« previous entry | next entry »
Nov. 7th, 2021 | 08:22 pm

Vēl viens apliecinājums tam, ka tādi kā Krišjānis Lācis paši apkauno savu 1. gadsimta tuksneša elkticību, jebšu starp maldiem un māņiem pa reizēm dzirdama arī saprāta balss.

Mācītājs Cālītis: Pretvakcinācijas kustība ir kā jauna reliģija (audio, 3 min)

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {25}

Ever After

from: [info]bauda
date: Nov. 8th, 2021 - 09:53 pm
Link

Klau, tu nevēlies vēlreiz piereģistrēties tviterī? Tur tava sēkla būtu izšķiesta lietderīgāk. Piemēram, rekur, interesants pavediens par to, ka jūsu atsauces ir smieklīgs sūds:

https://twitter.com/phronemophobe/status/1457779085246025734

Bet, ja jau par Cālīti tu nevēlies runāt, Lācīti, tad varbūt pastāsti, kas ir tās Elzas Rozenbergas un Alīnas Ozoliņas, kas raksta jūsu portālā un kāpēc neraksta ar īsto vārdu? Jums taču iedeva 20 štukas, valsts has your back, davai, bring out the big guns, ko slapstās

Reply | Parent | Thread


from: [info]saka_taisniibu2
date: Nov. 8th, 2021 - 10:40 pm
Link

Ja tevi ļoti interesē konservatīvās domas žurnāla Telos.lv publicēto rakstu atsauču pamatotība, tad tu kopā ar Alisi Zariņu, vēl vienu acīmredzami kvēlu un uzmanīgu Telos.lv lasītāju, droši vari adresēt iebildes vai piezīmes attiecīgā raksta komentāru sadaļai, kurā, nešaubos, par šo tēmu varētu raisīties ļoti auglīga viedokļu apmaiņa starp dažādu sociopolitisko uzskatu paudējiem.

Ja interesē minētās personas, tad tevi kā asredzīgu Telos.lv lasītāju var aicināt vēlreiz ielūkoties Telos.lv vadlīnijās, kurās, kā visos normālos izdevumos, ir paredzēta iespēja publicēties arī anonīmi vai ar segvārdu. Kazi, varbūt tu pats varētu iesūtīt kādu rakstu par panteismu? Dīvaini, ka segvārdi kādam (šķiet, visvairāk negodprātīgajam dokserim Didzim Melbiksim) izraisa skandālu vai apgrēcību - kas gan varētu korelēt ar dažu cibiņu uzstājīgo apsēstību pret anonīmiem komentāriem/uz "ielogošanos". Vēl smieklīgākas ir atkārtotās tvitera domas, ka tāds un tāds autors patiesībā "raksta ar pseidonīmu" vai ir izdomāts, kam parasti seko nedaudz prasmīgāka apiešanās ar internetu, lai konstatētu pretēju. Mans ieteikums ir neiespringt, un padoties Tā Kunga žēlastībai. Konservatīvie vidusmēra kultūrkaru cibiņam vēl tikai pestīšanu un patiesu brīvību (nevis iztēlotu liberālo brīvību), nevis kaut ko ļaunu.

Reply | Parent