(bez virsraksta) @ 11:38
| | Add to Memories | Tell A Friend
Nepabeigtā dienasgrāmata |
|
9. Oktobris 2006Commentsman ir aizdomas, ka tu reizēm pārspīlē ar garšvielām. malta paprika un parmezāns - tas jau balansē uz bezgaumības robežas! tāpat es izvēlētos vai nu sezamu vai timiānu. vienu no diviem, bet ne abus, pārāk konkurējošas garšas. pie ziedkāposta tad jau labāk sezamu, timiāns tomēr vairāk tāda gaļas garšviela. un vispār es tev ieteiktu pirms gatavošanas izlemt, vai tas būs asais, pikantais ēdiens ar uzsvaru uz garšvielām, vai maigais, ar domu izcelt pamatprodukta garšu ar kādu vieglu akcentu. citādi tu samet visu kopā, kā rezultātā asie nokauj maigos un sanāk ne šis, ne tas.
(Reply to this)
(Thread)
Vikings šodien tvaicēja ziedkāpostu un pārkaisīja ar parmaggio. Un neko vairāk neko nevajag. Ja nu vienīgi kādu glāzi baltvīna. Pussausa.
(Reply to this)
(Parent)
|
|
Powered by Sviesta Ciba |
Nepabeigtā dienasgrāmata |
|