pajautaa

« previous entry | next entry »
Nov. 27., 2011 | 03:31 am
posted by: morraa in pajautaa

Kas, jūsuprāt, raksturo japāņu virtuvi?
Kādi ir ēdieni, kādi ir ēdienu komponenti, kāds ir pasniegšanas veids, kādas ir garšas un tt. ?
Pilnīgi visas asociācijas, kuras nāk galvā, domājot par japāņu virtuvi.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {30}

from: [info]unpy
date: Nov. 26., 2011 - 08:43 pm
#

Tik atpalikušu un nabadzīgu zvejnieku ēdieni, ka šie pat uguni nepazīst. Nāk prātā suši, par kuriem gardākas ir pat pašas nejēdzīgākas brētliņas tomātu mērcē, lai kā šīs tītu saķepušos rīsos un kaut kādās ūdenszālēs, tās dīvainās zupas, kas drusku garšo pēc vecas trauku lupatas pat izteiksmīgāk, nekā zivju zupa padomju ēdnīcās un sakē, kas vispār ir kaut kas baiss, tad jau visi šitie citi muļķīgie alkoholiskie dzērieni kā ar ūdeni šķaidīts ūzo, piemēram, ir dievu nektārs.

Tas gan ir ļoti konservatīva ēdienu ziņā čangaļa viedoklis, kam kombinācija cūkgaļa+kartupeļi ir bez maz vai vienīgā ēdamā.

Atbildēt | Diskusija


Šugā faiv

from: [info]morraa
date: Nov. 27., 2011 - 09:18 am
#

Tavi komentaari man vienmeer patikushi. Bet, zini, vienreiz tev jaanogarsho normaala japaanju virtuve. Sakee arii nav ne vainas! :)

Atbildēt | Iepriekšējais