gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2023-12-25 11:13:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
instrukcijas no (((Centra))) nelika ilgi gaidīt :D


Par tiem, kam parasti pīzdiņa slapja šādos momentos:

Modern liberals will never consider the horrifying examples right before their eyes, because they operate on spite, and that's a more powerful drug than self-interest or self-preservation. There is no rational reason for migrant-hugging, not even from a traditional left-wing perspective. It is all negatives after negatives for society, with no benefits even in the short term. It is a self-destructive impulse. The new Polish government could just say "Okay, those previous guys were bad, but there will be zero migrants", and they could get away with it. But they will go full steam ahead into self-harm because that's what the crazed urban shitlib brigade wants, whether it is Warsaw, Prague, Budapest or Stockholm. It is the ultimate "Fuck you, Dad!" move by manchildren and disturbed women. There will be no rational discourse with them.

#enrichment #moarCrime #moarRape #PiedirstiBaseini


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]resort
2023-12-25 11:40 (saite)
Ukraina ir norakstīta. Nākamā frontes līnija - Polija.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mapats
2023-12-25 14:30 (saite)
Divas-trīs nedēļas līdz F-16 ar interesantu raķešu komplektiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]iokaste
2023-12-25 12:26 (saite)
Polija bija mononacionāla valsts, bet iepriekšējā "konservatīvā" valdība proaktīvi saaicināja 4 mil. ukraiņu. Bet, protams, 15% ārzemnieki ir par maz.
Tāpat jāveic darbss pie Somijas, tur arī ir par daudz somu.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]formica
2023-12-25 13:29 (saite)
Lai seko igaunju piemeeram, nav ko vairs kautreeties.

https://t.me/RiseGS/12711

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pikaczu
2023-12-25 20:45 (saite)
Polijā vairums bēgļu ir sievietes ar bērniem, pie kam tie milijoni bija sākumā un lielā mērā tranzītā, tagad ir zem viena milijona un uztraukumus ir, ka visa iecerētā demogrāfiskās bedres aizbēršana tiks Vācijai. Arī tie kas parlamentā sweet fotkas taisīja ir piestājuši tikai pa ceļam uz Vāciju.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2023-12-25 21:42 (saite)
Aizbērt bedri, vai rakt sev jaunu, vēl dziļāku. Tas ir jautājums. Ja mēs visu laiku dzīvosim pēc no augšas uzspiestās ideoloģijas par nepārtrauktu demogrāfisku pieaugumu (kas ir vajadzīgs tikai tiem, kas ekspluatē mūsu darbu), tad kāds ir endgame?

Pie tam, kā jau noteikti esi manījusi, demogrāfiskā bedre balto cilvēku valstīs tieši tiek veicināta ar dažādiem paņēmieniem (nodokļi, krīzes-inflācija, antiģimeniska/antipatriotiska audzināšana, naids pret savu dzimumu un starp dzimumiem, maskulinitātes/patriarhijas iznīcināšana, elgēbētē), tikmēr bedres aizbēršanai tiek forsēti mežoņu bari, kuriem tad būtu jāimpregnē baltās sievietes (paskatāmiemies visus tos tūkstošus ar plakātiem, kur balta sieviete ar tumšu veci.
Man tas izskatās nevis pēc rūpēm par bedru lāpīšanu, bet okupāciju un genocīdu pret vienu konkrētu populāciju. Protams, zinu, konspi-šmoncpi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pikaczu
2023-12-27 13:06 (saite)
Ar prāta vīrusiem ir tā pat kā ar fiziskā ķermeņa infekcijām. Ir organismi, kam ir labāka noturība, tie arī būs tie, kas augs un vairosies nākotnē. Šobrīd izskatās, ka patriarhālās klanu kultūras ir noturīgakas par sekulārajām patērētāju kultūrām. Augsts IQ ne vienmēr ir priekšrocība no evolūcijas viedokļa. Nevis žīdmasoni tevi ir aizstājuši ar mežoņu baru, bet tu pats esi izrakstījies no lielās Darvina grāmatas, jo esi izvelējies nekļūt par patriarhu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2023-12-27 15:29 (saite)
Pasaki to tiem, kam šāda izslēgšanās no sabiedrības skalota smadzenēs no bērnības. Pie tam arī tie, kas kļūst par patriarhiem, izjūt klaju naidu pret sevi no (((valdošās šķiras))) pat ļoti praktiskos veidos. Vai cilvēks var efektīvi audzināt savus bērnus šādā vidē? Vai šāda vide būs produktīva. Domāju sāksies ar vien lielāka rietumnieku bēgšana prom uz neprogresīvām zemēm, jo šeit paliks pārāk bīstami un deģeneratīvi. Veimāras Republikā grūta dzīve.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pikaczu
2023-12-27 17:56 (saite)
Vide visu laiku ir atsijājusi vājākos. Kādreiz tie bija fiziski vājākie, kas nesagaidīja pavasari, tagad tie ir psihiski trauslākie, kurus spēj ietekmēt negatīvā ziņu čerņa. Par bērnu audzināšanu - fiziska to izdzīvošana ir iespējamāka nekā jebkad agrāk pat pilnīgākajos pasaules pakaļas caurumos. Tas, kas nav iespējams (izņemot pašu barības ķēdes virsotni) gādāt par pēcnācējiem vienlaikus nezaudējot iepriekšējo dzīvesstilu un dzīves līmeni. Tāpēc uz tādu uzupurēšanos ir gatavi iet tikai cilvēki, kuriem ir spēcīga moralā (visbiežāk reliģiskā) motivācija vai/un atbalsta tīkls paplašinātās ģimenes, dzimtas veidā. Pagaidām nav atrasts modelis, kur visas sabiedrības ietvaros vienlaikus tiek ievērota sieviešu līdztiesība un saglabāta demogrāfija. Tāpēc šo sekulārās liberālās sabiedrības eksperimentu izturēs primitīvākas kultūras, kas ir noturīgākas pret tās negatīvajiem aspektiem. Arī mūsu senču senči par tādiem kļuva, jo bija pietiekami drosmīgi, lai radītu pēcnācējus un pietiekami gudri, lai neēstu indīgās ogas.
P.S. Visa mūsu saruna nav galīgi nav domāta personisks kā uzbrauciens.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2023-12-27 18:54 (saite)
Es tā nebūt neuztveru un daudz kam piekrītu. Man ir aizdomas, ka izturīgākie kā reiz būs tie, kas pametīs šo increasingly totalitarian un uzspiesti deģeneratīvo vidi. Paliks sabojāti baltie liberāļi, kas dzīvos atkarībā un verdzība + mežoņu klani. Veidot paplašinātās ģimenes un dzīvot drošā komūnā daudz kur Rietumos paliek neiespējami pat lauku teritorijās. Tajā pašā laikā pretoties globālistu distopiskajiem plāniem demokrātiski nav iespējams, bet uz sacelšanos mazas iespējas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pikaczu
2023-12-27 20:56 (saite)
Nu un kāpēc musulmaņi var kaut Sodomas un Gomoras centrā saglabāt savu kultūru un ģimenes? Ja viņi var ar ierobežotiem resursiem svešā zemē veikli appišot sistēmu, tad vietējie nevis nevar, bet negrib, jo nav nekāda mentāla kodola pie kā turēties, lai pārvarētu ar dzīvi saistītās neizbēgamās grūtības.
Otrs piemērs čigāni, kurus represē kā gribi, tā pat saglabās savu dzīvesveidu, kaut arī tas nozīmē būt un palikt sabiedrības dibenā.
Ja spēlē statusa spēli, kāda tā ir patērētāju sabiedrībā, tad, protams, var tikai zaudēt. Ja par vērtībām uzskata bērnus, ģimeni, radus un dzīves viļņiem stājas pretī ar pārliecību, ka augstāki spēki par mani gādās, tad valdošais naratīvs vairoties netraucē (vismaz tiem, kuru ģimenēm ir pietiekami kolektīvie resursi). Tas arī ir modelis, kāds ir pastāvējis un spējis atražoties.
Principā sairstot kristietības kolektīvajām morālajām prasībām sabiedrība arī atkāpjas arhaiskākā modelī, kur vājākais vairs nav jāaizstāv, jo pats vainīgs. Ir superveiksmīgie ar harēmu un pārējie bez nekā. Nopietna izglītība vairs nav masu pasākums un attiecas uz tiem, kuru vecāki to var atļauties. Zemāku slāņu sievietes tirgo savus bērnus, lai bagātiem pāriem būtu, ar ko paspēlēties. Var vēl ilgi uzskaitīt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2023-12-27 22:18 (saite)
Šeit gan kategoriski garām.
Musulmaņi tieši tāpēc tik brīvi un nepiespiesti dzīvo Rietumos, jo viņi šeit ievesti ar mērķi terorizēt vietējos un tiek ucināti kā izlutināti bērneļi. Nevienam pat prātā nenāk represēt vai pazemot viņu ticību. Tieši pretēj, ir pat precedenti, kur baltais cilvēks tiek tiesāts par zaimošanu. Kopējā politika ir tāda, ka musulmaņi un viņu ticība dziļi jārespektē, tupretim kristieši ir sliktie koloniālisti, kas vienmēr darījuši ļaunu savas reliģijas vārdā. Visur tiek celtas jaunas mošejas un pat minareti. Tādas valstis kā Zviedrija tērē miljoniem savu kristīgo vai ateistisko balto cilvēku nodokļu naudas, lai apmaksātu viņu vajadzības, reliģisko svētku pasākumus un izdabāšanas programmas. Pret kristiešiem ir 180 grādu pretēja attieksme. Tā tikusi apzināti nīdēta ar to pašu valstu tiešu līdzdalību caur izglītības sistēmas un mediju propagandu. baznīcas tiek apgānītas vai pat nojauktas. Bērniem mācīts, ka šī reliģija ir "pē", bet Islams gan jātolerē, citādi mēs būsim tā pat kā mūsu pretīgie rasistiskie senči. Tā ir apzināta aģenda no augšas tieši pret vietējiem un vietējo kultūru, nevis universāls solis sekulārisma virzienā. Tā nav iedoma, es tam esmu sekojis līdzi vairāk kā 10 gadus un pierādījumi atliku likām.

Par čigāniem pat runāt nav vērts. Neviens viņus nekad nav represējis. Viņi vienmēr pašizolējušies no pāŗējām tautām un dzīvojuši slepus noslēgti, jo ir pamatā noziedznieku klani. Zirgu zagļi, kabatszagļi, narkotirgoņi un zīlnieki ir viņu vēsture pēdējos tūkstošus gadu, lai kāda nebūtu viņu oriģinālā izcelsme Indijā. Līdzīgi ar žīdiem, kur operē augstākā līmenī.

Tava atkārtojošās "paši vainīgi" retorika ir victim blaming. Kāpēc tad tu iedomājies kristietība tā pēkšņi, bez nekāda iemesla sāka izirt, cilvēki sāka beigt pāroties un veidot ģimenes, kļuva hedoniski un narciski. Tāpat vien, kā dabiska evolūcija? Nē, tas ir virzīts process.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pikaczu
2023-12-28 11:22 (saite)
Es nevis vainoju upuri, bet uzskatu, ka upura lomas pieņemšana ir kaitīga pašam pieņēmējam. Dzīves pabēnu ucināšana ir gana liels bizness un darba devējs, bet nav tā, ka ir kaut kādi īpašie pabalsti, ko maksā tikai krāsainajiem. Ja baltajam būtu pieci bērni viņš arī saņemtu daudzbērnu ģimenēm pienākošos, ja viņam ir nulle, tad jā, par viņa nodokļiem baros imigrantu bērnus. Par iespējām runājot, ja tu esi vietējais, tad kaut vai valodu zini labāk un pie darīšanas, nevis vaidēšanas, tā ir nozīmīga priekšrocība.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2023-12-28 12:15 (saite)
Tev acīmredzami nav pazīstams "sociālās inženierijas" jēdziens. Ģenerālā publika darbojas tā, kā tai saka priekšā varturu propaganda. Musļiem jau nav tās lielās ģimenes un ticība, jo viņi ir tā apzināti izlēmuši. Tā viņus vada. Kādi gani, tādi jēri. Mūsu gani acīmredzami ienīst savus jērus un gatavo nokaušanai. Paskaties kas notika ar kovidmahināciju. Cilvēki labprātīgi sevi sapisa, jo tā viņiem teica autoritātes, kurām neticēt un neklausīt vairums uzskata par grēku.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pikaczu
2023-12-28 12:21 (saite)
'Cause it's a bittersweet symphony, that's life
Tryna make ends meet, you're a slave to money then you die

Var to pieņemt un iet pa ierādīto taciņu nedomājot, var iet pa taciņu, bet rast mierinājumu, katru dienu kurnot par vergturiem/big pharmu/you name it, bet var kā Pītersons iesaka, sakārtot pašam savu istabu un uzņemties atbildību par tām dzīves jomām, kuras tomēr ir iespējams ietekmēt un to nav nemaz tik maz.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]iokaste
2023-12-26 17:22 (saite)
Tā nav bedres aizbēršana, bet cilvēku aprakšana bedrē.

Pastāstīšu par vienu latvisku, nelielu īres namu 6 dzīvokļi Torņakalnā. Namsaimniece izīrēja ukrainietei ar bērniem dzīvokli. Tad otrai. Viena latviešu sieviete bija spiesta aiziet uz kaut kādu bedri pierīgā, tagad katru dienu braukā vilcienos, jo nespēja samaksāt. Citai latviešu sievietei ar bērniņu uzlika īrī par 100 eiro vairāk. Vienam amatniekam pieprasīja maksāt 30 eiro par darba busiņa turēšanu pagalmā, jo ukrainietēm nav kur turēt savu tačku. Lieki piebilst - viss notiek krieviski un agresīvi. Ukrainietes (?) trokšņo, latvieši klusē un ciešas, saimniece neko nesaka, jo viņai maksā īri. Var dzirdēt tikai skaļu krievu valodu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2023-12-26 17:35 (saite)
Kā saka mans krievu draugs - 'ukrainci eto russkiji s izkoverkanim ruskim jazikom'. Tā sāk likties arī man. Esmu sastapis dažas jaukas personas, bet tie bija pārdevēji, kam nebija citas izvēles. Kopumā uzvedās sliktāk par vairumu Latvijas krievu, jo dzīvojuši tikai savā slāvu telpā. Tas viņu savstarpējais kašķis mani absolūti nepiš un viņu cenšanās ielaist Izraēlas Savienotās Valstis tieši Krievijas pierobežā, bija 100% casus belli. To saku atpakaļraugoties un par to visu vairāk uzzinot un domājot. Pirms vairākiem gadiem būtu par 90% vadījies no pareizajiem medijiem un paša nepatikas pret Krieviju. Nu jā un vēl viņi ievēlēja homoseksuālu narkomānu žīdu par prezidentu, jo cits žīds miljonārs par viņu uztaisīja foršu serčiku, kur viņš arī prezidents. :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]iokaste
2023-12-26 17:48 (saite)
nu - viņiem savs ceļš. bet latviešu acīm raugoties - ķīnieši vai vjetnamieši, krievi vai ukraiņi, čečeni vai osetīni ir viens pīpis. ja Latvijā iebrauc 100 000 šādi svešzemnieki, tad īre kļūst dārgāka un vide nelatviskāka.

domāju, ka ukraiņi tāpat kā latvieši ir kolonijas stadijā ar atbilstošu mentalitāti. tāpēc arī ir tāds prezidents, jo kungi, maitas citu nedeva.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pikaczu
2023-12-27 12:49 (saite)
Bez cilvēkiem nav tautsaimniecības. Rīga jau ir sarukusi par 1/3 daļu. Tā iedzīvotāju skaita ziņā ir mazāka nekā Viļņa un turpina sarukt. Var nepatikt slāvi vai indieši, bet reāli, ko vietā tiem, kas aizbrauca no Latvijas? Degrowth un apaudzēt ar mežu arī atlikušos 48 % no teritorijas? Tūlīt beigs/vai jau ir beigusi strādāt lielā pēckara gados dzimusī paaudze. Latvijas gadījumā tas nenozīmēs arī milzīgu turības transfēru bērniem. Infrastruktūru uzturēt, parādu apkalpot, sociālos pakalpojumus sniegt paliks grūtāk.
To kā Latvijā veidojas nekustamā īpašuma cenas es īsti nesaprotu. Tam, kādas ir cenas īsti nav seguma nedz piedāvājuma kvalitātē, nedz iedzīvotāju pirktspējā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]iokaste
2023-12-28 06:40 (saite)
Man šķita, ka virzienam jābūt tieši pretējam - deportēt imigrantus atpakaļ uz Krieviju un pāriet uz 6 stundu darba nedēļu.
Valstīs ar labu demogrāfiju - Nigērija, Irāka nav pārāk laba dzīve. Tautsaimniecību jau veido labklājība - līdzdalība, tiesiskums, taisnīgums, cerība utt. Kad katrs cilvēks ir investors no rīta līdz vakaram. Multikulturālisms to visu izslēdz un atnes nabadzību - tā ir bijis visur vēsturē.

Diemžēl Latvija var nonākt Haitī ceļā, kad ir laba demogrāfija un multikulturālisms, bet totālas šausmas, īpaši ar latviešu mentalitāti.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pikaczu
2023-12-28 11:33 (saite)
Pieņemu, ka domāji pāreju no 8 h uz 6 h darbadienu. Ir darba vietas, kur it kā varētu arī reducēt veiksmīgas digitalizācijas apstākļos - igauņu VIDs ar mazāku darbinieku skaitu apkalpo lielāku nodokļu plūsmu, bet vietās, kur jau tagad deķītis ir par īsu, iet nevis uz slodzes samazināšanu, bet uz esošo darbinieku pienākumu paplašināšanu. Tur kur kādreiz bija gan šoferis, gan krāvējs, tagad šie amati ir apvienoti. Pie kam slavenā Gen Z paaudze neiet uz smagiem un mazapmaksātiem darbiem. Jau tagad diezgan daudz kur trūkst vidēji kvalificētu un apmaksātu darbinieku. Piemēram, medmāsu. Manā radu un paziņu lokā visai izplatīta ir strādāšana divos darbos, haltūru ņemšana pēc pamatdarba, strādāšana pēc pensijas vecuma sasniegšanas. Haiti scenārijs ir iespējams, ja robežas ir ciet. Ja robežas ir vaļā, tad pie dziestošas ekonomikas turpināsies emigrācija.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]iokaste
2023-12-28 12:04 (saite)
pieņemu, ka tev ir pārliecība par migrantu labo iespaidu. Man savukārt šķiet aksioma - kur migranti, tur kirdik.
Kam jānotiek, lai angļi muktu no Londonas vai franči no Parīzes. Domāju, ka tur apakšā ir daudz stresa un pat šausmu stāsti.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pikaczu
2023-12-28 12:14 (saite)
Tas tāpēc, ka es pati esmu migrante un nekad jaunajai mītnes zemei neesmu bijusi nedz slogs, nedz problēma.
Latvijā esmu vairākas reizes gadā. Redzu depopulācijas sekas un tā aina negatīvi atšķiras no valsts, kur ir uzņēmta darbaspēka migrācija. Polijas attīstība pietiekami lielā mērā turas uz ukraiņu strādiekiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]iokaste
2023-12-28 13:42 (saite)
tas, ka tu esi migrante, padara tevi neobjektīvu.

poļi ir neapmierināti ar lielo migrantu pieplūdumu. tāpat kā vācieši, zviedri, latvieši, angļi, īri, indiāņi (tie jau pagalam). nav tādas tautas, kurai patiktu migranti.

biznesam gan patīk, jo var maksāt zemas algas, skrūvēt augšā īri, vairāk pelnīt tirdzniecībā.

Latvija tika dibināta kā latviešu tautas mājas, kur valsts paredzēta tautai. Šobrīt Latvija ir biznesa parks, kur tauta domāta tarifu maksāšanai. līdzīgas tendences ir visur.

tas ir naudas, varas dēmons, zelta teļš, kas murkšķ par attīstību, labklājību un daudzāk naudas utt. bet realitātē tā ir sabiedrības dekonstrukcija, ielu noziedzība, augsta īre, zemas algas, bailes un frustrācija.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]formica
2023-12-26 20:21 (saite)
Rezhiims vairs pa dzimumiem un handikapiem nediskriminee, taa ka var saakt izsuutiit visus peec kaartas.

https://t.me/RiseGS/12768

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2023-12-26 21:02 (saite)
Two weeks to flatten the curve.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]oldboy
2023-12-26 20:49 (saite)
Sliktas ziņas, Polija bija pēdējā EU lielvalsts, kura par saviem pilsoņiem rūpējās.(Nelaida imigrinatus,nedeva varavīksnes frīkiem tiesības,aizstāvēja savu lauksaimniecību). Viens no plāniem bija pēc 15-20 gadiem tur pārcelties uz dzīvi un pavadīt vecumdienas kā "baltajam cilvēkam".

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2023-12-26 21:04 (saite)
Sāc domāt par Paragvaju vai ko tml., kur pie varas nav debīliķi vai žīdu rociņas vēl nav aizberzējušās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]pikaczu
2023-12-27 12:50 (saite)
Pavēro, kas notiks Argentīnā. Tur noteikti vismaz nebūs garlaicīgi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?