« previous entry | next entry »
Nov. 7th, 2021 | 08:22 pm

Vēl viens apliecinājums tam, ka tādi kā KriÅ”jānis Lācis paÅ”i apkauno savu 1. gadsimta tuksneÅ”a elkticÄ«bu, jebÅ”u starp maldiem un māņiem pa reizēm dzirdama arÄ« saprāta balss.

Mācītājs Cālītis: Pretvakcinācijas kustība ir kā jauna reliģija (audio, 3 min)

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {25}

from: [info]saka_taisniibu2
date: Nov. 8th, 2021 - 03:56 pm
Link

Nu labi, tev ir personīgi aizspriedumi (fascinācija?) pret KriŔjāni Lāci, bet kāds tam vispār sakars ar a) ideju patiesumu un pamatotību; b) ārpuscibas personām?

Reply | Parent | Thread


Ever After

from: [info]bauda
date: Nov. 8th, 2021 - 05:39 pm
Link

Lāča portāls, kā arÄ« pats Lācis, izplata antizinātnisku un māņticÄ«gu noskaņojumu veicinoÅ”u saturu, tāds sakars. Kas vēl nav skaidrs?

Reply | Parent | Thread


from: [info]saka_taisniibu2
date: Nov. 8th, 2021 - 08:39 pm
Link

Ā, un tāpēc tu esi uzēdies Lācim PERSONÄŖGI un, kā saka, Ŕādā svētā cīņā visi lÄ«dzekļi, arÄ« netÄ«rākie ir atļauti? Padomā, kādus dievus Ŕādi pielÅ«dz. Ka tik Ŕāds panteisms neizrādās nihilistiska visatļautÄ«ba.

Reply | Parent | Thread


Ever After

from: [info]bauda
date: Nov. 8th, 2021 - 08:43 pm
Link

Bet Lācis jau man arÄ« ir uzēdies diezgan PERSONÄŖGI, jo no visiem available sludināŔanas venues izvēlas tik bieži nākt un kratÄ«t tieÅ”i pie manis, kur tiek izsmiets un pat nav seviŔķi lielas auditorijas. Kāpēc tu, piemēram, nepiekrÄ«ti diskusijas piedāvājumiem no Ctulhu, kurÅ” ir daudz pieklājÄ«gāks?

Reply | Parent | Thread


from: [info]saka_taisniibu2
date: Nov. 8th, 2021 - 09:00 pm
Link

Jo, lol, tu personÄ«gi pāris mēneÅ”us beztēmā brauc virsÅ« Lācim (jo nezinātniski kristieÅ”u murgi, brr, cik briesmÄ«gi un traumatiski) un vēl domā, ka viņŔ tev neatbildēs un ka tā vienkārÅ”i izspruksti cauri, neatbildot par bazāru?

Reply | Parent | Thread


Ever After

from: [info]bauda
date: Nov. 8th, 2021 - 09:03 pm
Link

Ko nozÄ«mē atbildēt par bazāru? Kas tie par argotismiem? Klau, tik, cik es gribēju, es atbildēju, bet pārējo, kā es jau redzu, tu spēj vairāk vai mazāk veiksmÄ«gi piedomāt klāt pats. Nu, nestāsti, ka tu nesāki piepisties'n'neatpisties pirmais. Man tas vienkārÅ”i nav tik interesanti, lai ietu meklēt

Reply | Parent | Thread


from: [info]saka_taisniibu2
date: Nov. 8th, 2021 - 09:45 pm
Link

Nē, tu piepisies pirmais. Ja tevi manas atbildes, reaģējot uz piepiÅ”anos, kaut kā aizvainojuÅ”as, tad piedod un atvaino. Bet atzÄ«si, bÅ«tu dÄ«vaini piepisties, un tad domāt, ka nesaņemsi pamatotu pretpisienu.

Reply | Parent | Thread


Ever After

from: [info]bauda
date: Nov. 8th, 2021 - 09:53 pm
Link

Klau, tu nevēlies vēlreiz piereÄ£istrēties tviterÄ«? Tur tava sēkla bÅ«tu izŔķiesta lietderÄ«gāk. Piemēram, rekur, interesants pavediens par to, ka jÅ«su atsauces ir smieklÄ«gs sÅ«ds:

https://twitter.com/phronemophobe/status/1457779085246025734

Bet, ja jau par CālÄ«ti tu nevēlies runāt, LācÄ«ti, tad varbÅ«t pastāsti, kas ir tās Elzas Rozenbergas un AlÄ«nas Ozoliņas, kas raksta jÅ«su portālā un kāpēc neraksta ar Ä«sto vārdu? Jums taču iedeva 20 Å”tukas, valsts has your back, davai, bring out the big guns, ko slapstās

Reply | Parent | Thread


from: [info]saka_taisniibu2
date: Nov. 8th, 2021 - 10:40 pm
Link

Ja tevi ļoti interesē konservatÄ«vās domas žurnāla Telos.lv publicēto rakstu atsauču pamatotÄ«ba, tad tu kopā ar Alisi Zariņu, vēl vienu acÄ«mredzami kvēlu un uzmanÄ«gu Telos.lv lasÄ«tāju, droÅ”i vari adresēt iebildes vai piezÄ«mes attiecÄ«gā raksta komentāru sadaļai, kurā, neÅ”aubos, par Å”o tēmu varētu raisÄ«ties ļoti auglÄ«ga viedokļu apmaiņa starp dažādu sociopolitisko uzskatu paudējiem.

Ja interesē minētās personas, tad tevi kā asredzÄ«gu Telos.lv lasÄ«tāju var aicināt vēlreiz ielÅ«koties Telos.lv vadlÄ«nijās, kurās, kā visos normālos izdevumos, ir paredzēta iespēja publicēties arÄ« anonÄ«mi vai ar segvārdu. Kazi, varbÅ«t tu pats varētu iesÅ«tÄ«t kādu rakstu par panteismu? DÄ«vaini, ka segvārdi kādam (Ŕķiet, visvairāk negodprātÄ«gajam dokserim Didzim Melbiksim) izraisa skandālu vai apgrēcÄ«bu - kas gan varētu korelēt ar dažu cibiņu uzstājÄ«go apsēstÄ«bu pret anonÄ«miem komentāriem/uz "ielogoÅ”anos". Vēl smieklÄ«gākas ir atkārtotās tvitera domas, ka tāds un tāds autors patiesÄ«bā "raksta ar pseidonÄ«mu" vai ir izdomāts, kam parasti seko nedaudz prasmÄ«gāka apieÅ”anās ar internetu, lai konstatētu pretēju. Mans ieteikums ir neiespringt, un padoties Tā Kunga žēlastÄ«bai. KonservatÄ«vie vidusmēra kultÅ«rkaru cibiņam vēl tikai pestÄ«Å”anu un patiesu brÄ«vÄ«bu (nevis iztēlotu liberālo brÄ«vÄ«bu), nevis kaut ko ļaunu.

Reply | Parent


Ever After

from: [info]bauda
date: Nov. 8th, 2021 - 10:21 pm
Link

Lūdzu, tavi nemotivētie ad hominem uzbraucieni pie gnidrologa laikā, kad es ne rakstīju savu žurnālu, ne komentēju tavā, kura tev nemaz laikam nebija, ne Telosā, kura arī tad nemaz nebija vai nupat tikai bija sācies. Tu sauc mani par nariku, vecu prātvēderu un snobu

http://klab.lv/users/gnidrologs/742919.html
http://klab.lv/users/gnidrologs/756955.html

Kad jūlijā atsāku cibot, jau pie pirmā ieraksta tu biji klāt ar nu jau par klasiku kļuvuŔajiem uzbraucieniem par feministu draudzeni. (Runājot par treŔajām/ārpuscibas personām. Kā tu man vari pārmest, ka es tagad sūtu tevi pist savu sievu?)

http://klab.lv/~bauda/152786.html

Protams, tava psihoÅ”ana pie pirmajiem piÅ”jāņa pukstiem nemaz nebija memmÄ«ga. Tajā brÄ«dÄ« sapratu, ka KriÅ”jāni Lāci necienu un nopietni vērā vairs neņemÅ”u, bet ne jau ka uzreiz ieÅ”u meklēt, kur brukt virsÅ«. Tu pats atnāci, "za4" (Å”is tev nepiestāv, nelieto, ok?)

Reply | Parent | Thread


from: [info]saka_taisniibu2
date: Nov. 8th, 2021 - 10:29 pm
Link

Jauki, kāds pakritizēja tavu nepamatoto pamatstrāvas viedokli (ko tu nezkāpēc sauc par "nemotivētiem uzbraucieniem") zem kāda cita lietotāja ieraksta, un tu uzreiz apvainojies, un uzsāki interneta vendetu?
Par sievu un feministu draudzeņu piesaukÅ”anas secÄ«bu, lÅ«dzu, nemelo. Tas ir konkrēti aci pret aci, zobs pret zobu, tevis paÅ”a "nemotivēti izprovocēts" savstarpējÄ«bas cikls, kuru vari pārtraukt tikai tu. Un "cibot" tu atsāki jau pie gnidrologa komentāriem. Tur tu dažviet pakritizēji kādu gnidrologa paustu sociopolitisku nostādni, kas arÄ« izsauca gluži normālu pretkritiku - kā jau tas internetā ierasts.
Es varu vēl papsihot pie piÅ”jāņa pukstiem, jo uzskatu, ka tādas darbÄ«bas nenāk par labu konkrētā lietotāja dvēselei, mÅ«su mazā Latvija tikai kļūtu labāka, ja dvēseli sakropļojoÅ”as darbÄ«bas laicÄ«gi izaicinātu un apsauktu, nevis palaistu garām ironiski ciniskā vienaldzÄ«bā.
Atliek secināt, ak tev KriÅ”jānis Lācis ir ļoti svarÄ«gs personāžs, ja reiz vairākas reizes esi pieminējis un uzsvēris, ka "viņu vairs necieni/neuztver nopietni", kaut arÄ« tÄ«Å”i un mērÄ·tiecÄ«gi turpini viņu trollēt - un atkal, pārsvarā personÄ«gu piepisienu lÄ«menÄ«, nevis idejiskas argumentācijas ēteriskajās sfairās, kuras vienmēr ir bijuÅ”as, kā no malas izskatās, KriÅ”jāņa Lāča cibas darbÄ«bas galvenās intereses.

Reply | Parent | Thread


Ever After

from: [info]bauda
date: Nov. 8th, 2021 - 10:37 pm
Link

Kā sauc, tā atsaucas. Nesaprotu, kāpēc tu pats to neredzi. Secini, ko gribi, bet es taču redzu, ka tu projicē, un gan jau neesmu vienÄ«gais. Tev nezkādēļ ir ļoti svarÄ«gi pārliecināt nedomāt nepareizi tieÅ”i nefolku, nevis, ctulhu, mindbound vai kaut vai zazi. Pis ka nu uz čučumuižu savās ēteriskajās sfairās ar slapjajiem sapņiem par didzi, ja sieva nedod.

Vai arī pastāsti, ko domā par Cālīti un viņa pozīciju antivakcerisma jautājumā. Esi pats konsekvents un dari to, ko pieprasi no citiem.

Reply | Parent | Thread


from: [info]saka_taisniibu2
date: Nov. 8th, 2021 - 10:45 pm
Link

Bet, redzi, tu jau neesi ieinteresēts, lai KriÅ”jānis Lācis beidzot pistu prom, jo tu atkal pamanies beztēmā uzbraukt personÄ«gi un piesaukt ārpuscibas personas. Atbildi par bazāru un atvainojies, esi godavÄ«rs, nevis panteistisks nihilists, tad arÄ« tev tiks dāvāta atpiÅ”anās. No mindbound vai ctulhu gan nav manÄ«ti tādu personÄ«gas angažētÄ«bas uzplÅ«di, lÄ«dz ar to tie nav tik ļoti dvēseli apdraudoÅ”i, kā tavējie.

Es jau labprāt kaut ko pateiktu par Juri CālÄ«ti un vakserismu kā ticÄ«bas paveidu, bet tā kā ierakstā "NEMOTIVĒTI" (he he) tiek izcelta persona "KriÅ”jānis Lācis", tad pirmais komentārs raisās tieÅ”i par to tēmu. Jo kas ir dižais Juris CālÄ«tis, un kas gan ir kaut kāds random KriÅ”jānis Lācis?

Reply | Parent | Thread


Ever After

from: [info]bauda
date: Nov. 8th, 2021 - 11:34 pm
Link

Beidz vienreiz sev glaimot, skaidri taču redzams, ka izcelts (gan pavisam burtiski, gan visa kontekstā) ir Cālītis, bet Lācītis ir ar mazākiem burtiem un minēts tikai kā piemērs (pēc vārdiem "tādi kā"). Beidz arī izlocīties un mazgāt sevi baltu, kāds neesi, jo tad tu vairāk uzmanības pievērstu savai sievai, nevis cibosfērai. Uzskatu, ka esmu tev atbildējis uz visiem jautājumiem.

Reply | Parent