gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2019-09-07 14:40:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
"Lūk, apgalvojumu, ka vides aktīvistiem esot kaut kāda mistiska (kreisās?) politikas motivācija, arī pēdējā laikā pamanu arvien biežāk. Gribētos zināt, cik tas ir pamatoti."

Tas, ka vides aktīvisti vienmēr overlapojuši ar lilāmatainiem Čē krekliņu nēsātājiem ar virkni citu deranged ideoloģisku ķekšu galvā ir sens novērojums. Pēdējo laiku populārākais """"community organaizeru"""" fads bija kā baltajam cilvēkiem vajadzētu mazāk taisīt bērnus, lai glābtu mazer Gaija (protams, turpinot masu migrāciju no treš-pasaules un nesamazinot ekonomisko palīdzību tai - as in, veicinot tās stihisko pārapdzīvotību), bet fadi viņiem mainās lielā tempā. Tad vēl bija čupa ar ārtikliem, kas proponē tārpu un insektu diētu kā jaunu veidu kā plebam jācīnās pret klaimetarmagedōnu (kamēr globālās concerned elites lidinās ar privātajām lidmašīnām un rij kaviāru privātās salās, lai solidarizētos ar Gaiju. Pēdējais vēl nav beidzis savu popularitātes ciklu kā parādās jauns, vēl groteskāks. Tagad tas ir kanibālisms kā all new & hip shit. For Mother Earth!

Jau minētais aģitmateriāls no zviedru TV.
kaut kādi pareizajās universitātēs apmācīti psiholoģisti
Ņūzvīkam ir opinjōns
Ateistu ahribīskaps Daffkins weights in
viedokļu līderis Pīters Zingeršteins pievienojas
kanibālismam līdzjūtpšs raksts iekš NG(bū hū, stulbie bigoti ar saviem iracionālajiem tabū, skat dzīvnieki arī tād dara, kāpēc ne mēs - cik neprogresīvi)
un tie nav vienīgie, ko sanācis pamanīt šķirstot cauri pēdējo nedēļu clownworld chronicles

Izskatās, ka klimatarmagedons ir kā testing grounds priekš visādiem publicitātes proves baloniem, lai pārbaudītu kā cilvēki reaģēs uz arvien groteskākiem priekšlikumiem vai tramplīns pakāpeniskai radināšanai/demoralizēšanai. Slow boiling frog and all that.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]hedera
2019-09-08 15:37 (saite)
Abos ierakstos par šo tēmu, arī komentāros, ir linki uz vairākiem zin. pētījumiem. Ej, meklē, lasi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2019-09-08 16:32 (saite)
Īpaši ieteiktu izlasīt šo: http://klab.lv/users/hedera/356111.html?thread=1970447#t1970447

Tajos visos nebija nekas tāds, kas pārliecinoši pierādītu tavus apgalvojumus. Šīs diskusijas tieši pierāda tavu vēlmi no neskaidriem datiem, kas tikai aptuveni var norādīt virzienu, izfantazēt stingru pārliecību par konkrētu situāciju.

Ja ir vēlme tiešām iedziļināties, tad ieteiktu studēt medicīnas zinātni, it īpaši farmāciju. Šajā sfērā ļoti bieži tā gadās, kad šķiet, ka viss ir skaidrs un atrisinājums, un labas zāles, piemēram, alcheimera novēršanai jau ir teju rokā. Bet pašos pēdējos pētījumos pirms galīgās zāļu reģistrācijas to neizdodas apstiprināt un nākas no jauna izvērtēt, ko mēs vispār zinām par šīs slimības etioloģiju.

Un pat lietas, kas strādā – piemēram, paracetamols vai antidepresanti – joprojām nav līdz galam izprastas.

Tāpēc zinātniskais skepticisms šajā jomā ir ļoti būtisks. Savukārt, dietoloģija salīdzinoši ne tuvu nav ar tik dziļiem pētījiem, lai vispār varētu tai uzticēties vai paredzēt individuālas personas apstākļus.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hedera
2019-09-08 16:48 (saite)
lol, labi, labi, kamēr tu te ar skepsi pieej jautājumam, vai pilnībā izslēdzot no ēdienkartes augļus un dārzeņus iespējams iedzīvoties cingā, tikmēr mūsdienu UK ik pa laikam šito diagnosticē cilvēkiem. Mūsdienās. Un tur pat nav ekstrēmu diētu piekopēji, vnk cilvēki, kas ikdienā pārtiek no fast food un pusfabrikātiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2019-09-08 17:01 (saite)
Šie cilvēki jau neēd ekskluzīvi tikai gaļu. Esmu dzirdējis skaidrojumu, ka eksluzīvajiem gaļas ēdājiem ir mazākas prasības pēc C vitamīna. C vitamīns galvenokārt ir vajadzīgs kolagēna sintēzei, bet viņi jau uzņem pietiekami daudz kolagēna ar gaļu. Es nezinu, cik tas ir pamatoti, bet tā ir ilustrācija, ka organisma lietas ir ļoti sarežģītas. Situācija ar junk food ēšanu nav identiska Pītersona gadījumam.

Vispār gadās, ka no diviem cilvēkiem, kas dzīvo identiskos apstākļos un ēd vienu un to pašu, vienam kaut kas notiek, bet otrs ir sveiks un vesels. Šīs lietas nav tik vienkārši paredzamas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hedera
2019-09-08 17:15 (saite)
"Esmu dzirdējis.."

Bišk vienpusīgas mums te prasības pret diskusijas kvalitāti, ne? No manas puses tu prasi pētījumus, kas 100% pierāda, bet tev pietiek ar "esi dzirdēji".

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2019-09-08 17:26 (saite)
Atšķirība ir tajā, ka es necenšos pierādīt, ka Pītersons ir melis. Un necenšos pierādīt arī pretējo – ka viņš noteikti nemelo. Es tikai ilustrēju, ka tavi apgalvojumi, kurus tu mēģini uzdot par 100% pierādījumiem, neiztur pat elementāru izvērtējumu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hedera
2019-09-08 17:37 (saite)
Pilnīgi žēl, ka šitā nav tava ciba, varētu mani vēlreiz nobanot, jo lai nu ko, bet par JP diētu es šodien nudien nebiju plānojusi runāt, zb jau. :D
Galvenais, novēlu būt intelektuāli godīgam un ar līdzīgiem argumentiem aizstāvēt arī citas ekstrēmas diētas, ne tikai JP.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2019-09-08 17:42 (saite)
Kāpēc tās man būtu jāaizstāv? Ir dažādi pierādījumu līmeņi, un ja cilvēks mēģinās pārtikt tikai no prānas vai indīgām vielām utml., tad rezultāts būs pat ļoti paredzams.

Bet jā – šo tavu atzīšanos es uztveru kā apliecinājumu, ka tu patiešām apzinies, ka tu troļļo. Man to reizēm ir grūti pateikt, bet nu tagad ir 100% skaidrs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hedera
2019-09-08 17:47 (saite)
Jā, jā, es troļļoju. Es biju tā, kas aizgāja uz trešā cilvēka cibu tevi par stulbu nosaukt un pacelt 10 mēnešus vecu tēmu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2019-09-08 18:05 (saite)
jūs abi troļļojat

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ctulhu
2019-09-08 22:34 (saite)
Es dabūju smaganu asiņošanu, kāreiz UK, lopsījot salami ar batonu, kā pamanīju aizkrēju pēc citrona, izbeidzās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?