pajautaa

līdakas

« previous entry | next entry »
Apr. 15., 2010 | 04:44 pm
posted by: polkovnik in pajautaa

kā labāk pagatavot līdaku? kas ir dots - ir kādas piecas vidēja lieluma līdaciņas, nedaudz eļļas, kartupeļi un sāls. iztīrīju iekšas un žaunas, ko tālāk? zvīņas arī ņemt nost? to zvīņu tur šķiet maz, tāda diezgan gluma zivs tā līdaka. vai visu vārīt zupā ar visām galvām, vai tikai no galvām buljonu + kartupeļus un sāli? varbūt pārējais ķermenis jācep uz pannas?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {26}

from: [info]redrum
date: Apr. 15., 2010 - 05:28 pm
#

since when līdakas aug dīķītī? :)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


******* *******

from: [info]polkovnik
date: Apr. 15., 2010 - 05:35 pm
#

since viņas tur tika ielaistas

Atbildēt | Iepriekšējais