smadzeņu darbības blakusprodukts
kulinārie ceļojumi 
29th-Jan-2014 08:23 pm
jāsāk pierakstīt

man patīk piemest dīvainas lietas pie saviem ēdieniem. vai nu tādēļ, ka tā rakstīts kādā receptē, vai arī tāpat vien.

Līdz šim dīvainie, bet pozitīvie salikumi ir bijuši:
piparmētru tēja pie ābolkūkas
ķimenes pie ķirbju un pastinaku krēmzupas
kanēlis pie cūkas cepeša
salvija pie pelēko zirņu biezeņa
dzērveņu sula pie tomātu pastas makaronu mērces

atj. mamma vienreiz iedvesmojās un uztaisīja kartupeļu-ābolu pankūkas. slikta doma. neatkārtojiet :)
Comments 
29th-Jan-2014 10:58 pm
ābols ar piparmētru ir diezgan sastopams salikums, tiesa. es atzīmēju sarakstiņā, jo tas varētu būt pirmais solis (izvilkt tēju no burciņas un uzbērt pa virsu ābolkūkai), kas ļāva man drošāk stiept roku pēc lietām un salikumiem, kas līdz šim nav redzēti/garšoti.

ķirbim un ķimenēm, man liekas, bija svarīgi tas pastinaka asums kopā ar burkānīgumu klāt. ķimene tad piedeva tādu nobeigtāku garšu.
This page was loaded May 2nd 2024, 11:49 pm GMT.