Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2005-10-21 10:04:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:tā nu viš i

Radošā krīze
Doma ir apgūt jaunus horizontus pavārmākslā. Šoreiz pārmaiņas pēc kādas aknas varētu izgatavot, tikai nav ne mazākās poņas kā to darīt. Receptēs.lv viss izklausās kaut kā biedējoši:
"Saceptās aknas kārto katlā ar vāku vai pīlē". Vēl pīle jāpērk?? Nav man tāda budžeta! Vai arī ar to domāts, ka ja mājās nav katla ar vāku, tad var izmantot nakstspodu?!

Tagad kreatīvi mocīšos. Velns, tās aknas ir visiem vienādas vai arī dažādas?! Beigās tāpat būs stavrida tomātu mērcē, jklmn...



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]starro
2005-10-21 11:07 (saite)
zosu aknas vislabāk samalt pastētē.
----------
Ariana recepte:
"Pašķet iz rjabčikov: palavina na palavinu - berjom palavinu kabili i smešajem s palavinu rjabčika.."

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]martcore
2005-10-21 12:47 (saite)
tad jau labāk melnos ikrus taisīt )

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]losthighway
2005-10-21 17:02 (saite)
sagriez gabalinjos - diezgan palielos un vienkarsi 3 minuutes apcep, mazlietinj eljaa un neko citu nevajag. ja grib peec tam dabuut pasteti, tad iemet tas blenderii, piemet ja ir petersiljus vai baziliku un iemet sviestu vai margarinu apmeram pusi no masas, un mazliet pablenderee....

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?