pajautaa

pīle

« previous entry | next entry »
Jan. 9., 2013 | 09:24 pm
posted by: oktobris in pajautaa

Labvakar!
Kā pagatavot pīli tā, lai tā negaršotu pēc pīles? Nu, lai kārtīgi savelk garšvielas vai vismaz lai tā treknā putna garša tiktu atšķaidīta ar pildījuma garšu?
Par opciju atkaulot, sasmalcināt, sajaukt ar garšīgiem, spēcīgiem ingredientiem un sapildīt atpakaļ ādā zinu, interesē kāds cits veids. Kāds ir mēģinājis cept kaut ko kotlešveidīgu?
Receptes studijā welkomētas :)

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {12}

porkus

from: [info]porkus
date: Jan. 10., 2013 - 02:44 am
#

visam dzīvē ir (ja paveicās) pirmā reize - ar medinieku ģimenes locekļiem
netreknas pīles, līdz tām totāli neiztecina taukus, nemēdz būt
pīles "specifiskā garša" neveidojās tikai un vienīgi no taukiem ... ja nu vienīgi galvā

katkad skapi vajadzēs - biju piemirsis par to audio

Atbildēt | Iepriekšējais