pajautaa

līdakas

« previous entry | next entry »
Apr. 15., 2010 | 04:44 pm
posted by: polkovnik in pajautaa

kā labāk pagatavot līdaku? kas ir dots - ir kādas piecas vidēja lieluma līdaciņas, nedaudz eļļas, kartupeļi un sāls. iztīrīju iekšas un žaunas, ko tālāk? zvīņas arī ņemt nost? to zvīņu tur šķiet maz, tāda diezgan gluma zivs tā līdaka. vai visu vārīt zupā ar visām galvām, vai tikai no galvām buljonu + kartupeļus un sāli? varbūt pārējais ķermenis jācep uz pannas?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {26}

Nepabeigtā dienasgrāmata

from: [info]dienasgramata
date: Apr. 15., 2010 - 05:41 pm
#

ietin slapjā avīzē un iebāž ugunskurā

Atbildēt | Diskusija


******* *******

from: [info]polkovnik
date: Apr. 15., 2010 - 05:46 pm
#

jā, jā. tu jau atkal te ironizē.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Nepabeigtā dienasgrāmata

from: [info]dienasgramata
date: Apr. 15., 2010 - 07:12 pm
#

paga, tā taču klasiskā makšķernieku recepte!

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


******* *******

from: [info]polkovnik
date: Apr. 15., 2010 - 07:23 pm
#

nopietni? mjā... mūžu dzīvo, mūžu mācies :)

Atbildēt | Iepriekšējais


labils

from: [info]labils
date: Apr. 15., 2010 - 08:45 pm
#

+1

Atbildēt | Iepriekšējais


A mess in a dress!

from: [info]esmansev
date: Apr. 16., 2010 - 09:39 am
#

+1
Šitā ar siļķi bērnībā darījām. Mutē izkūst! Nezinu kā to zivi varētu garšīgāk pagatavot!

Atbildēt | Iepriekšējais