pīle
« previous entry | next entry »
Jan. 9., 2013 | 09:24 pm
posted by: oktobris in pajautaa
Labvakar!
Kā pagatavot pīli tā, lai tā negaršotu pēc pīles? Nu, lai kārtīgi savelk garšvielas vai vismaz lai tā treknā putna garša tiktu atšķaidīta ar pildījuma garšu?
Par opciju atkaulot, sasmalcināt, sajaukt ar garšīgiem, spēcīgiem ingredientiem un sapildīt atpakaļ ādā zinu, interesē kāds cits veids. Kāds ir mēģinājis cept kaut ko kotlešveidīgu?
Receptes studijā welkomētas :)
Kā pagatavot pīli tā, lai tā negaršotu pēc pīles? Nu, lai kārtīgi savelk garšvielas vai vismaz lai tā treknā putna garša tiktu atšķaidīta ar pildījuma garšu?
Par opciju atkaulot, sasmalcināt, sajaukt ar garšīgiem, spēcīgiem ingredientiem un sapildīt atpakaļ ādā zinu, interesē kāds cits veids. Kāds ir mēģinājis cept kaut ko kotlešveidīgu?
Receptes studijā welkomētas :)
from:
blond
date: Jan. 9., 2013 - 09:51 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from:
rasbainieks
date: Jan. 9., 2013 - 09:56 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
porkus
date: Jan. 9., 2013 - 10:01 pm
#
varētu pat nodrukāt pāris t-kreklus vai priekšautus
Atbildēt | Iepriekšējais
vo!
from:
le_minga
date: Jan. 9., 2013 - 10:22 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
anna
date: Jan. 9., 2013 - 11:00 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
traffico
date: Jan. 9., 2013 - 11:30 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
oblica
date: Jan. 10., 2013 - 09:33 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
pievakare
date: Jan. 10., 2013 - 08:50 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
porkus
date: Jan. 9., 2013 - 09:59 pm
#
savvaļas pīlei "tā garša" būs izteiktāka, lai gan to lielā mērā nosaka putna diēta
kotletizēšana garšas ziņā neko nemainīs - var marinēt citronu sulā (vajadzēs daudz citronu) un abnormālā kvantumā sagrieztu sīpolu + ķiploki+...+..., bet vienalga nebūs 100% garantija
ja es nonāktu situācijā, ka publika ir jābaro ar nevistas putna gaļu un tā nedrīks garšot pēc pīles (vai arī visticamāk pēc zoss), ņemtu fazānu (vēlams audzētu) vai capon (nezinu kā to sauc latviešu valodā) - kastrētu gaili, kas audzēts specifiski vai kauč tītaru (nesavvaļas)
arvienvārdsakot var pārmākt pīles garšu ar garšvielām, bet vai tas ir to vērts un būs gandarījums garšas ziņā?
Atbildēt | Diskusija
from:
mazaa_mija
date: Jan. 10., 2013 - 12:48 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
porkus
date: Jan. 10., 2013 - 02:44 am
#
netreknas pīles, līdz tām totāli neiztecina taukus, nemēdz būt
pīles "specifiskā garša" neveidojās tikai un vienīgi no taukiem ... ja nu vienīgi galvā
katkad skapi vajadzēs - biju piemirsis par to audio
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
8
date: Jan. 9., 2013 - 11:25 pm
#
Atbildēt