gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
Šeit gan kategoriski garām.
Musulmaņi tieši tāpēc tik brīvi un nepiespiesti dzīvo Rietumos, jo viņi šeit ievesti ar mērķi terorizēt vietējos un tiek ucināti kā izlutināti bērneļi. Nevienam pat prātā nenāk represēt vai pazemot viņu ticību. Tieši pretēj, ir pat precedenti, kur baltais cilvēks tiek tiesāts par zaimošanu. Kopējā politika ir tāda, ka musulmaņi un viņu ticība dziļi jārespektē, tupretim kristieši ir sliktie koloniālisti, kas vienmēr darījuši ļaunu savas reliģijas vārdā. Visur tiek celtas jaunas mošejas un pat minareti. Tādas valstis kā Zviedrija tērē miljoniem savu kristīgo vai ateistisko balto cilvēku nodokļu naudas, lai apmaksātu viņu vajadzības, reliģisko svētku pasākumus un izdabāšanas programmas. Pret kristiešiem ir 180 grādu pretēja attieksme. Tā tikusi apzināti nīdēta ar to pašu valstu tiešu līdzdalību caur izglītības sistēmas un mediju propagandu. baznīcas tiek apgānītas vai pat nojauktas. Bērniem mācīts, ka šī reliģija ir "pē", bet Islams gan jātolerē, citādi mēs būsim tā pat kā mūsu pretīgie rasistiskie senči. Tā ir apzināta aģenda no augšas tieši pret vietējiem un vietējo kultūru, nevis universāls solis sekulārisma virzienā. Tā nav iedoma, es tam esmu sekojis līdzi vairāk kā 10 gadus un pierādījumi atliku likām.

Par čigāniem pat runāt nav vērts. Neviens viņus nekad nav represējis. Viņi vienmēr pašizolējušies no pāŗējām tautām un dzīvojuši slepus noslēgti, jo ir pamatā noziedznieku klani. Zirgu zagļi, kabatszagļi, narkotirgoņi un zīlnieki ir viņu vēsture pēdējos tūkstošus gadu, lai kāda nebūtu viņu oriģinālā izcelsme Indijā. Līdzīgi ar žīdiem, kur operē augstākā līmenī.

Tava atkārtojošās "paši vainīgi" retorika ir victim blaming. Kāpēc tad tu iedomājies kristietība tā pēkšņi, bez nekāda iemesla sāka izirt, cilvēki sāka beigt pāroties un veidot ģimenes, kļuva hedoniski un narciski. Tāpat vien, kā dabiska evolūcija? Nē, tas ir virzīts process.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?