« previous entry | next entry »
Nov. 27., 2011 | 03:31 am
posted by: morraa in pajautaa
Kas, jūsuprāt, raksturo japāņu virtuvi?
Kādi ir ēdieni, kādi ir ēdienu komponenti, kāds ir pasniegšanas veids, kādas ir garšas un tt. ?
Pilnīgi visas asociācijas, kuras nāk galvā, domājot par japāņu virtuvi.
Kādi ir ēdieni, kādi ir ēdienu komponenti, kāds ir pasniegšanas veids, kādas ir garšas un tt. ?
Pilnīgi visas asociācijas, kuras nāk galvā, domājot par japāņu virtuvi.
from: str
date: Nov. 26., 2011 - 08:35 pm
#
pavisam citi saldumi.
miso zupa
Atbildēt | Diskusija
from: morraa
date: Nov. 26., 2011 - 08:35 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: str
date: Nov. 26., 2011 - 08:46 pm
#
un kūku nav.
dīvains tur kkas viņiem
Atbildēt | Iepriekšējais
from: sivns_sniegaa
date: Nov. 27., 2011 - 02:09 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: morraa
date: Nov. 27., 2011 - 09:17 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: dzeina
date: Nov. 26., 2011 - 08:36 pm
#
rīsi
saldskābs
marinēts
jūras garšas
Atbildēt | Diskusija
from: morraa
date: Nov. 27., 2011 - 09:17 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: dzeina
date: Nov. 27., 2011 - 12:51 pm
#
terijaki
Atbildēt | Iepriekšējais
from: apjukums
date: Nov. 26., 2011 - 08:42 pm
#
želejveida saldumi
Atbildēt
from: unpy
date: Nov. 26., 2011 - 08:43 pm
#
Tas gan ir ļoti konservatīva ēdienu ziņā čangaļa viedoklis, kam kombinācija cūkgaļa+kartupeļi ir bez maz vai vienīgā ēdamā.
Atbildēt | Diskusija
from: morraa
date: Nov. 27., 2011 - 09:18 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: crescendo
date: Nov. 26., 2011 - 08:50 pm
#
rīsi
gari makaroni
tuncis
citas zivis un jūras zvēri
jūraszāles
tvaicēts viss-kaut-kas
miso zupa, sushi, sashimi.
zālā tēja,
sāļš, skābs, papliekans
pasniegti pedantiski, ar daudz iepakojuma
Atbildēt
from: le_minga
date: Nov. 26., 2011 - 08:51 pm
#
Atbildēt
from: up
date: Nov. 26., 2011 - 08:58 pm
#
Atbildēt
from: spuldziite
date: Nov. 26., 2011 - 09:03 pm
#
gan pagatavoshanas, gan edienu sailikumu zinja. nav nekas samuhljiits,
tikai tada tiira elegance.
Atbildēt
from: walkire
date: Nov. 26., 2011 - 09:04 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: morraa
date: Nov. 27., 2011 - 09:19 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: biedronka
date: Nov. 26., 2011 - 09:06 pm
#
Nu, vēl okomoniaki, vai kā nu viņus tur sauc, tādi kāpostu plāceņi ar olu un sojas mērci.
Atbildēt
from: romija
date: Nov. 26., 2011 - 09:14 pm
#
Atbildēt
from: spotty_flyer
date: Nov. 26., 2011 - 09:33 pm
#
Daudz jau iepriekš minētais. Protams visam klāt rīsi. Kaut kā tā :)
Atbildēt
from: oblica
date: Nov. 26., 2011 - 09:37 pm
#
Tempura, iekš kā viss tiek iecepts.
Sakē. Ja būtu japānis, tad noteikti būtu atturībnieks. :D
Vasabi gan ir laba lieta. Un geišas, uz kurām pasniedz ēdienu (CSI redzēju! :D)
Atbildēt | Diskusija
from: le_minga
date: Nov. 26., 2011 - 09:49 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: oblica
date: Nov. 26., 2011 - 10:19 pm
#
Abet svaigs pie tējas vai marinādēs galīgi normāls.
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: le_minga
date: Nov. 26., 2011 - 10:35 pm
#
man māsa par svaigu koriandru (alias: kindza) strikti noteica: garšo un smird kā tikko nospiesta blakts :D
/es protams nejautāju tālāk, kur viņa svaigas blaktis ēdusi ;D/ - bet secināju: katram savs, jo man piemēram garso loti :)
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: morraa
date: Nov. 27., 2011 - 09:20 am
#
Blaktis ir labi daudz eestas beerniibaa upenes lasot, kad gribi vai nee, kaada blakte pagadiisies mutee.
Atbildēt | Iepriekšējais
from: putnupr
date: Nov. 26., 2011 - 09:42 pm
#
Atbildēt
from: daarta
date: Nov. 26., 2011 - 10:41 pm
#
Atbildēt
from: traffico
date: Nov. 27., 2011 - 12:21 am
#
Man pagrūti garšas aprakstīt...
Atbildēt
from: blond
date: Nov. 27., 2011 - 12:50 am
#
negribas atkārtot visu to, ko daudzi (ne visi) jau pareizi nosaukuši.
gandrīz viss, ko esmu ēdusi no japāņu virtuves (visvairāk un garšīgāk Austrālijā), man ļoti paticis.
Atbildēt
from: san
date: Nov. 27., 2011 - 11:44 am
#
Atbildēt