« previous entry | next entry »
Nov. 27., 2011 | 03:31 am
posted by: morraa in pajautaa
Kas, jūsuprāt, raksturo japāņu virtuvi?
Kādi ir ēdieni, kādi ir ēdienu komponenti, kāds ir pasniegšanas veids, kādas ir garšas un tt. ?
Pilnīgi visas asociācijas, kuras nāk galvā, domājot par japāņu virtuvi.
Kādi ir ēdieni, kādi ir ēdienu komponenti, kāds ir pasniegšanas veids, kādas ir garšas un tt. ?
Pilnīgi visas asociācijas, kuras nāk galvā, domājot par japāņu virtuvi.
from: oblica
date: Nov. 26., 2011 - 09:37 pm
#
Tempura, iekš kā viss tiek iecepts.
Sakē. Ja būtu japānis, tad noteikti būtu atturībnieks. :D
Vasabi gan ir laba lieta. Un geišas, uz kurām pasniedz ēdienu (CSI redzēju! :D)
Atbildēt | Diskusija
from: le_minga
date: Nov. 26., 2011 - 09:49 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: oblica
date: Nov. 26., 2011 - 10:19 pm
#
Abet svaigs pie tējas vai marinādēs galīgi normāls.
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: le_minga
date: Nov. 26., 2011 - 10:35 pm
#
man māsa par svaigu koriandru (alias: kindza) strikti noteica: garšo un smird kā tikko nospiesta blakts :D
/es protams nejautāju tālāk, kur viņa svaigas blaktis ēdusi ;D/ - bet secināju: katram savs, jo man piemēram garso loti :)
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: morraa
date: Nov. 27., 2011 - 09:20 am
#
Blaktis ir labi daudz eestas beerniibaa upenes lasot, kad gribi vai nee, kaada blakte pagadiisies mutee.
Atbildēt | Iepriekšējais