pajautaa

« previous entry | next entry »
Nov. 27., 2011 | 03:31 am
posted by: morraa in pajautaa

Kas, jūsuprāt, raksturo japāņu virtuvi?
Kādi ir ēdieni, kādi ir ēdienu komponenti, kāds ir pasniegšanas veids, kādas ir garšas un tt. ?
Pilnīgi visas asociācijas, kuras nāk galvā, domājot par japāņu virtuvi.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {30}

oblica

from: [info]oblica
date: Nov. 26., 2011 - 09:37 pm
#

Tas rozā marinētais, burkās ko pārdod un pie suši dod. Garšo pēc odekolona, izcili pretīgs. Laikam ingvers marinēts, vai?
Tempura, iekš kā viss tiek iecepts.
Sakē. Ja būtu japānis, tad noteikti būtu atturībnieks. :D

Vasabi gan ir laba lieta. Un geišas, uz kurām pasniedz ēdienu (CSI redzēju! :D)

Atbildēt | Diskusija


:: le Minga :: alias :: Leo... ::

from: [info]le_minga
date: Nov. 26., 2011 - 09:49 pm
#

"Tas rozā marinētais, burkās ko pārdod" = ingvers ;)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


oblica

from: [info]oblica
date: Nov. 26., 2011 - 10:19 pm
#

pretīgāka garša laikam ir tikai ziepēm no tā, ko vispār esmu mūžā garšojusi.
Abet svaigs pie tējas vai marinādēs galīgi normāls.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


:: le Minga :: alias :: Leo... ::

from: [info]le_minga
date: Nov. 26., 2011 - 10:35 pm
#

katram savs :D
man māsa par svaigu koriandru (alias: kindza) strikti noteica: garšo un smird kā tikko nospiesta blakts :D
/es protams nejautāju tālāk, kur viņa svaigas blaktis ēdusi ;D/ - bet secināju: katram savs, jo man piemēram garso loti :)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Šugā faiv

from: [info]morraa
date: Nov. 27., 2011 - 09:20 am
#

Bet zini, man pakchii (alias: koriandrs, kinza) arii garsho peec saspiestaam blaktiim, bet vienalga ljoti garsho, pilniigi taapat varu eest.
Blaktis ir labi daudz eestas beerniibaa upenes lasot, kad gribi vai nee, kaada blakte pagadiisies mutee.

Atbildēt | Iepriekšējais