līdakas
« previous entry | next entry »
Apr. 15., 2010 | 04:44 pm
posted by: polkovnik in pajautaa
kā labāk pagatavot līdaku? kas ir dots - ir kādas piecas vidēja lieluma līdaciņas, nedaudz eļļas, kartupeļi un sāls. iztīrīju iekšas un žaunas, ko tālāk? zvīņas arī ņemt nost? to zvīņu tur šķiet maz, tāda diezgan gluma zivs tā līdaka. vai visu vārīt zupā ar visām galvām, vai tikai no galvām buljonu + kartupeļus un sāli? varbūt pārējais ķermenis jācep uz pannas?
from: dzhindzhera
date: Apr. 15., 2010 - 04:52 pm
#
sagriez, (ja ir - apviļā rīvmaizē vai miltos) un met uz pannas virsū
Atbildēt | Diskusija
from: orks
date: Apr. 15., 2010 - 05:07 pm
#
es arī parasti: zvīņas nost, tad gabalus apviļāju miltos un vēl olā, tāda garšīga garoziņa iznāk. Uz pannas virsū, drusciņa sāls, un pavisam drīz ir ņamma. Tikai ar asakām gan jāuzmanās.
Atbildēt | Iepriekšējais