(bez virsraksta) @ 11:38
kukurūzas eļļā cieti sacepts ziedkāposts ar parmezānu, sezamu, maltu papriku un timiānu:
| | Add to Memories | Tell A Friend
Nepabeigtā dienasgrāmata |
|
9. Oktobris 2006(bez virsraksta) @ 11:38kukurūzas eļļā cieti sacepts ziedkāposts ar parmezānu, sezamu, maltu papriku un timiānu: | | Add to Memories | Tell A Friend Commentsbildiite vareeja buut lielaaka, citaadi gruti saprast..;( kas tas tumshais ira?...
(Reply to this)
(Thread)
man ar ir maza panninja, bet viss lieliski apgrozaas... prosta teu vaik divas koka laapstinjas - katraa rokaa viena, lai normaali apgroziitu gabalainaas bljodas....
bet vispaar saimniecibaa vaik 3 dazhaada lieluma pannas - dazhaadiem dzives gadieniem... Vienu, kad jāgatavo tikai sev, otru - kad atnāk ciemiņi, trešo - ja nepieciešams kāds parocīgs sitamais.
njea - vienu mazajaam porcijaam (1-2 izedaji), vienu lielajaam (4-6) un vienu vok.:))
man ljichna ir drusku vairak kaa tris pannas..;(((
(Reply to this)
(Parent)
paprovee pati kaut vienu gatavo bljodu nobildeet.:) un tad runaa.:)
es Zinu CIK Gruuti ir dabuut Normaalu bildi eedienam.. nekaadi nespeeju saprast kaa maniem fotograafiem izdodas maneejaas bljodas pataisit Tik SMukas kaa izdodas un kaapeec man neizdodas..:( es te vakar veelreiz papeetiju sava fochika manuaali.. nakamreiz kad bildeeshu proveeshu paizmantot paaris fichas ko atklaaju tamjaa fochikaa..
apgaismojumu uzstadit nau gruti - vaik vairumaa piesprauzhamaas lampachkas - jamaas ir gana spilgtas.. gruutaak ir tikt galaa ar eenaam.. viens mans fotograafs teica, ka arii ar manu ziepjutrauku var uztaisit Labas bildes, tikaj jaasatrennejas...
(Reply to this)
(Parent)
ko no tevis var zināt ... rīt nocitēsi kraso:))) ... un vēl bildi ieliksi:)
(Reply to this)
(Parent)
Jā - svaigu un jau gatavu rīvētu. Ļoti laba piedeva makaronveidīgajiem ēdieniem.
(Reply to this)
(Parent)
man ir aizdomas, ka tu reizēm pārspīlē ar garšvielām. malta paprika un parmezāns - tas jau balansē uz bezgaumības robežas! tāpat es izvēlētos vai nu sezamu vai timiānu. vienu no diviem, bet ne abus, pārāk konkurējošas garšas. pie ziedkāposta tad jau labāk sezamu, timiāns tomēr vairāk tāda gaļas garšviela. un vispār es tev ieteiktu pirms gatavošanas izlemt, vai tas būs asais, pikantais ēdiens ar uzsvaru uz garšvielām, vai maigais, ar domu izcelt pamatprodukta garšu ar kādu vieglu akcentu. citādi tu samet visu kopā, kā rezultātā asie nokauj maigos un sanāk ne šis, ne tas.
(Reply to this)
(Thread)
Vikings šodien tvaicēja ziedkāpostu un pārkaisīja ar parmaggio. Un neko vairāk neko nevajag. Ja nu vienīgi kādu glāzi baltvīna. Pussausa.
(Reply to this)
(Parent)
|
|
Powered by Sviesta Ciba |
Nepabeigtā dienasgrāmata |
|