pīle
« previous entry | next entry »
Jan. 9., 2013 | 09:24 pm
posted by: oktobris in pajautaa
Labvakar!
Kā pagatavot pīli tā, lai tā negaršotu pēc pīles? Nu, lai kārtīgi savelk garšvielas vai vismaz lai tā treknā putna garša tiktu atšķaidīta ar pildījuma garšu?
Par opciju atkaulot, sasmalcināt, sajaukt ar garšīgiem, spēcīgiem ingredientiem un sapildīt atpakaļ ādā zinu, interesē kāds cits veids. Kāds ir mēģinājis cept kaut ko kotlešveidīgu?
Receptes studijā welkomētas :)
Kā pagatavot pīli tā, lai tā negaršotu pēc pīles? Nu, lai kārtīgi savelk garšvielas vai vismaz lai tā treknā putna garša tiktu atšķaidīta ar pildījuma garšu?
Par opciju atkaulot, sasmalcināt, sajaukt ar garšīgiem, spēcīgiem ingredientiem un sapildīt atpakaļ ādā zinu, interesē kāds cits veids. Kāds ir mēģinājis cept kaut ko kotlešveidīgu?
Receptes studijā welkomētas :)
from: blond
date: Jan. 9., 2013 - 09:51 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: rasbainieks
date: Jan. 9., 2013 - 09:56 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: porkus
date: Jan. 9., 2013 - 10:01 pm
#
varētu pat nodrukāt pāris t-kreklus vai priekšautus
Atbildēt | Iepriekšējais
vo!
from: le_minga
date: Jan. 9., 2013 - 10:22 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: anna
date: Jan. 9., 2013 - 11:00 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: traffico
date: Jan. 9., 2013 - 11:30 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: oblica
date: Jan. 10., 2013 - 09:33 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: pievakare
date: Jan. 10., 2013 - 08:50 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais