« previous entry | next entry »
Nov. 7th, 2021 | 08:22 pm

Vēl viens apliecinājums tam, ka tādi kā Krišjānis Lācis paši apkauno savu 1. gadsimta tuksneša elkticību, jebšu starp maldiem un māņiem pa reizēm dzirdama arī saprāta balss.

Mācītājs Cālītis: Pretvakcinācijas kustība ir kā jauna reliģija (audio, 3 min)

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {25}

from: virinātājs (parasti krišjānis)
date: Nov. 7th, 2021 - 10:25 pm
Link

Tev patīk katrā otrajā ierakstā izcelt kādu Krišjāni Lāci. Kāpēc? Ko viņš tev nodarījis?

Reply | Thread


Ever After

from: [info]bauda
date: Nov. 7th, 2021 - 11:44 pm
Link

Tāpēc ka Krišjānis Lācis ir lielisks kristietības nonsensa, bulšita un dubultstandartu etalons! Super viegli trigerējams un nebeidzams lobsteru serotonīna avotiņš.

Piemēram, viņš man tā arī neatbildēja uz jautājumu par to, kāpēc ieņēmis galvā, ka viņam man/kādam ir jāpalīdz? Kāds reāli ir tas jābūtība jeb teloss, ko viņš ir iztēlojies? Tā kā... nefolks nāk pie prāta, nožēlo grēkus, pieņem jēzu un tad jau plecu pie pleca ar Lāci šķaida sumpurņus aka ouno libīšus? Smieklīgi, vai ne, krišjāni? Man tev ir viena atbilde/alternatīva: tava sieva.

Reply | Parent | Thread


from: [info]saka_taisniibu2
date: Nov. 8th, 2021 - 03:56 pm
Link

Nu labi, tev ir personīgi aizspriedumi (fascinācija?) pret Krišjāni Lāci, bet kāds tam vispār sakars ar a) ideju patiesumu un pamatotību; b) ārpuscibas personām?

Reply | Parent | Thread


Ever After

from: [info]bauda
date: Nov. 8th, 2021 - 05:39 pm
Link

Lāča portāls, kā arī pats Lācis, izplata antizinātnisku un māņticīgu noskaņojumu veicinošu saturu, tāds sakars. Kas vēl nav skaidrs?

Reply | Parent | Thread


from: [info]saka_taisniibu2
date: Nov. 8th, 2021 - 08:39 pm
Link

Ā, un tāpēc tu esi uzēdies Lācim PERSONĪGI un, kā saka, šādā svētā cīņā visi līdzekļi, arī netīrākie ir atļauti? Padomā, kādus dievus šādi pielūdz. Ka tik šāds panteisms neizrādās nihilistiska visatļautība.

Reply | Parent | Thread


Ever After

from: [info]bauda
date: Nov. 8th, 2021 - 08:43 pm
Link

Bet Lācis jau man arī ir uzēdies diezgan PERSONĪGI, jo no visiem available sludināšanas venues izvēlas tik bieži nākt un kratīt tieši pie manis, kur tiek izsmiets un pat nav sevišķi lielas auditorijas. Kāpēc tu, piemēram, nepiekrīti diskusijas piedāvājumiem no Ctulhu, kurš ir daudz pieklājīgāks?

Reply | Parent | Thread


from: [info]saka_taisniibu2
date: Nov. 8th, 2021 - 09:00 pm
Link

Jo, lol, tu personīgi pāris mēnešus beztēmā brauc virsū Lācim (jo nezinātniski kristiešu murgi, brr, cik briesmīgi un traumatiski) un vēl domā, ka viņš tev neatbildēs un ka tā vienkārši izspruksti cauri, neatbildot par bazāru?

Reply | Parent | Thread


Ever After

from: [info]bauda
date: Nov. 8th, 2021 - 09:03 pm
Link

Ko nozīmē atbildēt par bazāru? Kas tie par argotismiem? Klau, tik, cik es gribēju, es atbildēju, bet pārējo, kā es jau redzu, tu spēj vairāk vai mazāk veiksmīgi piedomāt klāt pats. Nu, nestāsti, ka tu nesāki piepisties'n'neatpisties pirmais. Man tas vienkārši nav tik interesanti, lai ietu meklēt

Reply | Parent | Thread


from: [info]saka_taisniibu2
date: Nov. 8th, 2021 - 09:45 pm
Link

Nē, tu piepisies pirmais. Ja tevi manas atbildes, reaģējot uz piepišanos, kaut kā aizvainojušas, tad piedod un atvaino. Bet atzīsi, būtu dīvaini piepisties, un tad domāt, ka nesaņemsi pamatotu pretpisienu.

Reply | Parent | Thread


Ever After

from: [info]bauda
date: Nov. 8th, 2021 - 09:53 pm
Link

Klau, tu nevēlies vēlreiz piereģistrēties tviterī? Tur tava sēkla būtu izšķiesta lietderīgāk. Piemēram, rekur, interesants pavediens par to, ka jūsu atsauces ir smieklīgs sūds:

https://twitter.com/phronemophobe/status/1457779085246025734

Bet, ja jau par Cālīti tu nevēlies runāt, Lācīti, tad varbūt pastāsti, kas ir tās Elzas Rozenbergas un Alīnas Ozoliņas, kas raksta jūsu portālā un kāpēc neraksta ar īsto vārdu? Jums taču iedeva 20 štukas, valsts has your back, davai, bring out the big guns, ko slapstās

Reply | Parent | Thread


from: [info]saka_taisniibu2
date: Nov. 8th, 2021 - 10:40 pm
Link

Ja tevi ļoti interesē konservatīvās domas žurnāla Telos.lv publicēto rakstu atsauču pamatotība, tad tu kopā ar Alisi Zariņu, vēl vienu acīmredzami kvēlu un uzmanīgu Telos.lv lasītāju, droši vari adresēt iebildes vai piezīmes attiecīgā raksta komentāru sadaļai, kurā, nešaubos, par šo tēmu varētu raisīties ļoti auglīga viedokļu apmaiņa starp dažādu sociopolitisko uzskatu paudējiem.

Ja interesē minētās personas, tad tevi kā asredzīgu Telos.lv lasītāju var aicināt vēlreiz ielūkoties Telos.lv vadlīnijās, kurās, kā visos normālos izdevumos, ir paredzēta iespēja publicēties arī anonīmi vai ar segvārdu. Kazi, varbūt tu pats varētu iesūtīt kādu rakstu par panteismu? Dīvaini, ka segvārdi kādam (šķiet, visvairāk negodprātīgajam dokserim Didzim Melbiksim) izraisa skandālu vai apgrēcību - kas gan varētu korelēt ar dažu cibiņu uzstājīgo apsēstību pret anonīmiem komentāriem/uz "ielogošanos". Vēl smieklīgākas ir atkārtotās tvitera domas, ka tāds un tāds autors patiesībā "raksta ar pseidonīmu" vai ir izdomāts, kam parasti seko nedaudz prasmīgāka apiešanās ar internetu, lai konstatētu pretēju. Mans ieteikums ir neiespringt, un padoties Tā Kunga žēlastībai. Konservatīvie vidusmēra kultūrkaru cibiņam vēl tikai pestīšanu un patiesu brīvību (nevis iztēlotu liberālo brīvību), nevis kaut ko ļaunu.

Reply | Parent


Ever After

from: [info]bauda
date: Nov. 8th, 2021 - 10:21 pm
Link

Lūdzu, tavi nemotivētie ad hominem uzbraucieni pie gnidrologa laikā, kad es ne rakstīju savu žurnālu, ne komentēju tavā, kura tev nemaz laikam nebija, ne Telosā, kura arī tad nemaz nebija vai nupat tikai bija sācies. Tu sauc mani par nariku, vecu prātvēderu un snobu

http://klab.lv/users/gnidrologs/742919.html
http://klab.lv/users/gnidrologs/756955.html

Kad jūlijā atsāku cibot, jau pie pirmā ieraksta tu biji klāt ar nu jau par klasiku kļuvušajiem uzbraucieniem par feministu draudzeni. (Runājot par trešajām/ārpuscibas personām. Kā tu man vari pārmest, ka es tagad sūtu tevi pist savu sievu?)

http://klab.lv/~bauda/152786.html

Protams, tava psihošana pie pirmajiem pišjāņa pukstiem nemaz nebija memmīga. Tajā brīdī sapratu, ka Krišjāni Lāci necienu un nopietni vērā vairs neņemšu, bet ne jau ka uzreiz iešu meklēt, kur brukt virsū. Tu pats atnāci, "za4" (šis tev nepiestāv, nelieto, ok?)

Reply | Parent | Thread


from: [info]saka_taisniibu2
date: Nov. 8th, 2021 - 10:29 pm
Link

Jauki, kāds pakritizēja tavu nepamatoto pamatstrāvas viedokli (ko tu nezkāpēc sauc par "nemotivētiem uzbraucieniem") zem kāda cita lietotāja ieraksta, un tu uzreiz apvainojies, un uzsāki interneta vendetu?
Par sievu un feministu draudzeņu piesaukšanas secību, lūdzu, nemelo. Tas ir konkrēti aci pret aci, zobs pret zobu, tevis paša "nemotivēti izprovocēts" savstarpējības cikls, kuru vari pārtraukt tikai tu. Un "cibot" tu atsāki jau pie gnidrologa komentāriem. Tur tu dažviet pakritizēji kādu gnidrologa paustu sociopolitisku nostādni, kas arī izsauca gluži normālu pretkritiku - kā jau tas internetā ierasts.
Es varu vēl papsihot pie pišjāņa pukstiem, jo uzskatu, ka tādas darbības nenāk par labu konkrētā lietotāja dvēselei, mūsu mazā Latvija tikai kļūtu labāka, ja dvēseli sakropļojošas darbības laicīgi izaicinātu un apsauktu, nevis palaistu garām ironiski ciniskā vienaldzībā.
Atliek secināt, ak tev Krišjānis Lācis ir ļoti svarīgs personāžs, ja reiz vairākas reizes esi pieminējis un uzsvēris, ka "viņu vairs necieni/neuztver nopietni", kaut arī tīši un mērķtiecīgi turpini viņu trollēt - un atkal, pārsvarā personīgu piepisienu līmenī, nevis idejiskas argumentācijas ēteriskajās sfairās, kuras vienmēr ir bijušas, kā no malas izskatās, Krišjāņa Lāča cibas darbības galvenās intereses.

Reply | Parent | Thread


Ever After

from: [info]bauda
date: Nov. 8th, 2021 - 10:37 pm
Link

Kā sauc, tā atsaucas. Nesaprotu, kāpēc tu pats to neredzi. Secini, ko gribi, bet es taču redzu, ka tu projicē, un gan jau neesmu vienīgais. Tev nezkādēļ ir ļoti svarīgi pārliecināt nedomāt nepareizi tieši nefolku, nevis, ctulhu, mindbound vai kaut vai zazi. Pis ka nu uz čučumuižu savās ēteriskajās sfairās ar slapjajiem sapņiem par didzi, ja sieva nedod.

Vai arī pastāsti, ko domā par Cālīti un viņa pozīciju antivakcerisma jautājumā. Esi pats konsekvents un dari to, ko pieprasi no citiem.

Reply | Parent | Thread


from: [info]saka_taisniibu2
date: Nov. 8th, 2021 - 10:45 pm
Link

Bet, redzi, tu jau neesi ieinteresēts, lai Krišjānis Lācis beidzot pistu prom, jo tu atkal pamanies beztēmā uzbraukt personīgi un piesaukt ārpuscibas personas. Atbildi par bazāru un atvainojies, esi godavīrs, nevis panteistisks nihilists, tad arī tev tiks dāvāta atpišanās. No mindbound vai ctulhu gan nav manīti tādu personīgas angažētības uzplūdi, līdz ar to tie nav tik ļoti dvēseli apdraudoši, kā tavējie.

Es jau labprāt kaut ko pateiktu par Juri Cālīti un vakserismu kā ticības paveidu, bet tā kā ierakstā "NEMOTIVĒTI" (he he) tiek izcelta persona "Krišjānis Lācis", tad pirmais komentārs raisās tieši par to tēmu. Jo kas ir dižais Juris Cālītis, un kas gan ir kaut kāds random Krišjānis Lācis?

Reply | Parent | Thread


Ever After

from: [info]bauda
date: Nov. 8th, 2021 - 11:34 pm
Link

Beidz vienreiz sev glaimot, skaidri taču redzams, ka izcelts (gan pavisam burtiski, gan visa kontekstā) ir Cālītis, bet Lācītis ir ar mazākiem burtiem un minēts tikai kā piemērs (pēc vārdiem "tādi kā"). Beidz arī izlocīties un mazgāt sevi baltu, kāds neesi, jo tad tu vairāk uzmanības pievērstu savai sievai, nevis cibosfērai. Uzskatu, ka esmu tev atbildējis uz visiem jautājumiem.

Reply | Parent


extranjero

from: [info]extranjero
date: Nov. 8th, 2021 - 10:08 am
Link

Nožēlojami, ka viņš cenšas spodrināt savas spalvas uz sabiedrībā karstiem notikumiem. Diemžēl, viņš arī kļūdās – problēma Latvija ir nevis no antivax, bet valdības, kas nespēja noorganizēt veco cilvēku vakcināciju.

Reply | Thread


Ever After

from: [info]bauda
date: Nov. 8th, 2021 - 10:11 am
Link

Da neko viņš necenšas, atbild uz žurnālistes jautājumu. Tava fiksācija uz vecajiem cilvēkiem ir, maigi sakot, mazliet crazy. Vai man vienīgajam tā liekas?

Reply | Parent | Thread


extranjero

from: [info]extranjero
date: Nov. 8th, 2021 - 10:42 am
Link

Man atkal šķiet, ka Latvijā cilvēki ir kreizī, ka ignorē šo jautājumu par vecajiem cilvēkiem. Tas ir novedis pie mājsēdes, kas ir ievērojama problēma visai sabiedrībai.

Reply | Parent | Thread


Ever After

from: [info]bauda
date: Nov. 8th, 2021 - 10:44 am
Link

neignorē jau, tev vnk ir kkāds tunnel vision un nepieciešamība kādu vainot. komentārs par levitu delfu rakstam to apliecina. veci cilvēki NAV MAZI BĒRNI

Reply | Parent | Thread


extranjero

from: [info]extranjero
date: Nov. 8th, 2021 - 10:48 am
Link

Nu kāda starpība, kā tu raksturo vecus cilvēkus. Turklāt sabiedriskās veselības līmenis prasa pavisam citādu pieeju. Mājsēde ir realitāte, kas radījusi nopietnas sekas.

Šis nav par vainošanu, bet konkrētām rīcībām, kādas vajadzēja un vajag veikt. Ja cilvēki, ieskaitot cibiņus prasītu šo rīcību no politiķiem, tad viss būtu bijis kārtībā.

Tev ir kaut kāda miopija vai tuneļa redze, ka tu to centies ignorēt un izvairīties no šīs nelielās piepūles visas sabiedrības labā.

Reply | Parent | Thread


Ever After

from: [info]bauda
date: Nov. 8th, 2021 - 10:50 am
Link

"Levits sarūgtina – ne ar vārda nepieminot, ka pats galvenais ir nodrošināt tieši veco cilvēku vakcināciju." (c) extranjero

"Vienlaikus valstij jāturpina iesāktā politika, lai nodrošinātu augstu vakcinācijas aptveri pret Covid-19, īpaši senioru vidū. Ir "jāieved kaut vai mājās vakcīna," tiem, kuri paši pēc tās nevar aizbraukt, īpaši laukos dzīvojošajiem, sacīja Valsts prezidents." (c) delfi

I mean, ko?

Reply | Parent | Thread


extranjero

from: [info]extranjero
date: Nov. 8th, 2021 - 10:53 am
Link

Es uz šo jau atbildēju šeit: http://klab.lv/users/extranjero/209959.html?thread=1597479#t1597479

Reply | Parent


krēpjlācis

from: [info]nistagms
date: Nov. 8th, 2021 - 01:01 pm
Link

nujā, jauna reliģiskā kustība

Reply | Thread


Ever After

Soli priekšā Satori

from: [info]bauda
date: Nov. 8th, 2021 - 05:36 pm
Link

Reply | Parent