porkus

Jan. 9., 2013 | 09:59 pm
No:: porkus

principā racionālākais risinājums ir NE-izmantot konkrētā putna (nav skaidrs vai runa ir par medījumu/savvaļas pīli vai mājaudzētu) gaļu, jo gaļu tomēr izvēlās garšas + citu īpašību dēļ

savvaļas pīlei "tā garša" būs izteiktāka, lai gan to lielā mērā nosaka putna diēta

kotletizēšana garšas ziņā neko nemainīs - var marinēt citronu sulā (vajadzēs daudz citronu) un abnormālā kvantumā sagrieztu sīpolu + ķiploki+...+..., bet vienalga nebūs 100% garantija

ja es nonāktu situācijā, ka publika ir jābaro ar nevistas putna gaļu un tā nedrīks garšot pēc pīles (vai arī visticamāk pēc zoss), ņemtu fazānu (vēlams audzētu) vai capon (nezinu kā to sauc latviešu valodā) - kastrētu gaili, kas audzēts specifiski vai kauč tītaru (nesavvaļas)

arvienvārdsakot var pārmākt pīles garšu ar garšvielām, bet vai tas ir to vērts un būs gandarījums garšas ziņā?

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: