeli, kur čalis mēģina samīlēties, meitene mēģina pierast un sāk briesmīgi koļīt dročītāju.
3) Visi visiem riebjas, meiteni viens vai abi tīrā miera dēļ nogalina.
4) Visi pišas bariņā, kas kļūst pavisam normāli un patīkami, bet tikai uz tā rēķina, ka tajā trijatā tiek projicētas sāpes un proporcionāli apgrieztās loves par visiem zaudētajiem, un ārpus seksuāla kontakta veidojas savādi bloki un lieka nesaprašanās.
5) Visi aiziet dažādos virzienos un nedēļas laikā izdara pašnāvību.
utt. :(


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?