Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2005-10-21 10:04:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:tā nu viš i

Radošā krīze
Doma ir apgūt jaunus horizontus pavārmākslā. Šoreiz pārmaiņas pēc kādas aknas varētu izgatavot, tikai nav ne mazākās poņas kā to darīt. Receptēs.lv viss izklausās kaut kā biedējoši:
"Saceptās aknas kārto katlā ar vāku vai pīlē". Vēl pīle jāpērk?? Nav man tāda budžeta! Vai arī ar to domāts, ka ja mājās nav katla ar vāku, tad var izmantot nakstspodu?!

Tagad kreatīvi mocīšos. Velns, tās aknas ir visiem vienādas vai arī dažādas?! Beigās tāpat būs stavrida tomātu mērcē, jklmn...



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]polaris
2005-10-21 10:51 (saite)
Varu ieteikt tās pagatavot kā karbonādes. Vispirms izklapē ar rupjāko zobiņu āmurīša galu (brīdinu, var tik aptašķītas sienas un viss, kas apkārt - apm. 1 m radiusā ap aknu, tāpēc nebliezt stipri;)). Sakul ar garšvielām vistas olu - var 2, tur iekšā var iespiest ķiplokus, tad apviļā aknu miltos, pēc tam iemērc traukā ar sakulto olu tā, lai papeld biškucīt, tad liec uz pannas un pēc pāris min. būs ok:))
P.S.Par sautēšanām gan neko nezinu. Tur vajag smago katlu, tas gan:)

(Atbildēt uz šo)


[info]starro
2005-10-21 11:07 (saite)
zosu aknas vislabāk samalt pastētē.
----------
Ariana recepte:
"Pašķet iz rjabčikov: palavina na palavinu - berjom palavinu kabili i smešajem s palavinu rjabčika.."

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]martcore
2005-10-21 12:47 (saite)
tad jau labāk melnos ikrus taisīt )

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]losthighway
2005-10-21 17:02 (saite)
sagriez gabalinjos - diezgan palielos un vienkarsi 3 minuutes apcep, mazlietinj eljaa un neko citu nevajag. ja grib peec tam dabuut pasteti, tad iemet tas blenderii, piemet ja ir petersiljus vai baziliku un iemet sviestu vai margarinu apmeram pusi no masas, un mazliet pablenderee....

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]crescendo
2005-10-21 11:57 (saite)
pīle ir tāds keramikas bļoda ar vāku sautēšanai.

tak iekš da-jeb-kā var kārtot, kas tālakai gatavošanai derīgs.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]martcore
2005-10-21 12:22 (saite)
nekas nesanāks. nav klapējamā āmura :(

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]antuanete
2005-10-21 12:36 (saite)
Aizņemies no kaimiņiem :)
Man atkal visas kulinārās fantāzijas aplauž tas, ka nav tāda maza, smuka katliņa, kamā kaut ko sautēt, kā arī nav cepeškrāsns.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]martcore
2005-10-21 12:46 (saite)
man arī nav cepeškrāsns, katli gan pa pilno
un kaimiņus tik labi nepzīstu, lai klauvētu pie durvīm un teiktu "eu, iedo āmuru"

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]antuanete
2005-10-21 12:48 (saite)
Iemesls iepazīties :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]crescendo
2005-10-21 13:06 (saite)
Un kā ar iztēli?

kaut ko ar ko aizvietot klapējamo āmuru noteikti var atrast.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]martcore
2005-10-21 13:53 (saite)
aha. āmuru esmu aizvietojies ar diviem kg cūkgaļas. un nekādas pīles!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]crescendo
2005-10-21 13:56 (saite)
eee

viesības?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]martcore
2005-10-21 13:59 (saite)
orģija

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]crescendo
2005-10-21 14:12 (saite)
orģija ar divtūkstoš gramiem cūkmiesas.

savdabīgi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]martcore
2005-10-21 14:13 (saite)
visa mute vienā gulašā

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?