Nov. 8th, 2021 | 10:29 pm
From:: saka_taisniibu2

Jauki, kāds pakritizēja tavu nepamatoto pamatstrāvas viedokli (ko tu nezkāpēc sauc par "nemotivētiem uzbraucieniem") zem kāda cita lietotāja ieraksta, un tu uzreiz apvainojies, un uzsāki interneta vendetu?
Par sievu un feministu draudzeņu piesaukÅ”anas secÄ«bu, lÅ«dzu, nemelo. Tas ir konkrēti aci pret aci, zobs pret zobu, tevis paÅ”a "nemotivēti izprovocēts" savstarpējÄ«bas cikls, kuru vari pārtraukt tikai tu. Un "cibot" tu atsāki jau pie gnidrologa komentāriem. Tur tu dažviet pakritizēji kādu gnidrologa paustu sociopolitisku nostādni, kas arÄ« izsauca gluži normālu pretkritiku - kā jau tas internetā ierasts.
Es varu vēl papsihot pie piÅ”jāņa pukstiem, jo uzskatu, ka tādas darbÄ«bas nenāk par labu konkrētā lietotāja dvēselei, mÅ«su mazā Latvija tikai kļūtu labāka, ja dvēseli sakropļojoÅ”as darbÄ«bas laicÄ«gi izaicinātu un apsauktu, nevis palaistu garām ironiski ciniskā vienaldzÄ«bā.
Atliek secināt, ak tev KriÅ”jānis Lācis ir ļoti svarÄ«gs personāžs, ja reiz vairākas reizes esi pieminējis un uzsvēris, ka "viņu vairs necieni/neuztver nopietni", kaut arÄ« tÄ«Å”i un mērÄ·tiecÄ«gi turpini viņu trollēt - un atkal, pārsvarā personÄ«gu piepisienu lÄ«menÄ«, nevis idejiskas argumentācijas ēteriskajās sfairās, kuras vienmēr ir bijuÅ”as, kā no malas izskatās, KriÅ”jāņa Lāča cibas darbÄ«bas galvenās intereses.

Link | view all comments


Reply

From:
Username:
Password:
(will be screened)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.