līdakas
« previous entry | next entry »
Apr. 15., 2010 | 04:44 pm
posted by: polkovnik in pajautaa
kā labāk pagatavot līdaku? kas ir dots - ir kādas piecas vidēja lieluma līdaciņas, nedaudz eļļas, kartupeļi un sāls. iztīrīju iekšas un žaunas, ko tālāk? zvīņas arī ņemt nost? to zvīņu tur šķiet maz, tāda diezgan gluma zivs tā līdaka. vai visu vārīt zupā ar visām galvām, vai tikai no galvām buljonu + kartupeļus un sāli? varbūt pārējais ķermenis jācep uz pannas?
from:
primavera
date: Apr. 15., 2010 - 04:52 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from:
polkovnik
date: Apr. 15., 2010 - 04:54 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
primavera
date: Apr. 15., 2010 - 04:58 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
polkovnik
date: Apr. 15., 2010 - 05:09 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
casiopea
date: Apr. 15., 2010 - 04:52 pm
#
tad visu kártígi apslacétu ar ellju un liktu krásní 210 grádos kádas 20 minuutes kaadaa visus plauktaa.
galvas varetu uztaisiit atseviskji buljoninu kura apamercet grauzdeetu baltmaises skjeeli. Buljoninju pavisam vienkarshu - lidaku galvas, biskji pacep katlinjaa un tad uzlej uudentinju un pavaara. tad nokaash.
Atbildēt
from:
dzhindzhera
date: Apr. 15., 2010 - 04:52 pm
#
sagriez, (ja ir - apviļā rīvmaizē vai miltos) un met uz pannas virsū
Atbildēt | Diskusija
from:
orks
date: Apr. 15., 2010 - 05:07 pm
#
es arī parasti: zvīņas nost, tad gabalus apviļāju miltos un vēl olā, tāda garšīga garoziņa iznāk. Uz pannas virsū, drusciņa sāls, un pavisam drīz ir ņamma. Tikai ar asakām gan jāuzmanās.
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
dunkelheit
date: Apr. 15., 2010 - 05:00 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from:
sin
date: Apr. 15., 2010 - 05:10 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
dunkelheit
date: Apr. 15., 2010 - 05:12 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
polkovnik
date: Apr. 15., 2010 - 05:12 pm
#
vārdsakot, skaidrs. follijā tātad var. paldies visiem. un galvas tātad arī var buljonā. tā jau es domāju. bet nu kaut kādu apstiprinājumu no malas jau ar kādreiz gribas :)
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
orks
date: Apr. 15., 2010 - 05:13 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
polkovnik
date: Apr. 15., 2010 - 05:17 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
orks
date: Apr. 15., 2010 - 05:20 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
redrum
date: Apr. 15., 2010 - 05:14 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from:
redrum
date: Apr. 15., 2010 - 05:17 pm
#
Neatļautais laiks ir no ledus iešanas līdz maija vidum, manuprāt.
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
polkovnik
date: Apr. 15., 2010 - 05:22 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
redrum
date: Apr. 15., 2010 - 05:28 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
polkovnik
date: Apr. 15., 2010 - 05:35 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
polkovnik
date: Apr. 15., 2010 - 05:18 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
dienasgramata
date: Apr. 15., 2010 - 05:41 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from:
polkovnik
date: Apr. 15., 2010 - 05:46 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
dienasgramata
date: Apr. 15., 2010 - 07:12 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
polkovnik
date: Apr. 15., 2010 - 07:23 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
labils
date: Apr. 15., 2010 - 08:45 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
esmansev
date: Apr. 16., 2010 - 09:39 am
#
Šitā ar siļķi bērnībā darījām. Mutē izkūst! Nezinu kā to zivi varētu garšīgāk pagatavot!
Atbildēt | Iepriekšējais