pajautaa

pīle

« previous entry | next entry »
Jan. 9., 2013 | 09:24 pm
posted by: oktobris in pajautaa

Labvakar!
Kā pagatavot pīli tā, lai tā negaršotu pēc pīles? Nu, lai kārtīgi savelk garšvielas vai vismaz lai tā treknā putna garša tiktu atšķaidīta ar pildījuma garšu?
Par opciju atkaulot, sasmalcināt, sajaukt ar garšīgiem, spēcīgiem ingredientiem un sapildīt atpakaļ ādā zinu, interesē kāds cits veids. Kāds ir mēģinājis cept kaut ko kotlešveidīgu?
Receptes studijā welkomētas :)

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {12}

judging the mice

from: [info]rasbainieks
date: Jan. 9., 2013 - 09:56 pm
#

paldies, iepriecināji :)

Atbildēt | Iepriekšējais