Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Godātie kungi, tā vietā, lai baidītos no feminisma un projicētu uz to visas savas arhetipiskās šausmas (mūsdienās nez kādēļ visbiežāk iešifrētas simboliskajā kodā "liks čurāt sēdus"), jūs varētu sākt darīt ko reālu savu dzimuma brāļu labā.
Kāda mana draudzene raksta darbu socioloģijā, un analizē tajā vardarbības pārdzīvošanu saistībā ar dzimumlomām. Lūk, un viņa atzīst, ka vislielākās grūtības ir tieši datu iegūšanā par vardarbības pieredzi vīriešu vidū. Kaut gan vīrieši no vardarbības cieš vismaz tikpat bieži, cik sievietes, viņiem Latvijā praktiski nepastāv organizētu atbalsta sistēmu - resursu un krīzes centru utml. Atliek vien paša draugi, kam nu tādi ir, un ... varbūt psihoterapeits, ja izdodas pārvarēt klaisko "visi viņi šarlatāni, un normāli veči neiet pat pie ārstiem, kur nu vēl kaut kādiem muldētājiem".

Taču iespēja apprecēt psihopātisku stervu vīrietim ir tikpat liela kā sievietei - apprecēt kauslīgu žūpu.
  • Puikas cepumus neēd!
  • par kāda veida vardarbību vīriešu gadījumā vairāk ir runa?
    • Gan fizisko, gan emocionālo, gan psiholoģisko (izrādās, emocionālā un psiholoģiskā V ir nošķirami jēdzieni).
      T.i., vīrietim, protams, ir tikpat lielas iespējas saņemt medicīnisko, kā arī policijas palīdzību, ja viņam kāds uz ielas iegāž pa galvu, taču pret vardarbību ģimenē, darbā un ieslodzījumā vietās viņi ir daudz mazāk aizsargāti nekā sievietes.
  • Ļoti jau nu jums gribētos ticēt, ka virieši baidās no feminisma :D

    Nu, var jau būt, ka ir kādi, kas baidās no feminisma, teletūbijiem un ļaunu kaimiņu laistajiem nāves stariem, no kuriem var paglābties, nēsājot folija cepurīti, bet tādu nudien nav vairums:))
    • Taisnība, taisnība, puikas ne no kā nebaidās.:)))
      • Puikas baidās no visa kā, bet ne jau nu no feminisma, suitu sievām vai numeroloģijas.

        Taisnība ir kaut kur citur - feministes savā mazajā cīņas par vienlīdzību pasaulītē visu mēra pēc savas, pēc sieviešu mēru sistēmas. Kurai vislabāk varētu atbilst senā britu naudas sistēma. Nu, kurā šiliņš reizēm ir pieci pensi, reizēm divpadsmit, divdesmit šiliņu ir mārciņa, bet divdesmit viens - jau gineja. Un tad raujas vīriešu pasaulē visu piegriezt un mērīt pēc šī principa, visu nesaprotamo pielīdzinot savai izpratnei par Pareizo Lietu Kārtību :))
        • Piedod, bet nudien nesapratu Tavu analoģiju. Ja gribētu turpināt di(r)skusiju, droši vien lūgtu kādu uzskatāmu piemēru.:)
          • man liekas, unpy sākumā gribēja teikt, ko saprātīgs vīrietis par varēm gribēs sev blakus feministi - tādu, kas pati sevi apgādā ar naudu un nekautrējas uzturēt vīrieti, un arī pati mēbeles skrūvē.
            • Protams, to allaž saku un ne viens vien - pelnat, skrūvējat, uzturat, taču mūsu galvās ar savu izpratni līst jums vienkārši nav jēgas - tur ir pavisam citi principi, jūsu pieredze pašām ar sevi tur nenoderēs, tieši tāpat kā izveicīgam medniekam prasme pēc ķērpjiem, ziemeļbriežu spirām, kārklu audzēm un zvaigžņu stāvokļa noteikt vajadzīgos virzienus nekādi nepalīdz noorientēties lielveikalā:))
              • Ak tad tomēr tikai vecais, garlaicīgais stāsts par marsiem un venērām, nekas cits?:)
                • Par to jau ir stāsts, ka man tik tiešām nav žēl, ja cilvēki fiziku un ķīmiju uzskata par garlaicīgu, jo alķīmija ir stipri izklaidējošāka. Tam varu tikai piekrist. Taču tas ne tuvu nenozīmē to, ka nopietni uztveršu stāstus par to, ka, lai no čuguna iegūtu zeltu, pietiek ar drusku dzīvsudraba, sikspārņu mēslu un krietnas devas maģijas.
              • aha. bet ja vīru sit sieva - vai viņam ir vajadzīga palīdzība, tavuprāt? par to ir krii sākotnējais teksts - visas lv sievsistie vīri, apvienojieties
                • Ja vīru sit sieva, tad jebkādu palīdzību viņam sniegt jau ir par vēlu. Drīzāk tā palīdzība ir nepieciešama sievietei:))
                  • aha. tātad vīriem jāapvienojas, lai viņu sievas tiktu ārstētas. tā tiešām būtu izeja, jo cīnītos ar cēloni.
                    • Tīri tehniski kā Tu to iztēlojies? Vīriešiem, edz, lai viņi apvienotos kāda mērķa sasniegšanai, ir jābūt skaidri definētam gan mērķim, gan ceļam uz to mērķi, atšķirībā no:))
            • Feminisms nebūt neietver mēbeļu skrūvēšanas prasmes.:)
              • tas bija tikai piemērs. tiešām neparatsti, kā jūs ar unpy nespējat sarunāties. vairums man zināmo vīriešu, piemēram, vēlas, lai vinu sievas strādātu un nevis sēdētu mājās. ne tik daudz naudas dēļ, bet lai viņas pašas būtu ar dzīvi apmierinātākas. daudzi grib arī sievu, kurai var pieskarties nenosmērējoties. viņi ir feministi?
                • Iemesls nespējai sarunāties ar Unpy ir triviāls - viņa mērķis šajā gadījumā nav uzsākt diskusiju par tēmu, bet gan izprovocēt sīku, muļķīgu kašķi un panākt, lai es sāku analizēt viņa tīšo demagoģiju, retoriskās figūras un argumentācijas kļūdas, kas aizvestu bezgalīgā riņķa dancī.:) Tāda raustīšana aiz bizēm nosacīti pieaugušo cilvēku izpratnē.
                  Kas attiecas uz vīriešu attiecībām ar feminismu - pirmkārt, feminisms tiešām nav viendabīgs, tas mūsdienās ir vesels savstarpēji pretrunīgu ideju sistēmu konglomerāts, kurām kopīga ir tikai interese par sievietes statusu sabiedrībā un centieni dekonstruēt tos priekšstatus, kas tiecas par dabisku pasludināt sievietes pakļautību vīrietim. Feministi un feministes daudzos, pat ar dzimti saistītos jautājumos var pārstāvēt arī radikāli atšķirīgus viedokļus.
                  Līdz ar to nevaru arī gluži izsmeļoši atbildēt uz Tavu jautājumu.:)
                  Jebkurā gadījumā - man šķiet, ka Tevis aprakstītajiem vīriešiem ir veselīga attieksme pret dzīvi.:)
                  • Mans mērķis bija pateikt, ka:

                    1.Vīrieši nebaidās no feminisma.
                    2.Vīriešiem nav arhetipisko šausmu, lai ko tas arī nozīmētu.
                    3.Vīrieši mēdz čurāt sēdus.
                    4.Vīrieši no vardarbības necieš vismaz tikpat bieži, cik sievietes, sievietes piekopj vardarbību vismaz tikpat bieži cik vīrieši, tās ir divas dažādas lietas, tas arī izskaidro šīs datu savākšanas grūtības.
                    5.Līdz ar to, vīriešiem nav vajadzīgas savas atbalsta grupas un kas tik vēl ne, būtu jauki, ja feministes, cita starpā arī tad mēģinātu kaut kā savākt šīs savas dzimuma māsas - "psihopātiskās stervas", nevis tikai veicinātu šādu rašanos, lai pēc tam liekulīgi varētu zutraukties par tiem sarežģījumiem, ko šīs vīriešiem rada.

                    Taču Tev bija par katru cenu jāvelk uz kašķi:(
                    • 5. Ļoti inovatīvs risinājums! Kā būtu, ja iesākumā vīrieši savāktu savus kauslīgos dzimuma brāļus un iestāstītu šiem, ka ģimenē attiecības nerisina ar dūres palīdzību? Ak vai, tas jau vilks uz feminismu, proti, atziņu, ka, citējot Krii augstāk, sievete nav dabiski pakļauta vīrietim...
                      • Kālab lai vīrieši to darītu iesākumā? Sievietes jau ir tās, kurām patīk un padodas līst svešās ģimenēs ar savām pamācībām, kā būtu pareizi, vīriešiem ar to nodarboties nedz patīk, nedz padodas.

                        Un, edz, tas, ka "ar dūres palīdzību" attiecības nerisina, tas tā kā mūsdienu sabiedrībā jau būtu zināms. Tajā pašā laikā, netrūkst vīriešu, kuri arī savstarpējās attiecības risina "ar dūres palīdzību", sākot jau no visnotaļ maza vecuma. Vai tikpat ir skaidrs, ka ar "psiholoģiska un emocionāla terora" palīdzību arī ģimenē attiecības nerisina, kā tas ir sievietēm pieņemts, arī savā starpā? Par to mani, savukārt, māc pamatotas šaubas. Tādā ziņā [info]krii viennozīmīgi ir taisnība, šis jautājums cilāts netiek. Tajā pašā laikā, kā jau arī [info]rasbainieks pareizi saka, būtu jauki, ja cilvēki saprastu, ka nedz viens, nedz otrs "attiecību risinājums" nav diez ko progresīvs un ar dzimumu tam nav nekādas saistības, gan jau, ka ir ģimenes, kurās sieva klapē vīru, kamēr šis šai indē dzīvi ar sīkām riebeklībām un psiholoģisko teroru.
          • Nu, es jau arī nemaz negaidīju, ka sapratīsi. Par to jau arī stāsts:))
          • Starp citu, viens no iemesliem, kālab mums ir grūti diskutēt - mums pat valodas ir atšķirīgas. It kā zinu, ko nozīmē vārdi "stereotips" vai "arhetips", Tu šos vārdus, savukārt, lieto kaut kādās savās(feministu?), daudz sarežģītākās, man un skaidrojošajai vārdnīcai nezināmās nozīmēs:))
            • Aizej labāk pie kādas stenderes pakasīties.:)
              • Ļoti labs piemērs. Uz aizrādījumu, ka nesaprotu Tevis izmantoto terminu slēptās nozīmes, man nevis kaut kas tiek paskaidrots vai(protams, ka nē), tiek atzīts, ka, iespējams, bieži lietojam terminus, neiedziļinoties to nozīmēs, tieku pasūtīts kasīties pie stenderes, proti, nosaukts par cūku:))

                Tā ir psiholoģiskā vai emocionālā vardarbība? Skaidrs, ka nav. Tā ir ierasta, sievišķīga reakcija uz situāciju, kurā iztrūkst emocionālās sastāvdaļas, bet ir tikai klaja loģika. Vīriešiem atliek tik noplātīt rokas un iet lasīt avīzi, nejūtoties nekādā veidā nedz psiholoģiski, nedz emocionāli traumētiem, lai kā jums to nekārotos:))
            • Par dažādām valodām:
              https://narvesen.lv/akcijas/zurnali-viriesu-valoda/
              :D
        • man gan ir baigais nogurums pēc lekcijām un garās diskusijās iesaistītie negribu, bet tomēr nevaru noturēties nepiezīmējusi, ka uzskats, ka ir viena Pareizā Lietu Kārtība ir tipiski patriarhāls. feministiskais pasaulskatījums tik tiešām nozīmē to, ko tu apraksti - "kur šiliņš reizēm ir pieci pensi, reizēm divpadsmit", respektīvi - ka ir iespējami vairākas līdztiesīsīgas un vienlaikus līdzās pastāvošas Lietu Kārtības. tāpēc daudziem vīriešiem ir grūti pieņemt feminismu, jo viņi domā - tā, tūlīt atnāks sievietes un paņems to vienīgo varas pozīciju. netiek pieļauta pat doma, ka varētu būt iespējama mierīga līdzpastāvēšana. divu vai vairāku elementu sastatījumā vienmēr kāds ir dominējošais, un kāds - pakļautais.
  • Vajag datus vākt ar frāzi "sievietes, piežmiedziet to savus vīriešus, lai viņi piedalās aptaujā", būs gan pareizā auditorija, gan dati.
  • iespēja apprecēt psihopātu ir vienlīdz liela gan vieniem, gan otrām. neredzu vajadzību nošķirt "vieniem - psihopātiskas stervas, otrām - kauslīgi žūpas".
  • Aglosiķe vesj spisok - kurš te baidās no feminisma? "Čurāšana sēdus" ir karikatūra par to, ka ir lietas, kas nekad nemainīsies, pat ja pasaule sadosies rokās. Protams, ja vien nepievienojam "ou la Mort", bet tā jau noteikti būs viena burvīga, līdzcietības un vienlīdzības pilna pasaule, kurā gribētos dzīvot, neatkarīgi no dzimuma.

    Par pašpalīdzības pulciņu tēmu par nelaimi (vai, drīzāk, laimi) man nav ko piebilst.
  • Mums ir krievs kaimins, kurs, kad sadzeras, iet pa rajonu un blaustas, ka visi latviesi ir fasisti. Sadzeras vins tikai tad, kad ciema atbrauc dels. Dels ir atklati homoseksuals.
Powered by Sviesta Ciba