Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2005-10-21 10:04:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:tā nu viš i

Radošā krīze
Doma ir apgūt jaunus horizontus pavārmākslā. Šoreiz pārmaiņas pēc kādas aknas varētu izgatavot, tikai nav ne mazākās poņas kā to darīt. Receptēs.lv viss izklausās kaut kā biedējoši:
"Saceptās aknas kārto katlā ar vāku vai pīlē". Vēl pīle jāpērk?? Nav man tāda budžeta! Vai arī ar to domāts, ka ja mājās nav katla ar vāku, tad var izmantot nakstspodu?!

Tagad kreatīvi mocīšos. Velns, tās aknas ir visiem vienādas vai arī dažādas?! Beigās tāpat būs stavrida tomātu mērcē, jklmn...



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]polaris
2005-10-21 10:51 (saite)
Varu ieteikt tās pagatavot kā karbonādes. Vispirms izklapē ar rupjāko zobiņu āmurīša galu (brīdinu, var tik aptašķītas sienas un viss, kas apkārt - apm. 1 m radiusā ap aknu, tāpēc nebliezt stipri;)). Sakul ar garšvielām vistas olu - var 2, tur iekšā var iespiest ķiplokus, tad apviļā aknu miltos, pēc tam iemērc traukā ar sakulto olu tā, lai papeld biškucīt, tad liec uz pannas un pēc pāris min. būs ok:))
P.S.Par sautēšanām gan neko nezinu. Tur vajag smago katlu, tas gan:)

(Atbildēt uz šo)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?