līdakas
« previous entry | next entry »
Apr. 15., 2010 | 04:44 pm
posted by: polkovnik in pajautaa
kā labāk pagatavot līdaku? kas ir dots - ir kādas piecas vidēja lieluma līdaciņas, nedaudz eļļas, kartupeļi un sāls. iztīrīju iekšas un žaunas, ko tālāk? zvīņas arī ņemt nost? to zvīņu tur šķiet maz, tāda diezgan gluma zivs tā līdaka. vai visu vārīt zupā ar visām galvām, vai tikai no galvām buljonu + kartupeļus un sāli? varbūt pārējais ķermenis jācep uz pannas?
from:
casiopea
date: Apr. 15., 2010 - 04:52 pm
#
tad visu kártígi apslacétu ar ellju un liktu krásní 210 grádos kádas 20 minuutes kaadaa visus plauktaa.
galvas varetu uztaisiit atseviskji buljoninu kura apamercet grauzdeetu baltmaises skjeeli. Buljoninju pavisam vienkarshu - lidaku galvas, biskji pacep katlinjaa un tad uzlej uudentinju un pavaara. tad nokaash.
Atbildēt