pajautaa

līdakas

« previous entry | next entry »
Apr. 15., 2010 | 04:44 pm
posted by: polkovnik in pajautaa

kā labāk pagatavot līdaku? kas ir dots - ir kādas piecas vidēja lieluma līdaciņas, nedaudz eļļas, kartupeļi un sāls. iztīrīju iekšas un žaunas, ko tālāk? zvīņas arī ņemt nost? to zvīņu tur šķiet maz, tāda diezgan gluma zivs tā līdaka. vai visu vārīt zupā ar visām galvām, vai tikai no galvām buljonu + kartupeļus un sāli? varbūt pārējais ķermenis jācep uz pannas?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {26}

from: [info]orks
date: Apr. 15., 2010 - 05:13 pm
#

Tikai galvām acis izņem :)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


******* *******

from: [info]polkovnik
date: Apr. 15., 2010 - 05:17 pm
#

hmm. labi, ka pateici, nezināju. būtu vaŗījis ar visām acīm. starp citu, esmu redzējis, kaut kur vaŗītas galvas ar visām acīm. žunas gan, cik zinu, jāizņem, jo no tām metoties rūgtums.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]orks
date: Apr. 15., 2010 - 05:20 pm
#

godīgi sakot, man nav īsti skaidrības, kas tām acīm par nelabumu, bet man vienmēr visur ir teikts, ka tās jāņem ārā. Un žaunas, jā, arī.

Atbildēt | Iepriekšējais