polaris_ ([info]polaris) rakstīja,
Varu ieteikt tās pagatavot kā karbonādes. Vispirms izklapē ar rupjāko zobiņu āmurīša galu (brīdinu, var tik aptašķītas sienas un viss, kas apkārt - apm. 1 m radiusā ap aknu, tāpēc nebliezt stipri;)). Sakul ar garšvielām vistas olu - var 2, tur iekšā var iespiest ķiplokus, tad apviļā aknu miltos, pēc tam iemērc traukā ar sakulto olu tā, lai papeld biškucīt, tad liec uz pannas un pēc pāris min. būs ok:))
P.S.Par sautēšanām gan neko nezinu. Tur vajag smago katlu, tas gan:)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?